Nasza kocia rodzinka. Prośba o pomoc dla Lolusia z FIP:(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 16, 2012 11:31 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

JaEwka pisze:A potem wszystkie z góry na Anie skaczą :lol:

zamiast budzika :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt lis 16, 2012 15:56 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

mar9 pisze:
JaEwka pisze:A potem wszystkie z góry na Anie skaczą :lol:

zamiast budzika :mrgreen:

Na brzuch albo na cycki, pobudka murowana. :twisted:

Zrobiłam bazarek :( viewtopic.php?f=20&t=148157
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob lis 17, 2012 19:40 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

Moje tymczasy

Tusia

Obrazek

starsza siostra Tusi niewidoma Bisia

Obrazek

Kaśka a w tyle Bisia

Obrazek

Bisia zawsze musi spać najwyżej, a to że nie widzi to nie przeszkadza jej w drapaniu się tam.

Obrazek

Misia i Kola

Obrazek

i ostatni tzw, tymczas, Agatka

Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob lis 17, 2012 19:42 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

Słodziaki kochane i szczęśliwe :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob lis 17, 2012 19:54 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

Piękności :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob lis 17, 2012 21:24 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

bulba pisze:Słodziaki kochane i szczęśliwe :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kochane jak najbardziej, ale czy szczęśliwe to bym polemizowała, bo każdy z nich by chciał mnie mieć tylko dla siebie a ja przecież jestem ich wszystkich, nie jednego. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob lis 17, 2012 22:12 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

Ale bardzo je kochasz i one o tym wiedzą 8)
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob lis 17, 2012 22:48 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

bulba pisze:Ale bardzo je kochasz i one o tym wiedzą 8)

Wiedzą, wiedzą, bo widzę to w ich ślepkach gdy patrzą na mnie, co nie zmienia faktu, że kolana mam jedne a kotów 11, :(
ale co mam zrobić jak nikt ich nie chce, ale też belegdzie nie dam, bo to koty po przejściach i już dosyć się w życiu wycierpiały.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie lis 18, 2012 12:33 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

Anna61 pisze:
bulba pisze:Ale bardzo je kochasz i one o tym wiedzą 8)

Wiedzą, wiedzą, bo widzę to w ich ślepkach gdy patrzą na mnie, co nie zmienia faktu, że kolana mam jedne a kotów 11, :(
ale co mam zrobić jak nikt ich nie chce, ale też belegdzie nie dam, bo to koty po przejściach i już dosyć się w życiu wycierpiały.

one nie wiedzą, że mogłyby mieć Dużą na wyłączność to i nie tęsknią za tym, są szczęśliwe z tego co mają, a mają dużo, nikt inny im nie dał więcej
ps. ale za tą Dużą na wyłączność dla każdego z nich i tak potrzymam :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie lis 18, 2012 14:39 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

mar9 pisze:one nie wiedzą, że mogłyby mieć Dużą na wyłączność to i nie tęsknią za tym, są szczęśliwe z tego co mają, a mają dużo, nikt inny im nie dał więcej

Ja wiem Marysiu, ale i tak mi smutno, że tyle domów jest pustych i nieskorych do pomocy tym najbiedniejszym. :(

Właśnie niewidoma Bisia wskoczyła mi na kolana :1luvu: i toaletę sobie urządza.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie lis 18, 2012 15:24 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

Anna61 pisze:
mar9 pisze:one nie wiedzą, że mogłyby mieć Dużą na wyłączność to i nie tęsknią za tym, są szczęśliwe z tego co mają, a mają dużo, nikt inny im nie dał więcej

Ja wiem Marysiu, ale i tak mi smutno, że tyle domów jest pustych i nieskorych do pomocy tym najbiedniejszym. :(

Właśnie niewidoma Bisia wskoczyła mi na kolana :1luvu: i toaletę sobie urządza.

Jeśli nieskore to nie należy je zmuszać do adopcji, same muszą do tego dojrzeć, dla dobra zwierzaków.
Ja osobiście nie wyobrażam sobie domu bez zwierzaków ale są tacy, którzy ich nie mają i nie chcą mieć, ich wybór; mają do tego prawo nawet jeśli my tego nie rozumiemy i nie pochwalamy ale musimy to uszanować.
Możemy jedynie próbować zmienić ich nastawienie ale nic na siłę, to nie ma sensu, wiesz jak mówią: przymuszony pacierz Panu Bogu nie jest miły.
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie lis 18, 2012 16:44 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

mar9 pisze:Jeśli nieskore to nie należy je zmuszać do adopcji, same muszą do tego dojrzeć, dla dobra zwierzaków.
Ja osobiście nie wyobrażam sobie domu bez zwierzaków ale są tacy, którzy ich nie mają i nie chcą mieć, ich wybór; mają do tego prawo nawet jeśli my tego nie rozumiemy i nie pochwalamy ale musimy to uszanować.
Możemy jedynie próbować zmienić ich nastawienie ale nic na siłę, to nie ma sensu, wiesz jak mówią: przymuszony pacierz Panu Bogu nie jest miły.

To też nikogo nigdy nie namawiam, bo wiem, że jak ktoś przeciwny to takie zwierze nie miałoby tam dobrze.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie lis 18, 2012 16:49 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

Aniu :1luvu: jak ja kocham oglądać fotki Twoich kotów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :oops:
Widać to szczęście w nich,jeszcze jak to opisujesz to mięknę :oops: :oops: :oops:

Za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lis 18, 2012 18:54 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

Ojtam Sylwia, :1luvu:
jak się ma zwierzątka to trzeba się nimi opiekować. :kotek:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon lis 19, 2012 18:26 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

Właśnie niewidoma Bisia wskoczyła mi na kolana :1luvu: i toaletę sobie urządza.[/quote]
Jeśli nieskore to nie należy je zmuszać do adopcji, same muszą do tego dojrzeć, dla dobra zwierzaków.
Możemy jedynie próbować zmienić ich nastawienie ale nic na siłę, to nie ma sensu, wiesz jak mówią: przymuszony pacierz Panu Bogu nie jest miły.[/quote]

A pamiętasz Marysiu jak przyszłam z córką po Fugę jak się zapierałam że ja tylko psowata jestem, potem wyszło :D moje pieściochy :1luvu: .
Tak jak mówicie trzeba dojrzeć
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

[poprzednia][następna]