Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Słodki pączuś![]()
Edit: ale na zdjęciach to chyba Diabełek jest?![]()
A ja niestety mam mieszanie informacje o InceWczoraj jeszcze była w szpitaliku ma silny stan zapalny, ropę/płyn w brzuszki (nie wiadomo czy nie FIPowy ale jej samopoczucie jest chyba zbyt dobre aby to był FIP) Na szczęście jeżeli chodzi o nerki i inne narządy jest ok. Na razie ładnie reaguje na antybiotyk ma bardzo ładny apetyt więc mam nadzieję, że z tego wyjdzie.
JaEwka pisze:A czy ktoś dłaby radę podjechac i porobić świąteczne zdjęcia? Mam czapke mikołaja w domu. W tamtym roku takie robiliśmy i bardzo się sprawdziły. Tylko to musiało by być w najbliższe dwa weekendy żeby przed świętami rozpropagować.
dase pisze:JaEwka pisze:A czy ktoś dłaby radę podjechac i porobić świąteczne zdjęcia? Mam czapke mikołaja w domu. W tamtym roku takie robiliśmy i bardzo się sprawdziły. Tylko to musiało by być w najbliższe dwa weekendy żeby przed świętami rozpropagować.
A w schronie w końcu jest ta PP czy nie?
Mam w domu 4-miesięcznego malucha, który na dodatek od weekendu szaleje mi z biegunką i nie chciałabym czegoś przynieść do domu dodatkowo
ankacom pisze:turkawka pisze:gabi.cezar pisze:turkawka pisze:Dziewczyny, kojarzycie jakiegoś kota z izolatki z problemem z łapuciami na sterydach? Kocio do jutra tylko może być w Schronie, pilnie szukany jest dla niego DT (jak nie, to ponoć wraca na działki). Wiecie może o nim coś więcej?
nr 995/12, 6 lat, czasami miewa niedowład przednich łap.
potrzebne są mu wówczas zastrzyki ze sterydów.
rzeczywiście powrót na działki w tą pogodę i z taką przypadłością to dramat...
Ponoć ma czas do jutra
Przecież wyślą go na pewną śmierć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], luty-1, puszatek i 330 gości