Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Dzwoniła do mnie karmicielka z Olsztyna z informacją, że od sierpnia karmi Maciusiamówiła że dzwoniła do Darii, pierwszy telefon odebrała, a później przestała od niej odbierać telefony, nie tylko od tej kobiety dzwoniła też inna i telefony były nie odbierane.
Dziewczyna z Olsztyna umówiła się z karmicielką, ma sprawdzić czy to Maciuś, jeżeli tak to mamy problem, poszukujemy DT dla Maciusia.
dzikak pisze:Poniewaz korzystam z netu w komorce nie wiem czy uda mi sie napisac ale wyjasniam co nastepuje: jakis czas temu zadeklarowalam na forum ze pomoge Darii w szukaniu.Od tej pory w kazdy weekend jezdzilam na Nagorki i sama szukalam kota.Bezskutecznie.Porozklejalam nowe ogloszenia z numerem Darii.Pisala mi maile ze nikt sie nie odzywal.Wczoraj razem z Alisax-dziekuje jej bardzo za pomoc-rozklejalysmy nowe ogloszenia z numerem Joanny.Karmicielka odezwala sie od razu.Twierdzi ze na 90 % to Macius.Rozmawialam z nia.Twierdzi ze juz od dawna dawala znac Darii gdzie jest kot-bez reakcji.Dzis o 16 jestem z nia umowiona.Mam nadzieje ze kot sie pojawi.
dzikak pisze:Bylam, widzialam, kot jest. Nie jestem w stanie stwierdzic na pewno, ze to Macius. Jest bardzo "utyty", ale pani karmicielka dobrze karmi. Bylo juz ciemno, kot sie mnie bal nie chcialam go dodatkowo stresowac zagladaniem mu pod ogon, zeby sprawdzic, czy jest niekastrowanym samcem. Przy okazji znalazlam potencjalny DS, ale to jest jeszcze do dogadania. Poki co kot jest w miare bezpieczny, ma co jesc, ma gdzie spac, karmicielka ma na niego oko. Postaram sie za dnia pojechac jeszcze raz i dokladniej go obejrzec. Z pomoca karmicielki jego zlapanie to zaden problem. Bardzo mila kobieta, ktora ma ogromny zal do Darii za to ze zlewali ona i jej TZ telefony w sprawie kota!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot], kasiek1510 i 145 gości