Maciuś - JEST OFERTA DT, WIELKA PROŚBA O ZŁAPANIE MACIUSIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 11, 2012 16:50 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

:ok: :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie lis 18, 2012 13:15 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Dzwoniła do mnie karmicielka z Olsztyna z informacją, że od sierpnia karmi Maciusia 8O mówiła że dzwoniła do Darii, pierwszy telefon odebrała, a później przestała od niej odbierać telefony, nie tylko od tej kobiety dzwoniła też inna i telefony były nie odbierane.
Dziewczyna z Olsztyna umówiła się z karmicielką, ma sprawdzić czy to Maciuś, jeżeli tak to mamy problem, poszukujemy DT dla Maciusia.
joanna3113

Post » Nie lis 18, 2012 13:28 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

joanna3113 pisze:Dzwoniła do mnie karmicielka z Olsztyna z informacją, że od sierpnia karmi Maciusia 8O mówiła że dzwoniła do Darii, pierwszy telefon odebrała, a później przestała od niej odbierać telefony, nie tylko od tej kobiety dzwoniła też inna i telefony były nie odbierane.
Dziewczyna z Olsztyna umówiła się z karmicielką, ma sprawdzić czy to Maciuś, jeżeli tak to mamy problem, poszukujemy DT dla Maciusia.

Najpierw trzeba sprawdzić, czy to jest Maciuś, a nie postponować Darię bez żadnych podstaw, posługując się tylko informacją pani karmicielki, która nie ma pewności co do kota, bo skąd, przecież wcześniej go nie znała.
Daria w czasie zajęć na studiach na pewno nie może odbierać telefonów. Najpierw należy znaleźć i złapać kota - to jest podstawowy problem, dom tymczasowy dla niego to problem wtórny.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lis 18, 2012 13:32 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Maciuś zaginął w sierpniu a ta pani od sierpnia dzwoni i nie może się dodzwonić, jak nie może odebrać to niech oddzwoni.
joanna3113

Post » Nie lis 18, 2012 13:38 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Skoro wspomniana "dziewczyna" z Olsztyna ma sprawdzić informację, poczekam na Jej relację. A czemu karmicielka nie dzwoniła do Ciebie, skoro miała Twój telefon? Skąd go miała, był w ogłoszeniu? Tak rozumiem. A skoro nie mogła się dodzwonić pod jeden numer, dlaczego dopiero teraz zadzwoniła do Ciebie?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lis 18, 2012 14:37 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Poniewaz korzystam z netu w komorce nie wiem czy uda mi sie napisac ale wyjasniam co nastepuje: jakis czas temu zadeklarowalam na forum ze pomoge Darii w szukaniu.Od tej pory w kazdy weekend jezdzilam na Nagorki i sama szukalam kota.Bezskutecznie.Porozklejalam nowe ogloszenia z numerem Darii.Pisala mi maile ze nikt sie nie odzywal.Wczoraj razem z Alisax-dziekuje jej bardzo za pomoc-rozklejalysmy nowe ogloszenia z numerem Joanny.Karmicielka odezwala sie od razu.Twierdzi ze na 90 % to Macius.Rozmawialam z nia.Twierdzi ze juz od dawna dawala znac Darii gdzie jest kot-bez reakcji.Dzis o 16 jestem z nia umowiona.Mam nadzieje ze kot sie pojawi.
Obrazek

dzikak

Od: Wto wrz 04, 2012 14:07

Post » Nie lis 18, 2012 14:38 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

dzikak pisze:Poniewaz korzystam z netu w komorce nie wiem czy uda mi sie napisac ale wyjasniam co nastepuje: jakis czas temu zadeklarowalam na forum ze pomoge Darii w szukaniu.Od tej pory w kazdy weekend jezdzilam na Nagorki i sama szukalam kota.Bezskutecznie.Porozklejalam nowe ogloszenia z numerem Darii.Pisala mi maile ze nikt sie nie odzywal.Wczoraj razem z Alisax-dziekuje jej bardzo za pomoc-rozklejalysmy nowe ogloszenia z numerem Joanny.Karmicielka odezwala sie od razu.Twierdzi ze na 90 % to Macius.Rozmawialam z nia.Twierdzi ze juz od dawna dawala znac Darii gdzie jest kot-bez reakcji.Dzis o 16 jestem z nia umowiona.Mam nadzieje ze kot sie pojawi.

Czekam na Twoją relację.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lis 18, 2012 15:58 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Trzymam kciuki za biedaka.
Niech sie juz znajdzie i będzie bezpieczny.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie lis 18, 2012 17:42 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Bylam, widzialam, kot jest. Nie jestem w stanie stwierdzic na pewno, ze to Macius. Jest bardzo "utyty", ale pani karmicielka dobrze karmi. Bylo juz ciemno, kot sie mnie bal nie chcialam go dodatkowo stresowac zagladaniem mu pod ogon, zeby sprawdzic, czy jest niekastrowanym samcem. Przy okazji znalazlam potencjalny DS, ale to jest jeszcze do dogadania. Poki co kot jest w miare bezpieczny, ma co jesc, ma gdzie spac, karmicielka ma na niego oko. Postaram sie za dnia pojechac jeszcze raz i dokladniej go obejrzec. Z pomoca karmicielki jego zlapanie to zaden problem. Bardzo mila kobieta, ktora ma ogromny zal do Darii za to ze zlewali ona i jej TZ telefony w sprawie kota!
Obrazek

dzikak

Od: Wto wrz 04, 2012 14:07

Post » Nie lis 18, 2012 17:53 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

dzikak pisze:Bylam, widzialam, kot jest. Nie jestem w stanie stwierdzic na pewno, ze to Macius. Jest bardzo "utyty", ale pani karmicielka dobrze karmi. Bylo juz ciemno, kot sie mnie bal nie chcialam go dodatkowo stresowac zagladaniem mu pod ogon, zeby sprawdzic, czy jest niekastrowanym samcem. Przy okazji znalazlam potencjalny DS, ale to jest jeszcze do dogadania. Poki co kot jest w miare bezpieczny, ma co jesc, ma gdzie spac, karmicielka ma na niego oko. Postaram sie za dnia pojechac jeszcze raz i dokladniej go obejrzec. Z pomoca karmicielki jego zlapanie to zaden problem. Bardzo mila kobieta, ktora ma ogromny zal do Darii za to ze zlewali ona i jej TZ telefony w sprawie kota!

Dziewczyna nie ma powodu, żeby się mijać z prawdą :(
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie lis 18, 2012 19:17 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Pani znowu do mnie dzwoniła, bardzo się denerwuje żeby znalazł się dobry domek, dokarmia Maciusia za swoje pieniądze, musimy zebrać pieniądze na jedzenie dla Maciusia, dopóki nie znajdziemy dobrego domku, część pieniędzy mogę przeznaczyć z bazarku. Na temat Darii nie chce mi się pisać. Ogłoszenia z moim nr tel. powieszono wczoraj, dzisiaj miałam dwa tel.
Dzikak, bardzo Ci dziękuję, tylko dzięki Tobie Maciuś się odnalazł.

Tak sobie napiszę, że Maciusia można było odnaleźć w sierpniu, wystarczyło odebrać telefon, ale trzeba było chcieć go odnaleźć, tylko.

Daria chciałabym żebyś coś napisała, nie zawiedź twoich zwolenników.
Smutne, już dawno przestałam wierzyć że na tym forum chodzi o dobro kotów, jeżeli jest okazja zmieszajmy osobę której nie lubimy z błotem.
joanna3113

Post » Nie lis 18, 2012 19:22 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Oby to był Maciuś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Dzikak-szacun i wielkie dzięki! :piwa: :piwa: :piwa: -Tobie chciało sie chcieć!
Więcej nie napiszę, bo użyłabym ostrych słów, a nie chcę żeby znów czcze dyskusje się zaczęły! :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 18, 2012 20:21 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Tez mam nadzieje, ze to wreszcie odnaleziony Macius.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie lis 18, 2012 21:15 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Dzikak kochana życzę Ci zdrówka, łażenie po osiedlu i rozwieszanie ogłoszeń nie wyszło dziewczynie na zdrowie. Dzikak, rozumiem ją doskonale, nie umie stwierdzić że to rzeczywiście Maciuś, mogę pojechać w poniedziałek, środę,sobotę i niedzielę, ale wszystkim pasuje niedziela, stwierdzimy czy to Maciuś.
joanna3113

Post » Nie lis 18, 2012 23:11 Re: Maciuś ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE, WIELKA PROŚBA O POMOC W ŁAPA

Niech to bedzie Maciuś :ok: :ok: :ok:

Nie jestem zwolenniczką zarzucania czegokolwiek ludziom na forum nie znając ich oraz nie znajac też faktów, opierając się na własnej interpretacji zdarzeń,czyjejś aktywności (bądź jej braku) na forum itp. Sama padłam i padam ofiarą czyichś błędnych wyobrażeń i czytam o sobie jakieś kompletnie absurdalne i wyssane z palca rzeczy. Dlatego jestem ostrożna. I bronię osób ktore są oskarżane.
Nie znaczy to że jestem ich zwolenniczką tak jak i nie mieszam sama z błotem kogoś z założenia i dla samej przyjemności czynienia tego. Wobec faktów, konkretnych informacji płynących z realu, a nie z wyobrażeń, nie mam złudzeń.
Powiem bardzo delikatnie - ups..... :roll: Daria?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]