Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Anna61 pisze:Bożenka jak Kornelcia?
jest w agoniichyba juz ostatnie chwile ,ma drgawki,smród nie do opisania.na łapakach ma łyse placki -żółta skóra popekana wybroczynami
Utuliłam ja ucalowałam,.podniosła ze dwa razy główkę troszkę jakby juz sie żegnała..Towarzystwo wygoniłam z pokoju..straszne to wszystko...ma spokój,a ja ryczę.Koty do niej juz nie podchodzą...wczoraj chyba się żegnały wiecorem
Anna61 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Anna61 pisze:Bożenka jak Kornelcia?
jest w agoniichyba juz ostatnie chwile ,ma drgawki,smród nie do opisania.na łapakach ma łyse placki -żółta skóra popekana wybroczynami
Utuliłam ja ucalowałam,.podniosła ze dwa razy główkę troszkę jakby juz sie żegnała..Towarzystwo wygoniłam z pokoju..straszne to wszystko...ma spokój,a ja ryczę.Koty do niej juz nie podchodzą...wczoraj chyba się żegnały wiecorem
Wiesz Bożenka, realia są straszne, bo ani weta ani pieniędzy, a kotka się męczy.![]()
Może byśmy jakąś zbiórkę grosza zrobiły na weta, o ile Bożka dałaby radę pojechać albo wet by przyjechał, to ja deklaruję 20zł.
puszatek pisze:tak bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzićnawet najsilniejszy czasem ugina się pod naporem kłopotów, dasz radę z nią podjechać do weta albo ściągnąć jego na miejsce aby jej nie męczyć, też się do tego dorzucę, choć grosik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą, puszatek i 307 gości