Część XI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 16, 2012 19:41 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

sprawdzilam rade martiki na moim rudym i faktycznie mi zwisnal tylko zaczal jeczec okrutnie :roll:
ja mam pytanie co z glutem jak mu idzie czy zostaje tam na stale bo ja go caly czas oglaszam :?: :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pt lis 16, 2012 20:09 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Marta Glut zostanie u Ani ,tak wnioskuję .Ostatnio z nią rozmawiałam to super dogaduje się z Angusem .Jest kochany i miziasty i Ania bardzo go chwali.Uważam że to tylko kwestia podpisania umowy:)

Super może w końcu Yoko będzie normalnie kupalić :ok:

Dziewczyny może Ryżemu nadać imię ?Mam nadzieję że mu się uda :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lis 16, 2012 20:19 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

a jeszcze jedno.

myślę, ze za ciepło już na puszki na kociarni. zostawiłam puszki na zewnątrz. zani poda się kotom- proszę zagrzać wody w czajniku i ogrzać jedzenie.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pt lis 16, 2012 20:25 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

hidi pisze:a jeszcze jedno.

myślę, ze za ciepło już na puszki na kociarni. zostawiłam puszki na zewnątrz. zani poda się kotom- proszę zagrzać wody w czajniku i ogrzać jedzenie.

a dalej dajemy co drugi dzien?

herzpl

Post » Pt lis 16, 2012 20:27 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

mar_tika pisze:Marta Glut zostanie u Ani ,tak wnioskuję .Ostatnio z nią rozmawiałam to super dogaduje się z Angusem .Jest kochany i miziasty i Ania bardzo go chwali.Uważam że to tylko kwestia podpisania umowy:)

Super może w końcu Yoko będzie normalnie kupalić :ok:

Dziewczyny może Ryżemu nadać imię ?Mam nadzieję że mu się uda :ok:

moje glucio jak sie ciesze :ok:
a ja wlasnie szukam mlodemu dywanu do pokoju :roll:

herzpl

Post » Pt lis 16, 2012 21:15 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Glutek :1luvu:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Sob lis 17, 2012 12:22 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

MIKUŚ pisze:NO I POJECHAŁA.............. :1luvu:

TRZYMAM KCIUKI BZYSIU ZA CIEBIE :1luvu:
BYŁAŚ MOIM HONOROWYM GOŚCIEM :1luvu: :kotek:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Sob lis 17, 2012 15:17 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Żebym sobie nie zapomniała .Dyndałek jedzie do nowego domu pod koniec tygodnia?
edit:kto koresponduje z Panem w spr adopcji Viki?

mar_tika

Post » Sob lis 17, 2012 21:21 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

mar_tika pisze:Żebym sobie nie zapomniała .Dyndałek jedzie do nowego domu pod koniec tygodnia?
edit:kto koresponduje z Panem w spr adopcji Viki?

Do mnie napisał tak jak mówiłam ktoś z maila: boberek1978@wp.pl i spytał jakie są warunki.
Odpisałam że trzeba wypełnić ankietę i podpisuje się umowę adopcyjną. I podałam Twój numer. I może dlatego Ci pisał takie wyrzuty, że mu kota nie chcemy dać.
Zazwyczaj nie piszę nic o ankietach, tylko odpowiadam, że kot aktualny i podaję Twój numer. No ale skoro o warunki spytał to odpisałam.
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Nie lis 18, 2012 11:08 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Dostałam taka odpowiedź z gumtree w sprawie Bonifacego:
Jestem zainteresowana adopcją Bonifacego. Miałby u mnie zapewnione bardzo dobre warunki. A miłośc od pierwszego wejrzenia już ma. Takiego samego cudnego kociaka ma mój syn za granicą.Znależliśmy go kilka lat temu ,w listopadzie ,na cmentarzu kiedy ogrzewał się wokół znicza i był skrajnie wyczerpany. Dzielnie walczył o przetrwanie a nam okazywał wielką miłośc. Potem wyjechał z nami aż za ocean, co nie było dla niego łatwe. Teraz Ja wróciłam do kraju a Kicia, bo tak ma na imię, choc to chłopczyk został z synem i mężem.
Brakuje mi kociaka z jego mruczeniem.
Serdecznie pozdrawiam

Odpisałam:
Witam :) W sprawie adopcji proszę dzwonić pod numer podany w ogłoszeniu: 694 168 129. Tutaj znajdzie Pani inne koty z Kociej Przystani, które czekają na dom: https://plus.google.com/photos/10649548 ... banner=pwa
Pozdrawiam, Kasia

Nie pisałam że Bonifacy zarezerwowany, bo pewności nie mam. I dałam linka do albumu w razie czego żeby inne koty zobaczyła :)
Obrazek

Kasia89

Post » Nie lis 18, 2012 11:16 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Chyba ktoś fajny, Kasiu. Chociaż ja bym dopytała o te dobre warunki (ale znając Martę to już ona dopyta). Na FB kiedyś taka dziewczyna walczyła o adopcję Pampersa i te dobre warunki często się u niej zmieniały, ewoluowały wraz z nastrojem chyba ;) Raz twierdziła, że kot będzie miał dużo przestrzeni i doskonałe warunki, ciepło, dobrej jakości jedzonko, a następnym razem pytała czy wystarczy mu ciasna kawalerka z dwoma kotami rezydentami u biednej studentki, jaką jest.

P.S. Czy można prosić jeszcze raz o odczarowanie picasy żeby były widoczne opisy kotów? Jakoś nie mogę odgrzebać tego posta gdzie chyba Ty wyjaśniałaś jak to zrobić
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Nie lis 18, 2012 13:48 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

wiiwii pisze:Chyba ktoś fajny, Kasiu. Chociaż ja bym dopytała o te dobre warunki (ale znając Martę to już ona dopyta). Na FB kiedyś taka dziewczyna walczyła o adopcję Pampersa i te dobre warunki często się u niej zmieniały, ewoluowały wraz z nastrojem chyba ;) Raz twierdziła, że kot będzie miał dużo przestrzeni i doskonałe warunki, ciepło, dobrej jakości jedzonko, a następnym razem pytała czy wystarczy mu ciasna kawalerka z dwoma kotami rezydentami u biednej studentki, jaką jest.

P.S. Czy można prosić jeszcze raz o odczarowanie picasy żeby były widoczne opisy kotów? Jakoś nie mogę odgrzebać tego posta gdzie chyba Ty wyjaśniałaś jak to zrobić

Marta przeprowadzi dokładną inwigilację na pewno :mrgreen:

Jak się wchodzi na ten google plus to wyskakuje u góry: "Kliknij tutaj, aby wrócić do Picasa Web Albums." i trzeba kliknąć.
Axa76 mnie uświadomiła w tej kwestii :)
Obrazek

Kasia89

Post » Nie lis 18, 2012 13:50 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Dynadałek jedzie w piątek do Rybnika.
Ta pani o której Kasia pisze dzwoniła do mnie,bardzo fajna i miła Pani ale uparła się na kota biało-czarnego :/

wiwii na poczatku tyg rozmawiałam z dziewczyną w spr wolontariatu.Przypuszczam ze to dziewczyna z FB mówiła ze mieszka gdzieś w Raciborzu a studjuje w Sosnowcu.Możesz gdzies odgrzebać do niej kontak.

Dagmara przypominam że jesteś na wtorek umówiona na dyżur z Karolina nową wolontariuszką:)

mar_tika

Post » Nie lis 18, 2012 14:07 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Czy ktoś coś wie na temat Mici.Wisi w albumie jako zarezerwowana i nie mogę znaleźć do faceta ani maila, ani telefonu

Dziś rano wzięłam umowy Izi i Bono zadzwonię jak się miewają w nowych domach i dam znać

mar_tika

Post » Nie lis 18, 2012 14:19 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

mar_tika pisze:Dynadałek jedzie w piątek do Rybnika.
Ta pani o której Kasia pisze dzwoniła do mnie,bardzo fajna i miła Pani ale uparła się na kota biało-czarnego :/

jak się uparła na czarno-białego to takie "cudo" śmiga u nas za woliera i nazywa się Bella :ryk:
a na poważnie to niech weźmie jakiegos ze schroiska bo podejrzewam że tam nie brakuje kotów do wyboru

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

[poprzednia][następna]