ja mam pytanie co z glutem jak mu idzie czy zostaje tam na stale bo ja go caly czas oglaszam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hidi pisze:a jeszcze jedno.
myślę, ze za ciepło już na puszki na kociarni. zostawiłam puszki na zewnątrz. zani poda się kotom- proszę zagrzać wody w czajniku i ogrzać jedzenie.
mar_tika pisze:Marta Glut zostanie u Ani ,tak wnioskuję .Ostatnio z nią rozmawiałam to super dogaduje się z Angusem .Jest kochany i miziasty i Ania bardzo go chwali.Uważam że to tylko kwestia podpisania umowy:)
Super może w końcu Yoko będzie normalnie kupalić![]()
Dziewczyny może Ryżemu nadać imię ?Mam nadzieję że mu się uda
MIKUŚ pisze:NO I POJECHAŁA..............
mar_tika pisze:Żebym sobie nie zapomniała .Dyndałek jedzie do nowego domu pod koniec tygodnia?
edit:kto koresponduje z Panem w spr adopcji Viki?
wiiwii pisze:Chyba ktoś fajny, Kasiu. Chociaż ja bym dopytała o te dobre warunki (ale znając Martę to już ona dopyta). Na FB kiedyś taka dziewczyna walczyła o adopcję Pampersa i te dobre warunki często się u niej zmieniały, ewoluowały wraz z nastrojem chybaRaz twierdziła, że kot będzie miał dużo przestrzeni i doskonałe warunki, ciepło, dobrej jakości jedzonko, a następnym razem pytała czy wystarczy mu ciasna kawalerka z dwoma kotami rezydentami u biednej studentki, jaką jest.
P.S. Czy można prosić jeszcze raz o odczarowanie picasy żeby były widoczne opisy kotów? Jakoś nie mogę odgrzebać tego posta gdzie chyba Ty wyjaśniałaś jak to zrobić
mar_tika pisze:Dynadałek jedzie w piątek do Rybnika.
Ta pani o której Kasia pisze dzwoniła do mnie,bardzo fajna i miła Pani ale uparła się na kota biało-czarnego :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, puszatek, squid i 110 gości