Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 17, 2012 20:15 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

cytryna pisze:
kocurzyca41 pisze:I kto Ptysia kocimiętką naćpał? 8O

nie tylko Ptysia :wink:
Obrazek

No...ładnie... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie lis 18, 2012 6:16 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

No co?-jak impreza to ćpają wszyscy-babcia też :ryk:
Maluszek mi znów zwiał z łazienki-szaleje jak zając po chałupie-przemieszcza się z prędkością światła, gania za Timurkiem
A wczoraj po 21 miałam telefon o Timurka z Warszawy Pragi-niestety-Pani kategorycznie odmówiła zgody na wizytę p/ adopcyjną, więc nie ma o czym mówić.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 18, 2012 9:23 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Cześć Ksiu.Szkoda,że odmówiła...Przecież wiadomo,że w ciemno go nie oddasz...Impreza była..mówisz... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie lis 18, 2012 9:34 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Widocznie nie zamierzała spełnić kryteriów -do takiego domu bym w zyciu kota nie oddała!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie lis 18, 2012 14:03 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Poleciałam na drugi koniec miasta do apteki i kupiłam procto glivenol dla Pandusia-posmarowałam dupinkę , poczekałam, pomiziałam i już widać, że zaczyna działać-przekrwienie znacznie się zmniejszyło, obrzęk też jakby mniejszy-teraz go wymiziałam i śpi, oby to pomogło-to drogi specyfik, ale co mam zrobić, by mu ulżyć?-to maść ze znieczuleniem.
Ostatnio edytowano Nie lis 18, 2012 16:50 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 18, 2012 15:47 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

A co to za ćpanie w biały dzień? :mrgreen:

Doberek Kotulki z Dużą! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lis 18, 2012 16:48 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Doberek Bożenko :1luvu:
Toż to juz prawie wieczór był, a zresztą co to za ćpanie-po kilka "niuchów" :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 18, 2012 16:51 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Phy, Kasiulek, dla takiego kogoś niewielkiego gabarytami te kilka niuchów to wiesz..powali! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lis 18, 2012 16:54 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lis 18, 2012 16:56 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

kalair pisze:Phy, Kasiulek, dla takiego kogoś niewielkiego gabarytami te kilka niuchów to wiesz..powali! :lol: :lol:

Ale to takie małe niuchy-zgodne z wielkością nosków :lol:

Myszolandia pisze:Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Witajcie Sylwusia z ferajnom
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 18, 2012 17:22 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Dobry wieczór Kasiulek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lis 18, 2012 17:56 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Witaj Kasieńko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 18, 2012 20:03 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Mało kto juz do nas zagląda :? , ale wstawie zdjęcia:
Adusia na wysokościach :D

Obrazek

Koty nie lubią zapachu cytryny?-Weronika świadkiem,że moje koty lubią!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Panduś już czyściutki-widać,że micha wzbudza wielkie zainteresowanie!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 18, 2012 20:07 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Kasiu...Imię to mu wybrałaś bardzo trafnie...no taki Panduś...A ciocia cytryna to chyba swoim malutkim noskiem za dużo niuchnęła,bo znikła jakoś... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie lis 18, 2012 20:14 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

A żebyś wiedziała,że Weronika ma malutki nosek! 8O

Reniu-od razu mi się z Arlekinem, albo pandą skojarzył, więc póki co-Pandusiem został :D
Boże jaki on jest słodki-gdy wchodzę do łazienki drze mordkę, aż go na ręce wezmę, a wtedy wyciąga pysiątko do mojej twarzy i całuje, trze noskiem o usta i mruczy z całych sił!-już nie śmierdzi ulicą, już tylko pomiędzy dwoma paluszkami ma czarny glut-chyba ze smaru, ale nie gnębię go, bo i tak go dręczę smarowaniem dupinki, a to przecież go boli na początku(bo potem już lidokaina działa i nawet mogę troszkę do środka wpuścić.
Słodziak od dłuższego czasu bawi się myszką od wetki-taką ze sznurka sizalowego-moje koty ogon dawno urwały, ale i tak ją uwielbiają-Panduś też!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]