agula76 pisze:jezeli jest to sprawa neurologiczna to zaden wet bez specjalizacji nie pomoze...
to tak jak u mnie zwykły wet spartaczył złamana kosc Cekina , dopiero specjalista chirurg ortopeda łapke uratował...
powiedzmy sobie szczerze ze nie ma za duzo kasy na ciagle domysliwania sie , robienie badan w nieskonczonosc, bo jezeli to sprawa neurologiczna to wyniki beda dobre...
dopiero specjalista na podstawie specjalistycznych badan neurologicznych...moze znalezc przyczyne tego stanu...moze to byc powiklanie po wirusie ....badania tego nie wykażą , natomiast neurolog moze to potwierdzic...
wet od Blue jak najbardziej....wdrożyła leczenie, badania, pełna zaangazowania oki-
do specjalisty mozna dodatkowo sie udac...
glukoza powinna byc sprawdzona moim zdaniem bo była bardzo niska kot przy glukozie 50 czasem moze wpasc w spiaczke, a LEZEK miał 60![]()
w zasadzie taki sen bez reakcji powiek i zrenic- to u czlowieka objaw spiaczkowy
Wiem, że ta glukoza była niska, ale pytałam - wetka powiedziała, że to nie ma znaczenia bo trzeba patrzeć na całe wyniki jak na całość - komu wierzyć jak nie jej?

ŁEZEK TEZ DA RADE