Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
3welinka pisze:...co do tego żelu, prawdopodobnie taki zakupie, jeśli nie będzie nic innego. czy aplikacja tego specyfiku jest trudna? kot wybrzydza czy da mu się to wetknąć? ewentualnie razem z kawałkiem wędliny czy coś?
Bagienka pisze:3welinka pisze:...co do tego żelu, prawdopodobnie taki zakupie, jeśli nie będzie nic innego. czy aplikacja tego specyfiku jest trudna? kot wybrzydza czy da mu się to wetknąć? ewentualnie razem z kawałkiem wędliny czy coś?
Ja smarowałam na łapkę. Kocio sobie zlizywał z łapki, żeby to zmyć.
W sumie bez stresu się obywało, może się na mnie troszkę wkurzał, że go ubabrałam, ale wylizał się i poszło...
Femka pisze:Nie ma tu żadnej mojej zasługi, właściwie kotek sam zawdzięcza sobie znalezienie domku, bo z samych fotek zauroczył koleżankę. Ja tylko pośredniczę ze względu na nieobecność domku na miau.pl.
Przyznam, że mnie też bardzo podoba się ten tłuścioch
Katia80 pisze:W razie czego wsiadaj z wilhelm170 do auta i w Lbn - w pociąg. To też jest dobre rozwiązanie, naprawdę. Masz pociągi do południa: 5:15, 6:20, 7:25, 8:22, 10:25, 12:25...
Ale może ten umawiany transport wypali. Kot jest, takiej okazji już stracić nie możesz.
Katia80 pisze:W razie czego wsiadaj z wilhelm170 do auta i w Lbn - w pociąg. To też jest dobre rozwiązanie, naprawdę. Masz pociągi do południa: 5:15, 6:20, 7:25, 8:22, 10:25, 12:25...
Ale może ten umawiany transport wypali. Kot jest, takiej okazji już stracić nie możesz.
Femka pisze:Katia80 pisze:W razie czego wsiadaj z wilhelm170 do auta i w Lbn - w pociąg. To też jest dobre rozwiązanie, naprawdę. Masz pociągi do południa: 5:15, 6:20, 7:25, 8:22, 10:25, 12:25...
spokojnie, ta okazja nie przepadnie
najważniejsze, że kot złapany, nad całą resztą panujemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 187 gości