Mogą koty jeść co dzień ryż

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:To może pospaceruj po mieście, ale z zamkniętymi oczyma, zatkanymi uszami itd., możesz ewentualnie wyciągać rękę
agula76 pisze:kotki cudowne![]()
![]()
jaka sliczna firaneczka z różyczkami....chyba od halinki 1403![]()
tez jestem posiadaczka jej pieknych dzieł:)
agula76 pisze:ale najlepszy jest...oprócz kociaków..
pokój dziecięcy:):):)tzn kociaczkowy ....to taki przeznaczony tylko dla kociaczków-dzieciaczków????![]()
![]()
lidka02 pisze:agula76 pisze:ale najlepszy jest...oprócz kociaków..
pokój dziecięcy:):):)tzn kociaczkowy ....to taki przeznaczony tylko dla kociaczków-dzieciaczków????![]()
![]()
Tak to faktycznie pokój tylko do kotów , chciałam żeby mój tż porobił mi do góry otwór w scianach zeby mogły też górą sobie brykać , ale stary dostał focha że ciągle coś wymyślami że koty mają lepiej od niego bo on ma tylko telewizor
w sumie to prawda
agula76 pisze:lidka02 pisze:agula76 pisze:ale najlepszy jest...oprócz kociaków..
![]()
Tak to faktycznie pokój tylko do kotów , chciałam żeby mój tż porobił mi do góry otwór w scianach zeby mogły też górą sobie brykać , ale stary dostał focha że ciągle coś wymyślami że koty mają lepiej od niego bo on ma tylko telewizor
w sumie to prawda
Lidzia...to tak jak mój![]()
ale i tak podziwiam ze pozwolił Ci na tyle kociaków:)DLA TŻ
moj totalny antyzwierzak ...twierdzi ze do głowy na dobre dostałam:) i mam pozwolenie tylko na 2 koty...
a najbardziej mu na watrobie siedzi ze kotki jedza wołowinkea on wieprza
lidka02 pisze:Tacki bardzo mi się przydadzą to jak kasa zawsze potrzebnawięc była bym za nie wdzięczna .
![]()
lidka02 pisze:agula76 pisze:lidka02 pisze:agula76 pisze:ale najlepszy jest...oprócz kociaków..
![]()
w sumie to prawda
moj totalny antyzwierzak ...twierdzi ze do głowy na dobre dostałam:) i mam pozwolenie tylko na 2 koty...
Mój mi zawsze mówi to ostatni a ja że takwiesz nikt nie chce tylu kotów w domu itd ale co zrobić gdzie dać , komu .Zostawić na ulicy nie raz na pewną śmierć to nie takie proste , może niektórym się wydaje zbieraczka itd , ale ja tego nie planowałam tak wyszło .Wciąż się boje nie daj boże choroba to zaraz myśle koty , wet , karma , piach to wszystko przeraża .A jeszcze mam bezpańskie , uwierz to nie jest łatwe życie.....zostań jak możesz przy tych dwóch...
Iwonami pisze:lidka02 pisze:Tacki bardzo mi się przydadzą to jak kasa zawsze potrzebnawięc była bym za nie wdzięczna .
![]()
Lidka, czyli chcesz tylko tacki? Pojemniczków po twarożku i śmietanie nie?
agula76 pisze:lidka02 pisze:agula76 pisze:lidka02 pisze:agula76 pisze:ale najlepszy jest...oprócz kociaków..
![]()
w sumie to prawda
Mój mi zawsze mówi to ostatni a ja że takwiesz nikt nie chce tylu kotów w domu itd ale co zrobić gdzie dać , komu .Zostawić na ulicy nie raz na pewną śmierć to nie takie proste , może niektórym się wydaje zbieraczka itd , ale ja tego nie planowałam tak wyszło .Wciąż się boje nie daj boże choroba to zaraz myśle koty , wet , karma , piach to wszystko przeraża .A jeszcze mam bezpańskie , uwierz to nie jest łatwe życie.....zostań jak możesz przy tych dwóch...
wyobrażam sobie ....choc bardzo cierpie jak wiem ze kot potrzebuje mojej pomocy a ja nie moge wziasc do siebie...tylu bym chciala pomóc...ale wiem ze przepłacilabym to walka z mężem...nie moge sobie na to pozwolic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, luty-1, nfd, Wix101 i 128 gości