Moje 5 FeLV. Mały walczy o życie ;( zgredek za TM.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 14, 2012 19:32 Re: Moje 5 FeLV -.Mały rudy łapka lepiej ;)

A Wacuś kocha jeśc , jest tylko na suchym i tylko Royala :evil: taki się chłopak zrobił ...dosć że ma ciepło , lelany , pierwszy na wyrku i go nie zegnasz bo ma focha i zaraz się pakuje z powrotem to jeszcze nawet kurczakiem gardzi .Inne mają kare jedzą z ryżem bo im mieszam a Wacus co czeka przy swojej miseczce i jak przechodze obok to mnie łapką :ryk: i co zrobisz nie dasz mu tego co lubi :mrgreen:

Mogą koty jeść co dzień ryż :?:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro lis 14, 2012 19:35 Re: Moje 5 FeLV -.Mały rudy łapka lepiej ;)

alab108 pisze:To może pospaceruj po mieście, ale z zamkniętymi oczyma, zatkanymi uszami itd., możesz ewentualnie wyciągać rękę :mrgreen:

Córa nie wstawiła maluchów zdjęć , będą będą zdjęcia małych kotków .Ale wieczorem jak przyjdzie . :ok: żebyście nie myślały że .........no człowiek się nie zmienia i widzi to co inni nie chcą .

lidka02

Post » Śro lis 14, 2012 19:37 Re: Moje 5 FeLV -.Mały rudy łapka lepiej ;)

kotki cudowne :1luvu: :1luvu:
jaka sliczna firaneczka z różyczkami....chyba od halinki 1403 :mrgreen:
tez jestem posiadaczka jej pieknych dzieł:)
agula76

Post » Śro lis 14, 2012 19:39 Re: Moje 5 FeLV -.Mały rudy łapka lepiej ;)

agula76 pisze:kotki cudowne :1luvu: :1luvu:
jaka sliczna firaneczka z różyczkami....chyba od halinki 1403 :mrgreen:
tez jestem posiadaczka jej pieknych dzieł:)

Tak tak to od niej i już ją pozaciągały :x one tylko dbają o miske a firanki mają w nosie :mrgreen:
Witaj :1luvu:

lidka02

Post » Śro lis 14, 2012 19:42 Re: Moje 5 FeLV -.Mały rudy łapka lepiej ;)

ale najlepszy jest...oprócz kociaków..

pokój dziecięcy:):):)tzn kociaczkowy ....to taki przeznaczony tylko dla kociaczków-dzieciaczków???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
agula76

Post » Śro lis 14, 2012 19:46 Re: Moje 5 FeLV -.Mały rudy łapka lepiej ;)

agula76 pisze:ale najlepszy jest...oprócz kociaków..

pokój dziecięcy:):):)tzn kociaczkowy ....to taki przeznaczony tylko dla kociaczków-dzieciaczków???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to faktycznie pokój tylko do kotów , chciałam żeby mój tż porobił mi do góry otwór w scianach zeby mogły też górą sobie brykać , ale stary dostał focha że ciągle coś wymyślam 8O i że koty mają lepiej od niego bo on ma tylko telewizor :mrgreen: w sumie to prawda :ryk:

lidka02

Post » Śro lis 14, 2012 20:14 Re: Moje 5 FeLV -.Mały rudy łapka lepiej ;)

lidka02 pisze:

Tak to faktycznie pokój tylko do kotów , chciałam żeby mój tż porobił mi do góry otwór w scianach zeby mogły też górą sobie brykać , ale stary dostał focha że ciągle coś wymyślam 8O i że koty mają lepiej od niego bo on ma tylko telewizor :mrgreen: w sumie to prawda :ryk:

Lidzia...to tak jak mój :mrgreen:
ale i tak podziwiam ze pozwolił Ci na tyle kociaków:) :ok: DLA TŻ
moj totalny antyzwierzak ...twierdzi ze do głowy na dobre dostałam:) i mam pozwolenie tylko na 2 koty... :placz:
a najbardziej mu na watrobie siedzi ze kotki jedza wołowinke :D a on wieprza :twisted:
agula76

Post » Śro lis 14, 2012 20:19 Re: Moje 5 FeLV -.Mały rudy łapka lepiej ;)

agula76 pisze:
lidka02 pisze:

moj totalny antyzwierzak ...twierdzi ze do głowy na dobre dostałam:) i mam pozwolenie tylko na 2 koty... :placz:
a najbardziej mu na watrobie siedzi ze kotki jedza wołowinke :D a on wieprza :twisted:

Mój mi zawsze mówi to ostatni a ja że tak :? wiesz nikt nie chce tylu kotów w domu itd ale co zrobić gdzie dać , komu .Zostawić na ulicy nie raz na pewną śmierć to nie takie proste , może niektórym się wydaje zbieraczka itd , ale ja tego nie planowałam tak wyszło .Wciąż się boje nie daj boże choroba to zaraz myśle koty , wet , karma , piach to wszystko przeraża .A jeszcze mam bezpańskie , uwierz to nie jest łatwe życie.....zostań jak możesz przy tych dwóch...

lidka02

Post » Śro lis 14, 2012 20:24 Re: Moje 5 FeLV -.Mały rudy łapka lepiej ;)

lidka02 pisze:Tacki bardzo mi się przydadzą to jak kasa zawsze potrzebna :ryk: więc była bym za nie wdzięczna . :1luvu:

Lidka, czyli chcesz tylko tacki? Pojemniczków po twarożku i śmietanie nie?
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Śro lis 14, 2012 20:28 Re: Moje 5 FeLV -.Mały rudy łapka lepiej ;)

lidka02 pisze:
agula76 pisze:
lidka02 pisze:

Mój mi zawsze mówi to ostatni a ja że tak :? wiesz nikt nie chce tylu kotów w domu itd ale co zrobić gdzie dać , komu .Zostawić na ulicy nie raz na pewną śmierć to nie takie proste , może niektórym się wydaje zbieraczka itd , ale ja tego nie planowałam tak wyszło .Wciąż się boje nie daj boże choroba to zaraz myśle koty , wet , karma , piach to wszystko przeraża .A jeszcze mam bezpańskie , uwierz to nie jest łatwe życie.....zostań jak możesz przy tych dwóch...

wyobrażam sobie ....choc bardzo cierpie jak wiem ze kot potrzebuje mojej pomocy a ja nie moge wziasc do siebie...tylu bym chciala pomóc...ale wiem ze przepłacilabym to walka z mężem...nie moge sobie na to pozwolic :cry:
agula76

Post » Śro lis 14, 2012 20:30 Re: Moje 5 FeLV -.Mały rudy łapka lepiej ;)

Iwonami pisze:
lidka02 pisze:Tacki bardzo mi się przydadzą to jak kasa zawsze potrzebna :ryk: więc była bym za nie wdzięczna . :1luvu:

Lidka, czyli chcesz tylko tacki? Pojemniczków po twarożku i śmietanie nie?

Chcę wszystko :1luvu: dziękuje :1luvu:

lidka02

Post » Śro lis 14, 2012 20:32 Re: Moje 5 FeLV -.Mały rudy łapka lepiej ;)

agula76 pisze:
lidka02 pisze:
agula76 pisze:
lidka02 pisze:

wyobrażam sobie ....choc bardzo cierpie jak wiem ze kot potrzebuje mojej pomocy a ja nie moge wziasc do siebie...tylu bym chciala pomóc...ale wiem ze przepłacilabym to walka z mężem...nie moge sobie na to pozwolic :cry:

Ja też nie jestem w stanie pomóc wszystkim to boli , ale to co mam i dokarmiam to i tak za wiele ......Ale mimo wszystko zawsze powiem że kocham koty :1luvu:

lidka02

Post » Śro lis 14, 2012 23:52 Re: Moje 5 FeLV -.Mały rudy łapka lepiej ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

lidka02

Post » Czw lis 15, 2012 7:52 Re: Moje 5 FeLV -.Mały rudy łapka lepiej ;)

To nie tylko w Twoim domu, ale i na Twojej działce [bo to Twoja działka tak, czy gdzie? ] kotki mają super. CZyściutko, zadbane, nażarte. Maluchy piękne :D
Chociaż dopatrzylam - niektóre zdjecia to tak jakby w polu...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw lis 15, 2012 11:24 Re: Moje 5 FeLV -.Mały rudy łapka lepiej ;)

Obrazekdoberek :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]