Trzymam za małą kciuki, aby szybko wyzdrowiała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alyaa pisze:Halinko, daj znać co z Emi, gdy tylko wrócicie do weterynarza.
Trzymam za małą kciuki, aby szybko wyzdrowiała![]()
![]()
halinka1403 pisze:Alyaa pisze:Halinko, daj znać co z Emi, gdy tylko wrócicie do weterynarza.
Trzymam za małą kciuki, aby szybko wyzdrowiała![]()
![]()
No wiec ,to jakis wirus ,który złapała ,bo organizm po szczepieniu był osłabiony.Temperatura 40,9
Dostała dwa zastrzyki,na zbicie temperatury i przeciwzapalny.Antybiotyku na razie nie dawała,bo to ,sądząc po wysokiej temperaturze,pierwsze stadium choroby,więc organizm walczy.
Jutro następna wizyta.Wezme tez Saszkę,żeby go zbadała,bo On nie odstepuje Emi,więc ,zważywszy na dotychczasowe przejścia,wolę go profilaktycznie sprawdzić.
Zaraz wstawie zdjęcia maluszków
fumcia pisze:Bardzo się cieszę że maluchy zdrowe.Felkowi obcinaj kudełki w czsie snu. Nasza Aura nigdy nie pozwoliłaby opciąć pazurków,obcinamy jej jak śpi po dwa pazurki trwa dłużej ale bezstresowo.
isabell36 pisze:fumcia pisze:Bardzo się cieszę że maluchy zdrowe.Felkowi obcinaj kudełki w czsie snu. Nasza Aura nigdy nie pozwoliłaby opciąć pazurków,obcinamy jej jak śpi po dwa pazurki trwa dłużej ale bezstresowo.
pomyślałam o tym samym![]()
chyba miałam rację z tą reakcją poszczepienną, kciuki za skarbeczki![]()
![]()
![]()
ucałuj Felka ode mnie - wyobraziłam sobie całą akcję, a że mam bogatą wyobraźnię to teraz leżę i kwiczę ze śmiechu a Rż patrzy się na mnie dziwnie - nie mam pojęcia dlaczego
isabell36 pisze:Powiem Wam w tajemnicy ... a mam wiadomości z pierwszej ręki ...
że Feluś pojechał dzisiaj do nowego domku i zachował się tam jak prawdziwy gentelman![]()
resztę niech pisze Halinka
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 108 gości