Moderator: Estraven
megan72 pisze:Sylwia1701 pisze:Kot ma drgawki i nie zamyka wcale oczu - podobno może to być coś z układem nerwowym.
Co szkodzi sprawdzić?
Wiesz co, zachowujesz się, jakbyś dostała wór kasy bez dna. Z badań, które wkleiłaś wynika, że kot ma silny stan zapalny (wywalone w kosmos leukocyty i pałeczki w rozmazie). Należy się skupić na ustaleniu jego przyczyny, a gdzie jej szukać może powiedzieć doświadczony wet z wiedzą i praktyką. Równie dobrze może by tak do okulisty - bo nie zamyka oczu; do chirurga - bo nie chodzi itd. O zaangażowaniu lekarzy na Podleśnej w leczenie bezdomniaczków napisano tu wystarczająco dużo, żeby to miejsce omijać. Każdy, kto przesłał pieniądze na leczenie chciałby, aby wykorzystane one były z maksymalną korzyścią dla kota. Podleśna tego nie gwarantuje, oględnie mówiąc.
Może doświadczony lekarz zleci np usg, a nie konsultację neurologiczną - nie wiem. Podejście 'pójdę do neurologa, bo może pomoże' - i to na Podleśną, po prostu rodzi wątpliwości, czy leczenie będzie prowadzone sensownie.
A jakie badania masz zrobić - powie Ci wetka jutro o 17tej.
agula76 pisze:chyba ze stowarzyszenie te 150 zl bedzie moglo przelac na wetke od blue i bedzie sprawa w miare rozwiazana
Sylwia1701 pisze:Nie wiem kiedy było założone.
Ona mnie znalazła, bo prowadzę domowy hotelik dla zwierząt i tak się zaczęło...
agula76 pisze:LUDZIE KOTU TRZEBA POMOC...CO MNIE JAKAS TAM NATALIA ...WYCOFALAM DANE ZE STOWAZRYSZENIA DO PRZELEWÓW - JUTRO WRZUCE NA STRONKE DANE LECZNICY OD BLUE...I KOT BEDZIE LECZONY ZA KASE KTÓRA POJDZIE NA KONTO PORZĄDNEJ LECZNICY
Marzenia11 pisze:Jeżeli pani Natalia to ta ktorą znam i stowarzyszenie tez znam to gwarantuję że stowarzyszenie zapłaci za leczenie tam gdzie pojedzie Sylwia.
Tzn zrobię wszystko co w mojej mocy a myslę, ze moc akurat mam.
Marzenia11 pisze:Jeżeli pani Natalia to ta ktorą znam i stowarzyszenie tez znam to gwarantuję że stowarzyszenie zapłaci za leczenie tam gdzie pojedzie Sylwia.
Tzn zrobię wszystko co w mojej mocy a myslę, ze moc akurat mam.

Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 36 gości