Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marta-po pisze:Nie wierzęJasio się bawi z Tanią. Naskakują na siebie nawzajem, czają i bach. Jasio podbrykuje. On nigdy, podkreślam: nigdy nie chciał się bawić. Tylko micha, spanie i znów micha, spanie. Czyżby musiało minąć kilka miesięcy, żeby kot poza podstawowymi czynnościami fizjologicznymi wskoczył na wyższy szczebel w piramidzie potrzeb? Biedny kot, dopiero widać, jakie on miał wcześniej życie. Rewelacyjny widok.
marta-po pisze:Na razie zwykłe duże worki na śmieci rozcinałam i kładłam. Odnosiło to skutek, bo Marusia tego nie drapała, w dodatku to biegunki, nie siku, więc też aż tak gwałtownie nie przesiąkało. Ale teraz muszę jakąś grubszą folię kupić, bo Tania worki łatwo dziurawi, odkąd sobie taką zabawę wymyśliła. Wcześniej kładłam te apteczne podkłady, ale drogo wychodziło, więc przeszłam na papier w takich szerokich rolkach.
kocurzyca41 pisze:Iwlajn pisze:Nie mogę wyjść z podziwu, i pomyśleć, że mogła wrócić na działki...
Super!!!![]()
![]()
Tak piękna kicia nie mogła wrócić na działki..
MalgWroclaw pisze:kocurzyca41 pisze:Iwlajn pisze:Nie mogę wyjść z podziwu, i pomyśleć, że mogła wrócić na działki...
Super!!!![]()
![]()
Tak piękna kicia nie mogła wrócić na działki..
Piękna, czy nie piękna, wszystko jedno. Kotka potrzebująca pomocy.
marta-po pisze:Iwlajn, dziękuję. Wciąż przychodzą linki aktywujące na burasię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 1076 gości