DZIECIECE CIUSZKI- NA RATOWANIE ŻYCIA ŁEZKA I ZMIANE WETA !!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Wto lis 13, 2012 9:45 DZIECIECE CIUSZKI- NA RATOWANIE ŻYCIA ŁEZKA I ZMIANE WETA !!

BAZAREK W CAŁOSCI PRZEZNACZAM NA LECZENIE I DIAGNOSTYKĘ ŁEZKA

CHCE POMOC - WSZYSTKIE PIENIĄŻKI Z BAZARKU BEZPOSREDNIO WPŁACACIE NA KONTO WETA , KTÓRY PODEJMIE SIE LECZENIA, LUB STOAWARZYSZENIA , KTÓRE PRZELEJE PIENIĄZKI NA LECZENIE ŁEZKA
viewtopic.php?f=1&t=148044

Mam na imie Agnieszka .Wczoraj przeczytałam post , w którym zszokowala mnie postawa wetów.
Zacznę od początku....
viewtopic.php?f=1&t=147990

Sylwia -młoda osoba w pełni zaangażowana w pomoc kociakom.
Niestety ...jest sama i ma tylko 20 zł w portfelu:(
Wstydzi sie prosic o pomoc ,wiec zrobię to ja w jej imieniu.
Sylwia jest DT. Ma obecnie pod opieką kotka ŁEZKA najprawdopodobniej z podejrzeniem cukrzycy ,w wynikach bardzo niski poziom glukozy-60 . Kotek śpi z otwartymi oczkami,nie ma na nic siły , nie chce sie bawic.
A Pani wet olewa sprawe ,twierdząc że to kocia uroda:( !!!!!!!!od której Sylwia jest uzależniona niestety!!!- bo stowarzyszenie opłaca rachunki w tym gabinecie ,mają umowe:( ( są juz długi, bo nie ma kasy) .Po co nabijac dług w lecznicy i leczyc kota za którego sie nie placi!!!!!!!!! Super podejscie nie ma co, a cierpia na tym zwierzeta i osoby opiekujące sie nimi ,które sa bezsilne:(
TRZEBA ZMIENIC WETA. WIAŻE SIE TO Z KOSZTAMI , KTÓRE MUSI PONIEŚC SYLWIA. NIESTETY, NIE MA KASY ADIAGNOSTYKA JEST JAK NAJSZYBCIEJ POTRZEBNA . KOSZT WIZYTY , BADAŃ EWENTUALNE ROZPOCZECIE LECZENIA - SAMA STRZELAM NA POCZĄTEK POTYRZEBNE OKOŁO 500 ZŁ NA LECZENIE ŁEZKA.DZIEWCZYNA NIE MA KASY..
POMOŻEMY?
BAZAREK

KUPIONE
-DZIECIĘCA ZIMOWA KURTECZKA - CENA KT 30ZŁ - JA POKRYWAM KOSZTY WYSYŁKI -CENA SKLEPOWA 100 ZŁ
ROZMIAR 116 - OCIEPLANA NA KOŻUSZKU:) - kupila dilah :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek

-BEZRĘKAWNIK OCIEPLNANY ROZMIAR 122 JAK NOWY - KT 20 ZL
JA POKRYWAM KOSZTY WYSYŁKI - kupiła Dilah :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

- BLUZA SPORTOWA ROZM 116 - 10 ZŁ JA POKRYWAM KOSZTY WYSYLKI -kupiła dilah :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
-CENY KT- JA POKRYWAM KOSZTY WYSYŁKI
Ostatnio edytowano Wto lis 20, 2012 16:41 przez agula76, łącznie edytowano 22 razy
agula76

Post » Wto lis 13, 2012 10:28 Re: DZIECIECE CIUSZKI R.116- NA LECZENIE PP TOZ POLICE!!!!!!

:cry:
Ostatnio edytowano Pon lis 19, 2012 10:38 przez agula76, łącznie edytowano 2 razy
agula76

Post » Wto lis 13, 2012 11:21 Re: DZIECIECE CIUSZKI- NA RATOWANIE ŻYCIA ŁEZKA I ZMIANE WET

:ok: :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto lis 13, 2012 11:39 Re: DZIECIECE CIUSZKI- NA RATOWANIE ŻYCIA ŁEZKA I ZMIANE WET

Kurcze dziękuję Wam baaardzo.
Strasznie mi głupio brać od kogokolwiek pieniądze...
Da się jakoś tu wkleić zdjęcie Łezki?

Sylwia1701

Od: Nie lis 11, 2012 22:12

Post » Wto lis 13, 2012 13:23 Re: DZIECIECE CIUSZKI- NA RATOWANIE ŻYCIA ŁEZKA I ZMIANE WET

podniose sobie :1luvu:
agula76

Post » Wto lis 13, 2012 20:08 Re: DZIECIECE CIUSZKI- NA RATOWANIE ŻYCIA ŁEZKA I ZMIANE WET

co tu taka cisza?????????????
agula76

Post » Wto lis 13, 2012 20:44 Re: DZIECIECE CIUSZKI- NA RATOWANIE ŻYCIA ŁEZKA I ZMIANE WET

Słuchajcie baaaardzo proszę o to, żeby - jeśli ktoś wpłaci jakieś pieniążki - pisał mi wiadomość na pw,
bo na forum niedługo się pogubię, tyle Was jest :)

Zresztą jestem w szoku i, wiem, że jestem nudna, ale dziękuję Wam bardzo raz jeszcze :1luvu:

Sylwia1701

Od: Nie lis 11, 2012 22:12

[następna]