CHCE POMOC - WSZYSTKIE PIENIĄŻKI Z BAZARKU BEZPOSREDNIO WPŁACACIE NA KONTO WETA , KTÓRY PODEJMIE SIE LECZENIA, LUB STOAWARZYSZENIA , KTÓRE PRZELEJE PIENIĄZKI NA LECZENIE ŁEZKA
viewtopic.php?f=1&t=148044
Mam na imie Agnieszka .Wczoraj przeczytałam post , w którym zszokowala mnie postawa wetów.
Zacznę od początku....
viewtopic.php?f=1&t=147990
Sylwia -młoda osoba w pełni zaangażowana w pomoc kociakom.
Niestety ...jest sama i ma tylko 20 zł w portfelu:(
Wstydzi sie prosic o pomoc ,wiec zrobię to ja w jej imieniu.
Sylwia jest DT. Ma obecnie pod opieką kotka ŁEZKA najprawdopodobniej z podejrzeniem cukrzycy ,w wynikach bardzo niski poziom glukozy-60 . Kotek śpi z otwartymi oczkami,nie ma na nic siły , nie chce sie bawic.
A Pani wet olewa sprawe ,twierdząc że to kocia uroda:( !!!!!!!!od której Sylwia jest uzależniona niestety!!!- bo stowarzyszenie opłaca rachunki w tym gabinecie ,mają umowe:( ( są juz długi, bo nie ma kasy) .Po co nabijac dług w lecznicy i leczyc kota za którego sie nie placi!!!!!!!!! Super podejscie nie ma co, a cierpia na tym zwierzeta i osoby opiekujące sie nimi ,które sa bezsilne:(
TRZEBA ZMIENIC WETA. WIAŻE SIE TO Z KOSZTAMI , KTÓRE MUSI PONIEŚC SYLWIA. NIESTETY, NIE MA KASY ADIAGNOSTYKA JEST JAK NAJSZYBCIEJ POTRZEBNA . KOSZT WIZYTY , BADAŃ EWENTUALNE ROZPOCZECIE LECZENIA - SAMA STRZELAM NA POCZĄTEK POTYRZEBNE OKOŁO 500 ZŁ NA LECZENIE ŁEZKA.DZIEWCZYNA NIE MA KASY..
POMOŻEMY?BAZAREK
KUPIONE
-DZIECIĘCA ZIMOWA KURTECZKA - CENA KT 30ZŁ - JA POKRYWAM KOSZTY WYSYŁKI -CENA SKLEPOWA 100 ZŁ
ROZMIAR 116 - OCIEPLANA NA KOŻUSZKU:) - kupila dilah

-BEZRĘKAWNIK OCIEPLNANY ROZMIAR 122 JAK NOWY - KT 20 ZL
JA POKRYWAM KOSZTY WYSYŁKI - kupiła Dilah

- BLUZA SPORTOWA ROZM 116 - 10 ZŁ JA POKRYWAM KOSZTY WYSYLKI -kupiła dilah

-CENY KT- JA POKRYWAM KOSZTY WYSYŁKI