do zobaczenia na nastepnej wystawie
Moderator: DoBo
Kirlee pisze:Z tą akurat białą devonką miałam okazję się zmierzyć w sobotę i w niedzielę i z konfrontacji jestem bardzo zadowolona
Masz rację, co sędzia to opinia, nie sposób się z tym nie zgodzić. Byłam zaskoczona, że dwa koty mogą wygrać BOB 1 .....widać mogą. Nie zamierzam się wykłócać ponieważ uważam ,że nie ma o co. Chciałam rozwiać wątpliwości. Dla mnie osobiście wystawa była bardzo udana, na najbliższą wystawę do Warszawy nie dojedziemy, ale może po Nowym Roku?

truskawka67 pisze:Wystawa kocia to konkurs kocich pieknosci, tak jak u ludzi sa wybory MISS, jednemu podobaja sie blondynki innemu brunetki
oceny sedziow sa subiektywne i nie zawsze musimy sie z nimi zgadzac. Sa rozne typy kotow, u roznych ras, jedni hoduja te inni tamte
Wkrotce wystawa w Warszawie można tam zmierzyc sie ponownie z tymi samymi kotami.Przypuszczam (choc nie wiem) ze owa biala devonka zdobywczyni BOB 1 tam bedzie, prosze tam sprobowac ponownie.Inni sedziowie inne opinie.A na razie prosze pogodzic sie z wygraną.
Patoxx pisze:Nowy standard DRX mówi o ekstremalnym pyszczku
Patoxx pisze:O tak głowa też jest ważna i powinno się o tym pamiętac:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: edyta.nowak87, Irek B i 5 gości