Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Pomocy , Dorka wraca bo ponoć ktoś z tejże rodziny ma alergie na niąa ja nie mam gdzie jej zabrać
U mnie w domu koty, psy a na hotelik mnie nie stać ...
bulba pisze:O nie, poszaleli ludzie z tymi alergiami![]()
Kociara82 pisze:bylam wczoraj pomoc kolezance lapac jedna ciezarna kotke na jednym z ogrodkow dzialkowych... prawie nam by sie to udalo, ale w ostatniej chwili kicia czegos sie przestraszyla, jakis krzykow mlodziezy i nam zwialaa mialam zamiar wpasc do mruczkow, a zeszlo nam do 20.
Jestem zla, wsciekla, wkurzona
W zasadzie nie mamy pewnosci, czy to ciaza czy przepuklina czy co... kota ma dosc duzy brzuch.
Jutro "lapankowy dyzur" maja jej znajomi, mam nadzieje, ze beda mieli wiecej szczescia niz my![]()
justa, widze, ze masz nowe kociaki, to moze idac za ciosem im tez porobie jakies fotki do ogloszen?
w tym tygodniu oprocz jutra i piatku moge sie dostosowac do Twojego "grafiku"
Kociara82 pisze:bulba pisze:O nie, poszaleli ludzie z tymi alergiami![]()
jesli juz faktycznie maja alergie to tak mala jak ja mam.U mnie to tylko czasem mocniejsze kichanie, troszke lzawienie oczu i odrobina kataru... ot, cala alergia. I to mam potwierdzone testami, ze mam na siersc kota alergie, a tez nie zawsze podczas kontaktu z kotem mam objawy. Czasem bardzo lagodne, czasem troszke mocniejsze, czasem wogole...
Dzis takie lagodne alergie na rozne rzeczy to chyba kazdy ma. Chyba wobec tego nalezalo by kazdy potencjalny dom pytac o alergie na zwierzeta i to poparte dokumentacja lekarska.
Kociara82 pisze:Poprostu alergia stala sie wygodna wymowka, niestety wyswiechtana juz, zbyt oklepana, nudna, bo 90 % tych "alergii" to tylko i wylacznie wymowka
Użytkownicy przeglądający ten dział: grubysnake, lucjan123 i 84 gości