Moderator: Estraven
izka53 pisze:Maria na swój temat jest rozmowna TAK SAMO jak Ty , Basiu
kocurzyca41 pisze:izka53 pisze:Maria na swój temat jest rozmowna TAK SAMO jak Ty , Basiu
O to,to...Jak się zapytałam Pusi czy opuchlizna zeszła,to odpisała,że ma awarię wody.....
AnnAArczyK pisze:We wtorek nasz Cudaczek będzie miał amputację ogonka...wet, powiedział, że postara się usunąć tylko ten martwy kawałek, ale...proszę mi podpowiedzieć, czy ta część, która zostanie nie będzie przypadkiem dalej się "paprać", ,czy w ogóle może się coś takiego przytrafić, i na co mam zwrócić uwagę przed zabiegiem...ufam naszemu wetowi, ale...jestem panikara więc proszę bardzo doświadczone Ciocie o poradę i przepraszamy za zaśmiecenie
Uwielbiam, kiedy on chodzi i pyszczy, że jest głoooodnyyyyy kamari pisze:Chcąc więc zapewnić sobie długi i spokojny dzień z Zawieszką, wystarczy zabrać się za szycie

Dorota Wojciechowska pisze:kamari pisze:Chcąc więc zapewnić sobie długi i spokojny dzień z Zawieszką, wystarczy zabrać się za szycie
Dbając o twój spokój czy mogę zamówić nastepne spankowymiary bym podała, bo troszkę mniejsze od poprzednich
oczywiście, podaj tylko wymiary Iwonami pisze:Fajna ta Cfaniara, pewnie chce się tak Tobie Maryś przypodobać, żebyś jej nikomu nie oddała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 44 gości