Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Alienor pisze:Dąbrowa Górnicza nie ma schroniska - oni przekazują zwierzęta do schroniska w Sosnowcu. Więc na wszelki wypadek zajrzyj na "zgubione/znalezione" na stronie schroniska. My tutaj jesteśmy bardzo zakoceni, więc szanse na przygarnięcie kotki są niewielkie. Ale są na forum dziewczyny (np. CatAngel), które za drobną opłatą robią pakiety kilkudziesięciu ogłoszeń na dużej liczbie portali, co zwiększa szanse na znalezienie domu dla kici.![]()
![]()
![]()
Cieszę się że pomogłaś kotce - niestety zbyt wielu ludzi przechodzi obojętnie obok cierpienia najsłabszych.
Nie wiem co mam robić dalej jest pod moją opieką, sporo pieniążków kosztuje leczenie.
Jeszcze mam jedno pytanie może ktoś wie jak to wygląda od strony schroniska jeżeli przyjmują zwierzęta z takimi urazami? czy są one leczone czy od razu usypanie??? proszę o jakąkolwiek pomoc, z góry dziękuje pozdrawiam.
moniczkaa1975 pisze:Na tym wątku znajdziesz instrukcję wklejania zdjęć na forum viewtopic.php?f=5&t=36202
tomek_k pisze:Przydałoby się więcej zdjęć.
moniczkaa1975 pisze:Jak się czuje kicia? Czy masz jakieś telefony w sprawie adopcji?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości