lidka02 pisze:A ja bym fundła złośnicy jednak obrożępaczka doszła dziękujemy
![]()
![]()
Na zdrówko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:A ja bym fundła złośnicy jednak obrożępaczka doszła dziękujemy
![]()
![]()
Kotina pisze:lidka02 pisze:A ja bym fundła złośnicy jednak obrożępaczka doszła dziękujemy
![]()
![]()
Toć to samo i ja mówiła![]()
![]()
Obróżka naprawdę działa !!!!
My domagamy się![]()
- obróżki dla Kropki !!!
- obróżki dla Kropki !!!
![]()
anka13 pisze:Baaardzo dawno nie było mnie na forum. Teraz doczytała, że u Was nowy czarnulek. Ja miałam wyjątkowe szczęście do tych smołowatych/obraziłyby się na pewno / A Kropeczka powoli się przyzwyczai. U mnie Fredka po przygarnięciu Pedra przez prawie dwa miesiące była wściekła, wyprowadziła się do innego pokoju i na dotyk reagowała wręcz warczeniem. Teraz myje towarzysza i wcale jej nie przeszkadza. Przy następnych znajdkach już było trochę lepiej / choć zawsze były ofukane i musiały dostać łapą po łebku/ ale tamte jej fochy były straszne.
jasia0245 pisze:Ja mam na tymczasie dwa maluchy 5 - cio miesięczne. Jakie one są rozkoszne, a przy tym wredne dla mojej rezydentki Sisi. Osaczają, gryzą ją i ganiają. Często muszę je trzymać w osobnym pokoiku. Ostatnio Sisi nawet ukryła się przed nimi w szafie. Pusia - pers je ignoruje i jej wcale nie zaczepiają, chyba jej się boją bo ona wygląda na większą chociaż tyle samo waży co Sisi. Jednak dostrzegam, że Pusia też raczej schodzi im z drogi. Chciałabym żeby choć jedno kociątko znalazło domek to wtedy może Sisi czułaby się bardziej pewna. Dzisiaj rozwiesiłam ogłoszenia wraz ze zdjęciami kolorowymi kotków u wetów i w MDK, może chwyci.![]()
![]()
![]()
![]()
puszatek pisze:trzymamy za jutro dla Cudaczka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dla Ciebie też bo już to przeżywasz...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lidka02 pisze:puszatek pisze:trzymamy za jutro dla Cudaczka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dla Ciebie też bo już to przeżywasz...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasia0245 pisze:jasia0245 pisze:Ja mam na tymczasie dwa maluchy 5 - cio miesięczne. Jakie one są rozkoszne, a przy tym wredne dla mojej rezydentki Sisi. Osaczają, gryzą ją i ganiają. Często muszę je trzymać w osobnym pokoiku. Ostatnio Sisi nawet ukryła się przed nimi w szafie. Pusia - pers je ignoruje i jej wcale nie zaczepiają, chyba jej się boją bo ona wygląda na większą chociaż tyle samo waży co Sisi. Jednak dostrzegam, że Pusia też raczej schodzi im z drogi. Chciałabym żeby choć jedno kociątko znalazło domek to wtedy może Sisi czułaby się bardziej pewna. Dzisiaj rozwiesiłam ogłoszenia wraz ze zdjęciami kolorowymi kotków u wetów i w MDK, może chwyci.![]()
![]()
![]()
![]()
Już od dwóch godzin bardzo dobra wieść, bo Pingwinek - mój tymczasik znalazł nowy domek, dosłownie kilka ulic dalej na Starówce w Stargardzie. Bardzo dobry domek.
Cieszę się bardzo, że już nie będą osaczać mojej Sisi, czarna Mamba druga tymczaska bardzo spokorniała po odejściu Pingwinka. Prawda, że pokochałam tego maluszka ale dokuczały mojej rezydentce Sisi niesamowicie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lidka02 pisze:Za obróżkę i będzie luzik![]()
![]()
bozena640 pisze:Mam nadzieję że Kropcia![]()
![]()
nie jest taka zacięta jak moja Gabi
![]()
U nas dopiero teraz po prawie 4 latach zaczyna się układaćale Gabi była dorosłą kotką a Siśko miał rok
![]()
za Kropcię
za Rambusia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 30 gości