DO ZAMKNIĘCIA-w białaczkowym domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 09, 2012 8:45 Re: w białaczkowym domu...Rumcajsik(TM),Ruben zaginął,mam do

meg11 pisze:Obrazek

dziekuje Małgosiu
w zwiazku z tym,ze doszły mnie słuchy,ze "kupuje zakupy rodzince',a nie kotom informuje,że paragony dla zwierzat wstawiam jako wydatek dla zwierzat.Indyk ,czy odrobina wołowiny jet dla Kotnelki(ndyk),wczesniej dla Rumcia,a wołowina od czasu do czau dla chorutków.Starm się kupowac jak najtaniej...Moje koty nie jedza "porcji",bo sa za tłuste ,potem maja mega -sraczkę...dostaja mniej lepszego mięsa.(uska),a skóre i kupry dostaja podwórkowe,albo psy...
Nie wiem w jakim ja swiecie zyję,bo mi do głowy nie przyszłoby ,zeby takie głupoty wypisywac,ale cóz,swiat jest taki własnie...szkoda...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt lis 09, 2012 9:25 Re: w białaczkowym domu...Rumcajsik(TM),Ruben zaginął,mam do

Bozenko :1luvu: :1luvu: :1luvu: jak kot mojego syna uciekl to po tygodniu znalazlam go w piwnicy która codziennie ogladalam a kota nie widzialam. Domowe koty trzymaja sie blisko domu
Trzymamy :ok: za szybki i szczesliwy powrót Rubena :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pt lis 09, 2012 9:49 Re: w białaczkowym domu...Rumcajsik(TM),Ruben zaginął,mam do

dziękuję Bożenko,tez wierze,że biedulinek się znajdzie.On jest "łowny"kazda rzecz w domu upolował ,mam nadzieje,ze złapie chociaz jakiegos ptaka,żeby przeżyc nim go znajdę :cry:
Najgoprsze to jest to,że on kocha psy,jak polezie do jakiegoś obcego to go zagryzie :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt lis 09, 2012 13:47 Re: w białaczkowym domu...Rumcajsik(TM),Ruben zaginął,mam do

Może łazi tylko do swoich psów, na dworze się pewnie będzie ukrywał przed wszystkimi.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lis 09, 2012 13:58 Re: w białaczkowym domu...Rumcajsik(TM),Ruben zaginął,mam do

kamari pisze:Może łazi tylko do swoich psów, na dworze się pewnie będzie ukrywał przed wszystkimi.

no poluje na niego.Wczoraj nawet miałam 'zwidy',bo Robi merdał radosnie w krzaki do czegoś,ale nic nie zobaczyłam :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt lis 09, 2012 15:30 Re: w białaczkowym domu...Rumcajsik(TM),Ruben zaginął,mam do

Obrazek
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pt lis 09, 2012 19:13 Re: w białaczkowym domu...Rumcajsik(TM),Ruben zaginął,mam do

Bożenko, trzymam kciuki, wierzę, że wróci!

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Pt lis 09, 2012 22:05 Re: w białaczkowym domu...Rumcajsik(TM),Ruben zaginął,mam do

dzisiaj nie wrócił :( zmarzłam,talepie mnie ostro,kłade sie do łóżka,bo sie sma na amen załatwię.Rano znowu obejdę wiochę i porozwieszam nowe ogłoszenia :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt lis 09, 2012 22:07 Re: w białaczkowym domu...Rumcajsik(TM),Ruben zaginął,mam do

No to za jutrzejsze poszukiwania :ok: A może sam podejdzie pod okno i zamiauczy?
Kuruj się Bożenko.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lis 09, 2012 22:09 Re: w białaczkowym domu...Rumcajsik(TM),Ruben zaginął,mam do

kamari pisze:No to za jutrzejsze poszukiwania :ok: A może sam podejdzie pod okno i zamiauczy?
Kuruj się Bożenko.

:ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob lis 10, 2012 7:42 Re: w białaczkowym domu...Rumcajsik(TM),Ruben zaginął,mam do

Co tu zaglągam, to liczę na dobre wieści... mało piszę, ale cały czas trzymam kciuki i jestem myślami z Tobą, Bożenko... żeby tylko Rubenik się odnalazł... i to jak najszybciej, no iżebyś Ty się nie pochorowała na coś poważniejszego z tych Twoich wędrówek przed świtem...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Sob lis 10, 2012 9:06 Re: w białaczkowym domu...Rumcajsik(TM),Ruben zaginął,mam do

Zaglądam z rana, czy może się znalazł?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob lis 10, 2012 9:18 Re: w białaczkowym domu...,Ruben zaginął-jest trop!

RUBEN NAJPRAWDOPODOBNIEJ TO ON JEST :!:
Polazłam go rano szukac i zagadałam do sasiada,co jest "hyclem"...przełamałam się,tyle mielismy kłopotów z tym człowiekiem :(
No i mówi"Pani jak woła Ruby.. to on wyłazi i patrzy na panią zawsze,ja nic nie mówił,bo co mam gadac,ale pojawił się w poniedizałek...Pani co on wyprawia ,to tylko nagrac ..łapie myszy w spichlerzu-jak wpada to tylko sie kurzy,rzuca myszami,pani,taki kot to skarb...."
NO TO MÓWIE ,ŻE ON JEST PRAWIE SLEPY,NA CO SASIAD"MOŻE I SLEPY,ALE MA WECH...,PRYCHA,BURCZY,ale jak słyszy pania to leci za stodołe i patrzy w pani stronę.Przyłazi z tym waszym burym ,pregowanym(tu mowa o Drapaku).widocznie ja lepszy gospodarz ..."
Obiecał mnie zawołac jak tylko go zobaczy...mówi,ze jest codziennie jak tylko psa zamykaja ...wtedy wyłazi...
Jezusie takie info to chyba cud jest...Wiem ,dlaczego tu nie wraca,bo tam go karmia,daja mleko,ma myszy,co bedzie do "więzienia wracał"
Na razie ogłoszeń nie zawiesze,niepokoi mnie tylko opis kota"piekny ,taki czysty jasny rudy,szczupły...nie powiedział,że długowłosy...no,ale ja znam okoliczne koty ,karmie je przeciez -takiego kota nie ma w okolicy jak pisał sasiad.No i wazne ,że pojawił sie wtedy gdy od nas nawiał :kotek:
Mam nadzieje ,ze to mój ślepek...po tych zaryczanych dniach/nocach takie wiesci to lek na całe zło :cry:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 10, 2012 9:23 Re: w białaczkowym domu...,Ruben zaginął-jest trop!

Co będzie do Ciebie wracał jak ma mysecki :mrgreen: najlepszy pokarm dla kotecka :ryk: Gospodarz raczej nie lepszy, na pewno ma lepszy pokarm :mrgreen: -biegający :ryk: :ryk:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob lis 10, 2012 9:42 Re: w białaczkowym domu...,Ruben zaginął-jest trop!

meg11 pisze:Co będzie do Ciebie wracał jak ma mysecki :mrgreen: najlepszy pokarm dla kotecka :ryk: Gospodarz raczej nie lepszy, na pewno ma lepszy pokarm :mrgreen: -biegający :ryk: :ryk:

wazne,że Ruben trzyma się z Drapakiem,własnie tam Drapak poleciał,bo widze przez okno...po opisie zachowania Rubena w domu jestem pewna w99%,że to on,bo on zawsze jak cos złapie to wyglada jakby Fred Flinston odpalał samochód,przebiera łapami w takim zawrotnym tempie,ze nie nadazam,nawet jak sie w domu bawi myszka grzechoczaca to takie cuda wyprawia,ze naprawdę...
Tak mnie połamało w krzyzu,ze nie mam siły nawet lezec,nie wiem,czy się przedźwignełam,czy korzonki,
No nic ide dopiero kuwety sprzatac,cały poranek przełaziłam w poszukiwaniach mojego koteczka,z suniami na spacerze byłam ...

Kochani zapraszam na bazarki,potem Małgosia wysle kolejne zdjęcia rzeczy...moze komus cos wpadnie w oko,a mi grosz do rachunku.DŁUG NADAL NIE SPŁACONE SA,CO MNIE TAK DOŁUJE,ZE SZKODA MÓWIĆ.

MOZE KTOS MA NADMIAR SPIRULINY,CZY BETAGLUKANU TO CHETNIE PRZYJMĘ,moge "zapłacić"kilkoma saszetkami Interstinala,bo mam zapas po Rumcajsiku :(
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]