MAJORKOWI: Samo życie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 14, 2004 23:08

Powinnas byc dumna, bo masz z czego byc dumna:))
I ciesze sie ogromnie, ze Miodunka tak pieknie wtopila sie w wasze zycie, w wasz dom. I jak tu nie wierzyc, ze wszystko jest mozliwe, jak sie tylko bardzo chce:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob gru 18, 2004 14:08

Wyjęłam worek ze śmieciami, Miś i Miodunka oczywiście asystują przy tej interesującej czynności, szukam na worku sznurka do zawiązania, nie ma. Trudno, zawiązałam worek rogami, wracam - rzeczona parka leży w cżułym uścisku, a na Miodusi coś migoce - jak naszyjnik z opali. To ten plastikowy sznurek od worka mienił się w świetle kolorami tęczy. Czyżby to Miś tak przozdobił swoją wybrankę? :lol:
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Sob gru 18, 2004 15:00

Prawdziwy dżentelmen z Misia - obdarowywać swoją Panią cennymi naszyjnikami. :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Sob gru 18, 2004 15:14

Myślę nawet, że on ten sznurek specjalnie w tym celu zwędził :lol:
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Sob gru 18, 2004 16:42

Majorka pisze:Wyjęłam worek ze śmieciami, Miś i Miodunka oczywiście asystują przy tej interesującej czynności, szukam na worku sznurka do zawiązania, nie ma. Trudno, zawiązałam worek rogami, wracam - rzeczona parka leży w cżułym uścisku, a na Miodusi coś migoce - jak naszyjnik z opali. To ten plastikowy sznurek od worka mienił się w świetle kolorami tęczy. Czyżby to Miś tak przozdobił swoją wybrankę? :lol:

:D :1luvu: :D

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Sob gru 18, 2004 16:47

Majorka pisze:... a na Miodusi coś migoce - jak naszyjnik z opali. To ten plastikowy sznurek od worka mienił się w świetle kolorami tęczy. Czyżby to Miś tak przozdobił swoją wybrankę? :lol:

:lol: :1luvu:

smilla

Od: Sob lut 14, 2004 19:52

Post » Sob gru 18, 2004 17:30

Ale wiecie co, ta kobietka dzisiaj zaczepiała łapką Gacka, kiedy spoczywał sobie na krześle, a ona go ze stołu delikatnie pacała... Ten tylko prychnął i oddalił się z godnością
Obrazek

Majorka

Post » Sob gru 18, 2004 17:44

To może Miś się ustatkuje?
Pamiętam jakie romantyczne posty pisywał do forumowych koteczek. Nawet do Hery kiedyś napisał :)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Sob gru 18, 2004 17:47

Wojtku, Miś kochliwy jest, to prawda. Ale to dlatego, że nie mógł znaleźć swojej "połówki jabłka", odkąd rozdzielono go z Sonią (jeste teraz u Aniutelli). No i przyszła Miodunka i wszystko się zmieniło... Szkoda, że nie słyszysz, jak on ją czasem nawołuje... To jest po prostu fantastyczne! :lol:
Obrazek

Majorka

Post » Sob gru 18, 2004 17:48

Znalazł kocicę swojego życia. I do niej pewnie pisze po cichutku czułe wierszyki. :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Sob gru 18, 2004 18:13

Myślę, że Miś nie ma czasu na pisanie - każdą chwilkę wykorzystuje na sprawy, że tak powiem, bieżące, po prostu cieszy się chwilą, a ja razem z nim. No i Miodunka mu nie odmawia, zawsze jest chętna do zabawy. To raczej Gacek jest bardziej nostalgiczny i przypuszczam, że wciąż wzdycha do BluMki ...
Obrazek

Majorka

Post » Nie gru 19, 2004 22:40

Majorka pisze:Myślę, że Miś nie ma czasu na pisanie - każdą chwilkę wykorzystuje na sprawy, że tak powiem, bieżące, po prostu cieszy się chwilą, a ja razem z nim. No i Miodunka mu nie odmawia, zawsze jest chętna do zabawy. To raczej Gacek jest bardziej nostalgiczny i przypuszczam, że wciąż wzdycha do BluMki ...

PROWOKATORKA!!!! :twisted:
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Od: Pon kwi 22, 2002 10:35

Post » Nie gru 19, 2004 23:55

Ale jaka skuteczna... :D
Obrazek

Majorka

Post » Pon gru 20, 2004 0:19

- Miaumooo...
- Tak Misiu?
- Podobno jutro będzie chodził święty Franciszek z workiem...
- Franciszek? Nie Misiu, raczej święty Mikołaj... Albo Gwiazdor.
- Mikołaj dla ciebie, a dla mnie Franciszek. A kto to jest Gwiazdor?
- O to najlepiej spytaj Stefana.
- Tego od wuja lrafala? Dobra, zapytam... kiedyś.
- A co chodzi z tym workiem Misiu? Masz jakieś życzenia?
- No... miau.... miałbym... Widziałaś, że żółta myszka Miodunki bardziej już przypomina ćmę niż mysz... Może święty Franciszek przyniósłby jej nową?
- Ależ Misiu, ćmę powiadasz? A może to właśnie dlatego ona tak chętnie nią się bawi... Gdzie ja ci teraz znajdę żółtą myszkę...
- To ja powyglądam przez okno i jak zobaczę tego... no z workiem, to go spytam...
- Misiu, spytaj lepiej ciocię Kasię D. ... ona na pewno coś poradzi!

Ciociu Kasiu! Czy Ty masz żółtą myszkę? Pozdrawiam, zakochany Miś Major...
Obrazek

Majorka

Post » Pon gru 20, 2004 23:28

Dziś widziałam, jak Gacek wylizywał śpiącej Miodunce głowę, kiedy się obudziła, troszkę się przestraszyła, prychnęła, więc Gacek teź prychnął, żeby sobie nie myślała.
Co jest w tej kociczce, że budzi takie opiekuńcze uczucia? 8O
Obrazek

Majorka

[poprzednia][następna]