» Pt lis 09, 2012 11:50
Re: *KSO-Kociarnia Schroniska Opole. 133 koty. Smutno i źle
Ja bardzo przepraszam że pytam Was, na tym wątku, ale później chyba można zlikwidować ten post.
Mam dwa pytania:
Jeśli kocię ma już zielone oczy, to znaczy że ma co najmniej trzy miesiące??
Kiedy takie kocię zmienia futerko i czy w ogóle zmienia z długiego na krótkie??
Proszę się nie śmiać z głupich pytań, tylko odpowiedzieć, bo mam problem, mały i czarny.
Wczoraj, przez cały dzień wydawało mi się że słyszę na podwórku, koci płacz, ale że wkoło jest wiele kotów, więc nie zwróciłam uwagi. Wieczorem przy wyprowadzaniu psów, usłyszałam znowu kocie zawodzenie. Nie było innego wyjścia, wzięłam latarkę i poszłam, nie musiałam długo szukać, jak zaczęłam wołać, to z krzaka złotlinu, prosto na mnie, zaczęło galopować czarne, małe, nieszczęście. Na razie zamieszkał w spiżarce, ma koszyk z kocykami, zabawki, jedzonko i głaskanko. Miziak taki że aż fikołki robi żeby się nadstawić, a właściwie to jeszcze nie wiem czy to on czy ona. Wychudzony, zabiedzony, futerko utytłane. Najgorszym widokiem było, jak go dałam do spiżarki, na najniższej półce leżała torebka musli, mały /a rzucił się na tą torebkę, rozgryzł folię i zaczął zachłannie jeść, te tam płatki owsiane, kukurydzianie i to co tam jeszcze w musli jest.
Bardzo proszę Was o odpowiedzi a potem, administratora tego wątku o usunięcie mojego posta.
Czy dotarły już pieniążki na konto?