TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 08, 2012 22:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

Agulas74 pisze:Przykro mi z powodu futerek :( Szczególnie Kitek nas ujął.

W przyszłym tygodniu będzie można dokupić kabel do lodówki w OBI. Teraz nie mają takich. Jeśli do tego czasu nie uda wam się go zdobyć inaczej, to kupimy.

Było by super abyście mogli mi go zakupić , bo ja to sie kompletnie na tym nie znam :oops: mam nadzieje że nie będzie drogi ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lis 08, 2012 22:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

Powiem szczerze ze jest mi bardzo ciężko podejmować decyzje o skróceniu cierpienia/eutanazji , ale tez wiem że mam zawsze przy sobie wspaniałych lekarzy weterynarii którzy zawszy mi powiedzą kiedy mamy podjąć te decyzje , bardzo trudna decyzje ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 08, 2012 22:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

Matyldzia znów sie dusi i znów jest na lekach :(:(:(

Borysek i Noemi tez sie pochorowali , maja katar i kichają i sa tez na lekach :(

Nikt nie dzwoni w sprawie adopcji , boje sie coraz bardziej co sie dzieje , przecież takie fajne koty sa do adopcji , czy one znajda dom :x

A z dobrych wieści to Węgielek ładnie chodzi do kuwety siku :) , ale kupal nadal idze bez czucia :(

Nadal Węgielek i Noemi dostaje Niwalin co drugi dzień .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 08, 2012 22:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

Justa&Zwierzaki pisze:
Było by super abyście mogli mi go zakupić , bo ja to sie kompletnie na tym nie znam :oops: mam nadzieje że nie będzie drogi ...

Ok 13 zł. Nie jest drogi. Powiedzmy, że to będzie prezent dla Noemi :mrgreen:

W adopcje trzeba wierzyć :ok:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Czw lis 08, 2012 22:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

Agulas74 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Ok 13 zł. Nie jest drogi. Powiedzmy, że to będzie prezent dla Noemi :mrgreen:

W adopcje trzeba wierzyć :ok:

Bardzo Wam dziekuje, bo ja mam teraz taki długi ( nie tylko u weta ) że bym musiała chyba znów od kogos pożyczyć na ten kabel :oops:

Wiesz ja juz tracę wiarę ze rusza adopcje , przecież takie pięknie ja Plamka , Dropsik , Franuś a Rudolf np , nie wiem co sie dzieje ze nikt nie dzwoni ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 08, 2012 23:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

wszedzie zastoj w adopcjach... nawet jakis zastoj ma mojekoty, ktora ma hodowle norweskich lesnych o ile sie nie myle. Z tym ze to sa koty z rodowodem i nie tyle do adopcji co do kupienia, ale i w tej kwestii troszke zastoj. A tak naprawde przeciez wszystkie koty sa piekne, niezaleznie czy rodowodowe, czy dachowce... Kazdy jest na swoj sposob piekny, niepowtarzalny i kazdy chce i zasluguje na milosc, dom, szacunek.

Mam zdjatka Plamki, Franka i Dropsika :) no i tez kilka filmikow. Ale calkowicie rozladowal mi sie aparat, nie chce mi sie go teraz podlaczac, bo sie ok.2-3 godzin laduje, wiec jutro sie tym zajme. Zdjecia obrobie i wstawie, ale nie wiem jak z filmikami... cos trzeba wyciac, wylaczyc glos... ja kompletnie sie nie znam na tym, nie wstawialam i nie obrabialam zadnych filmikow jeszcze. Jesli ktos moglby mi pomoc w tej kwestii... :oops:

Plamka faktycznie pieknieje z dnia na dzien :) Futerko nie jest juz takie szare, brudne, kicia urosla nieco i przybrala na wadze :) Nadal lobuzuje, drapie i gryzie... :roll: Caly nadgarstek mam podrapany po zabawie z tym szalonym kocim ADHD :D Wszedzie jej pelno, energia ja rozpiera a zrobienie jej zdjecia czy nakrecenie choc krotkiego filmiku jak mala sie bawi... :roll: graniczy z cudem.

Dropsik jest znacznie spokojniejszy :) Natomiast Franek... siedzial caly czas w pokoju za wersalka, a jak tylko wyszedl to nie dalo nic wolanie itp, bo uciekal natychmiast w kat. Cudem udalo mi sie zrobic mu chyba ze 2-3 zdjecia. Ale do ogloszen sie nadadza, tylko trzeba naniesc drobne poprawki :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lis 09, 2012 13:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

POMRUCZENIA DLA WSZYSTKICH PRZESYŁA PLAMKA
Obrazek

FOTKI DO OGŁOSZEŃ:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Franka i Dropsika fotki beda wieczorem :)

Kociara82

Post » Pt lis 09, 2012 22:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

FRANEK

fotki do ogloszen :)

Obrazek

Obrazek

tylko tyle fot, bo on siedzial caly czas za wersalka, a jak chcialam zrobic mu zdjecie to uciekal zaraz :roll:

Obrazek niesmialy Franus za firanka :1luvu:

Kociara82

Post » Pt lis 09, 2012 23:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

DROPSIK
FOTKI DO OŁOSZEŃ 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kociara82

Post » Pt lis 09, 2012 23:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

a jutro fotki pt:

- plamki na grzbiecie Plamki -czyli dlaczego Plamka jest Plamką?
- jedzonko :lol:
- dla wielbicieli ogonkow :aniolek:
- zabawy i psoty - czyli co potrafia koty 8)
- czyje to lapki? :roll:
- zakociana para: Dropsik i Plamka :1luvu:
- Plamki zabawa w kociego chowanego :wink:
- kocia gracja :ok:

Kociara82

Post » Pt lis 09, 2012 23:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

Justyś znajdą domki :ok: są śliczne :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob lis 10, 2012 0:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

Kociara 82 dzieki za piękne fotki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziś odrobaczałam zwierzyniec , ale nie udało sie odrobaczyć Nadii , Bony i Rafiego , a Szłapek ze względu na chorą wątrobę nie może być odrobaczany , mam nadzieje ze po tym odrobaczeniu minie biegunka u Bartusia, bo u Noemi już ładnie minęła :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 10, 2012 1:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

Ja myślałam że dziś dostane zawału , od godziny 21 do teraz szukałam Węgielka ( juz go na chwilkę wypuszczam z klatki ), nie mogłam go nigdzie znaleźć , a szukałam wszędzie oprócz klatki króliczej a on sobie siedział razem z królikiem Karolkiem a ze Karolek chodzi sobie luzem to mam za swoje :twisted: , za chwile i jemu podam Niwalin o ile hrabia będzie chciał wyjść z tejże klatki :roll: . Siku ładnie kontroluje ale z kupalem nadal kiepsko :|

Musze jeszcze iść z psami , dobrze ze juz bezdomniaczkom dałam jeść ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 10, 2012 9:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

Koty z foty wypiękniały wszystkie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za nowy dom :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Sob lis 10, 2012 11:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] Marcelek też

Wegielku, slonko, nie rob takich numerow... Mysle ze... jutro mozemy sie spotkac :)

Staralam sie by fotki byly jak najlepsze, choc koty mimo iz sa niezwykle wdziecznym obiektem do focenia to wcale nie oznacza, ze ich focenie jest latwe. O ile jeszcze Dropsik spokojnie siedzial w jednym miejscu, tylko pozycje zmienial, o tyle Plamka-zywe srebro ani sekundy spokojnie w miejscu nie usiedzi. Franek jest troszke lekliwy...

Nowa_Sztno pisze:Koty z foty wypiękniały wszystkie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za nowy dom :ok: :ok: :ok:

maja naprawde znakomita opieke :)

Kociara82

[poprzednia][następna]