ale trzeba znależć przyczynę tej leukocytozy.
no i kicia MUSI jeść-czyli karmienie strzykawą się kłania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:jeśli nie masz dawcy to wiem gdzie kupisz krew najtaniej (chyba) bo za 200zł.
ale trzeba znależć przyczynę tej leukocytozy.
no i kicia MUSI jeść-czyli karmienie strzykawą się kłania-najlepiej-strzykawka 10-tka, i gerberek indykowy lub kurczakowy (czyste,bez dodatków-mam wrażenie że indykowy się lepiej do strzykawy nabiera i lepiej smakuje) albo conwalescent i tak 4 na dobę min.
jamkasica pisze:Nie będą, mają być między psami, przypomnę jeszcze o tym![]()
Ten, którego przerzuciłaś ma na imię Brandon. Specjalnie dla amatorów seriali młodzieżowych z lat dziewięćdziesiątych![]()
Oto on:
I faktycznie- jest okropny.
(Ania, zwróciłaś uwagę czy miał dziś przy obroży tabliczkę z imieniem?)
Dzięki za Kacpra
alareipan pisze:Tulcia wąsy w górę!!!![]()
Musi być dobrze!
![]()
![]()
Brandon to jest ten z jednym jajkiem?Bo jeśli tak, to faktycznie można w ogłoszeniu Krejzi tylko imię zmienić. Straszny natręt
Wysłałam Rokoszka i zaktualizowałam.
SALA 1 (od wejścia)
426/12 BARBADOS - czarny duży z dużą głową, chyba starszy, niekastrowany, bardzo miły i spokojny ogłoszenie MissJoas - wysłane
687/12 NUKA - kotka bura z białymi dodatkami, milutka dla ludzi, nie przepada z innymi kotami (bije chłopaków bezlitośnie), mam wątpliwości czy jest wysterylizowana ogłoszenie Zoyabea
163/12 MONTI - pingwin, duży, niekastrowany, bardzo miły ogłoszenie Zoyabea
659/12 BONGO - krówek, kastrat, bardzo miły zaczepiacz ogłoszenie Zoyabea
624/12 KACPER - biało-bury (nie mam numeru) ogłoszenie Jamkasica
SALA 2 (z młodzieżą)
427/12 ROKOSZ - buro-jano-żółtawyz białymi pazurkami, bardzo miły, spokojny, niekastrowany ogłoszenie alareipan - wysłane
682/12 CIUTEK - czarny płochliwy maluch, chłopak, niekastrowany ogłoszenie MissJoas - wysłane
585/12 SEZAMEK - bury z białymi dodatkami, młody, miły ale wystraszony, niekastrowany ogłoszenie Jamkasica
583/12 FRUZIA - pingwinka młoda ogłoszenie MissJoas - wysłane
587/12 ZAJĄCZEK - mały bury wariat ze złamanym ogonem, towarzyski, ale nie chce być brany na ręce, lubi piórka, skacze jak królik, niekastrowany ogłoszenie MissJoas ?????
254/12 WIEDŹMIN - czarny dorosły kot, bardzo, bardzo wystraszony, ale daje się głaskać, siedział cały czas w budce, zjadł też w budce, nie wiem czy to kocur czy kotka ogłoszenie Zoyabea
309/12 KREJZIBURY - bury wariatogłoszenie MissJoas
???/12 BRANDON - kolejny bury wariat
SALA 3
586/12 LUZAK- pingwin, bardzo miziasty, niekastrowany ogłoszenie Ola - wysłane
576/12 GUMIŚ - buro-biały, duzy, bardzo miły, kastrowany ogłoszenie Ola/Revontulet - wysłane
238/12 STEFAN - i wszystko jasneogłoszenie Zoyabea - wysłane
224/11 - dzika bura, wysterylizowana
394/12 MENADA - bure cudo po miesiacach chorowania, po sterylce ogłoszenie Jamkasica - wysłane
464/12 PEPSI - czarna przytulanka, młoda wysterylizowana ogłoszenie alareipan
Dla burej dzikiej coś kombinuje, więc proszę o wstrzymanie się z jakimis działaniami.
jamkasica pisze:Spokojnie Ania, one też nie siedzą tam non-stop, ogarniają we dwie i aktualizują kiedy mogą. Wszystko co powysyłane będzie wrzucone
zoyabea pisze:jamkasica pisze:Spokojnie Ania, one też nie siedzą tam non-stop, ogarniają we dwie i aktualizują kiedy mogą. Wszystko co powysyłane będzie wrzucone
Ok - co z weekendem dziewczyny?kto kiedy jest?
MissJoas pisze:zoyabea pisze:jamkasica pisze:Spokojnie Ania, one też nie siedzą tam non-stop, ogarniają we dwie i aktualizują kiedy mogą. Wszystko co powysyłane będzie wrzucone
Ja mogę być albo w sob albo w niedz wedle potrzeby
zoyabea pisze:MissJoas pisze:zoyabea pisze:jamkasica pisze:Spokojnie Ania, one też nie siedzą tam non-stop, ogarniają we dwie i aktualizują kiedy mogą. Wszystko co powysyłane będzie wrzucone
Ja mogę być albo w sob albo w niedz wedle potrzeby
Joaś - to może lepiej gdybyś była w niedziele - ja bede w sobote, ale i tak podjade w niedziele - przyjedzie znajoma po 2 koty
alareipan pisze:Mnie w ten weekend nie będzie.
Jeśli wszystko się uda dograć (przetrzymanie na strychu itp.), to Rashmonka pojedzie w następną niedzielę do stajni![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 30 gości