I przede wszystkim, że ból i złe samopoczucie prędko ustąpią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymaj się, Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do zobaczenia, oby już w poniedziałek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ilonajot pisze:Basiu, ja tez czymam mocno zacisniete kciuki za ten Poznan!!! zeby sie ruszylo!
mam natomiast pytanie do dziewczyn, ktore robia bazarki na Basiowe zwiery - mam te paczke do wyslania z ciuchami na bazarek ...
Iwlajn - do Ciebie wyslac? czy cos sie zmienilo w tzw. "miedzyczasie"??
po_prostu_kaska pisze:Iwlajn weźmiesz czy ja mam spróbować przejąć?
ilonajot pisze:po_prostu_kaska pisze:Iwlajn weźmiesz czy ja mam spróbować przejąć?
Kasiu, do Ciebie zdecydowanie mi blizejmieszkam w Gdyni ... moglabym dostarczyc. a tak to kazdorazowe wysylanie paczki kosztuje dwadziescia kilka zlotych
musialabys mi tylko podac tel i adres na PW, to zadzwonie i dogramy szczegoly "dostawy"
ilonajot pisze:mam natomiast pytanie do dziewczyn, ktore robia bazarki na Basiowe zwiery - mam te paczke do wyslania z ciuchami na bazarek ...
Iwlajn pisze:ilonajot pisze:mam natomiast pytanie do dziewczyn, ktore robia bazarki na Basiowe zwiery - mam te paczke do wyslania z ciuchami na bazarek ...
Widzę, że już się dogadałyście dziewczyny, to super![]()
Basiu, wielkie kciuki za zdrówko!!!!
po_prostu_kaska pisze:TakDogadujemy odbiór i w najbliższym czasie szykuje się nam kolejny bazarek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 163 gości