Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 08, 2012 8:56 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Basieńko Droga, mam nadzieję, że lekarze się sprężą i przygotują wszystko co jest potrzebne już na poniedziałek.
I przede wszystkim, że ból i złe samopoczucie prędko ustąpią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymaj się, Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do zobaczenia, oby już w poniedziałek :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lis 08, 2012 8:57 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

jerzykowka pisze:Poznań czeka na Basię :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję . :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lis 08, 2012 12:49 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Basiu, ja tez czymam mocno zacisniete kciuki za ten Poznan!!! zeby sie ruszylo!

mam natomiast pytanie do dziewczyn, ktore robia bazarki na Basiowe zwiery - mam te paczke do wyslania z ciuchami na bazarek ...
Iwlajn - do Ciebie wyslac? czy cos sie zmienilo w tzw. "miedzyczasie"??
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!
http://www.starogard.otoz.pl

ilonajot

Od: Wto maja 08, 2012 9:02

Post » Czw lis 08, 2012 12:55 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

ilonajot pisze:Basiu, ja tez czymam mocno zacisniete kciuki za ten Poznan!!! zeby sie ruszylo!

mam natomiast pytanie do dziewczyn, ktore robia bazarki na Basiowe zwiery - mam te paczke do wyslania z ciuchami na bazarek ...

Iwlajn weźmiesz czy ja mam spróbować przejąć? :)
po_prostu_kaska

Post » Czw lis 08, 2012 13:16 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

po_prostu_kaska pisze:Iwlajn weźmiesz czy ja mam spróbować przejąć? :)

Kasiu, do Ciebie zdecydowanie mi blizej ;) mieszkam w Gdyni ... moglabym dostarczyc. a tak to kazdorazowe wysylanie takiej duzej paczki kosztuje dwadziescia kilka zlotych :(

musialabys mi tylko podac tel i adres na PW, to zadzwonie i dogramy szczegoly "dostawy"
Ostatnio edytowano Czw lis 08, 2012 13:18 przez ilonajot, łącznie edytowano 1 raz
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!

ilonajot

Post » Czw lis 08, 2012 13:18 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

ilonajot pisze:
po_prostu_kaska pisze:Iwlajn weźmiesz czy ja mam spróbować przejąć? :)

Kasiu, do Ciebie zdecydowanie mi blizej ;) mieszkam w Gdyni ... moglabym dostarczyc. a tak to kazdorazowe wysylanie paczki kosztuje dwadziescia kilka zlotych :(

musialabys mi tylko podac tel i adres na PW, to zadzwonie i dogramy szczegoly "dostawy"

to idę na pw ;)
po_prostu_kaska

Post » Czw lis 08, 2012 18:41 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Basiu trzymam mocno kciuki za dalszą diagnostykę i skuteczne leczenie. Pięknie i dzielnie walczysz. Siła dobra powraca do Ciebie, tyle dobrego zrobiłaś w życiu, jakże by mogło być inaczej. Wszystkim osobom, które Ci pomagaja przesyłam serdeczne życzenia.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Czw lis 08, 2012 18:53 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Basiu :ok: :ok: za Twoje zdrowie, samopoczucie i wyzdrowienie :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lis 08, 2012 19:46 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

ilonajot pisze:mam natomiast pytanie do dziewczyn, ktore robia bazarki na Basiowe zwiery - mam te paczke do wyslania z ciuchami na bazarek ...

Widzę, że już się dogadałyście dziewczyny, to super :D
Basiu, wielkie kciuki za zdrówko!!!!
Obrazek

Iwlajn

Od: Śro paź 21, 2009 19:35

Post » Czw lis 08, 2012 21:26 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Iwlajn pisze:
ilonajot pisze:mam natomiast pytanie do dziewczyn, ktore robia bazarki na Basiowe zwiery - mam te paczke do wyslania z ciuchami na bazarek ...

Widzę, że już się dogadałyście dziewczyny, to super :D
Basiu, wielkie kciuki za zdrówko!!!!

Tak :ok: Dogadujemy odbiór i w najbliższym czasie szykuje się nam kolejny bazarek :)
po_prostu_kaska

Post » Pt lis 09, 2012 11:40 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

po_prostu_kaska pisze:Tak :ok: Dogadujemy odbiór i w najbliższym czasie szykuje się nam kolejny bazarek :)

dzis wieczorem Kasia przyjedzie do mnie po rzeczy na bazarek :) uzbieralo sie naprawde sporo ... mam nadzieje, ze sie fajnie sprzedadza i kocyndry beda mialy pelne brzuszki!
a za nasza bohaterska Basie nieustajace KCIUUUUUUKI!!!

ilonajot

Post » Pt lis 09, 2012 11:42 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Witam z rana Horaś :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt lis 09, 2012 21:37 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Dopiero dotarłam do komputera po dniach pełnych wrażeń,wczoraj przyjaciele z pracy z pomocą naszego lekarza próbowali przyspieszyć opis tomografii ,wiec telefony ,rozmowy ich z dr. od opisów i moje z moją doktor.Dzisiaj sądny dzień ,chemia miała być w poniedziałek ,okazało się ,ze ew. we wtorek bo tomograf nie dotarł na oddział,to zdecydowałam ,że chemia w środę a w poniedziałek Poznań.To znów załatwianie samochodu i kogoś kto ze mną pojedzie,umówienie się na wizytę itp.Mam już nocleg u Jerzykowej za co jej serdecznie dziękuję , :1luvu: Niestety wizyta jest na 19 tą ,a na pewno trzeba będzie czekać bo prof. wraca po urlopie i będzie tłum pacjentów.Miałam jechać ze znajomym lecz koszt paliwa to 500zł byłby.Tutaj chciałam znów zaznaczyć jak mam dobrych ludzi w pracy w ostatniej chwili mój zakład pracy dał służbowy samochód z kierowcą bym mogła pojechać i to nie dlatego ,ze to oni w ostatniej chwili zdecydowali, tylko ja umówiłam się już około 15 tej,a załatwienie samochodu,kierowcy to nie takie proste.Jest tyle dobrych ludzi ,ze czasami wprost trudno mi uwierzyć .Zawsze miejsce gdzie pracowałam wydawało mi się takie przeciętne ,czasem się złościłam lecz patrząc na to jak mi pomagają dziękuję losowi ,ze dane mi tam pracować i ,ze tylu tam życzliwych ludzi .Pisze o tym bo rzeczywiście często pewnych spraw nie widać ,nie doceniamy a ja teraz szczególnie doceniam te gesty ogromne i małe.I chce pokazać ,ze są też naprawdę dobrzy ludzie.Guz urósł i boli lecz trwam,wyglądam jak świnka, twarz jak piłka szyja jakby jej nie było,znikła w brzęku. :wink:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt lis 09, 2012 21:41 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Horaś będzie dobrze :ok: widzisz ile tu ludzi i to wszystko dla ciebie :1luvu: Oby ten Poznań to było to , trzymam cały czas :ok: .Oj na wiosne se wypijemy :piwa: :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

[poprzednia][następna]