No

filmy na prawdę wiele wiary mi wróciły

i nawet się wzruszyłam, bo chciałabym widzieć tak szczęśliwego Fibi...
Gosiu (rybcie) koniecznie chciała bym spotkać się z tą dziewczyną, mam tyle pytań i wątpliwości a nikt nie potrafi na nie odpowiedzieć ...
Na szczęście dziś obyło się bez kroplówki w małego wcisnęłam (dosłownie) prawie cały słoiczek gerbera (80g) mały nie zwymiotował, godzinę później podałam leki i też nic, żołądek przyjął wszystko...ALE.... Fibi jak leżał w łóżku pozawijany w kocyk, tak leży i jest bez ruchu, raz tylko był w kuwetce na siku, cały czas w jednym miejscu, jak go zaczepiam to tuli się i mruczy, ale w ogóle nie chodzi nie zmienia miejsca

konsultowałam się z Anią CC, mówi że ilość jedzonka starczy, mam karmić dopiero jutro od rana, a dziś dać mu spokój...
Pierwszy raz mam do czynienia z takim choróbskiem i nadal nie umiem sobie wytłumaczyć skąd tą infekcję załapał i żeby infekcja tak "powaliła' kota i to dosłownie

Artur naście razy dzwonił popołudniu jak z Fibim, bo też pierwszy raz widzi kota w takim stanie, osowiały, mało kontaktowy, osłabiony, niejedzący i taki postęp chorobowy z dnia na dzień... nawet już rano stwierdził, że jak mały nie będzie jadł to może u Ań w lecznicy pod ich okiem go zostawić, jednak cały dzień nas nie ma a strach co z małym będzie ...na szczęście mały dał sobie wcisnąć jedzonko i leki...
Dziś miała być wizyta pary, która jest zainteresowana Gadżetem, ale przeprosiłam i odłożyłam spotkanie na jutro z uwagi, że nie wiedziała czy popołudnia nie spędzimy w lecznicy. Mam wiele wątpliwości, ale z drugiej strony też kilka miłych zaskoczeń, tylko największa wątpliwość wiek 20 lat para mieszka razem ... w sumie mieszkają na WiN blisko, nie maja innych zwierząt i w ogóle Gadżet byłby praktycznie ich pierwszym zwierzakiem, choć ten chłopak ponoć nie do końca jest na tak (doceniam również szczerość dziewczyny w tej kwestii) zależy jej na tym spotkaniu, by poznał Gadżeta i bym odpowiedziała na jego wątpliwości

dziewczyna od dwóch tygodni szykowała wyprawkę dla kota, teraz zamierza zabezpieczyć okna ...