Kropeczkowo-Mazurki w nowych domkach,na zawsze w moim sercu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 05, 2012 15:13 Re: Kropeczkowo-Maurycek w DS,dziewczynki czekają,new foto s

no, ale, żeby aż tak, że aż antybiotyk potrzebny :!: :?:

w dodatku Bonia się zaraziła :(
więc mam mały szpital w domu ...
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Pon lis 05, 2012 18:03 Re: Kropeczkowo-Maurycek w DS,dziewczynki czekają,new foto s

Ojejku :cry:
Małe biedactwa kochane :cry: Jak najszybszego wyzdrowienia im życzę.
Po tym co napisałyście, tak sobie pomyślałam, że może mój Snikuś, też atakuje Silverka z zazdrości ? Może chce być tym jedynym ukochanym koteczkiem? :roll:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon lis 05, 2012 19:07 Re: Kropeczkowo-Maurycek w DS,dziewczynki czekają,new foto s

Moze tak byc! Sa koty urodzeni jedynacy ktorzy chca byc dla pancia/panci najwazniejsi :) sprobuj jakis czas okazywac nadmierne uwielbienie Snikusiowi przy umiarkowanym dla Silverka i zaobserwujesz
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon lis 05, 2012 22:32 Re: Kropeczkowo-Maurycek w DS,dziewczynki czekają,new foto s

rety... to ja się muszę sklonować razy 6 - na ten moment ...
dziś po powrocie do domu zastałam ślady 2 pawi... po chwili zobaczyłam kogo są dziełem ... Iskierki ... jeszcze 2 kolejne poszły- z kłaczkami ostatni... a potem-kiedy wpadałam już w histerię, zastanawiając się czy od razu do weta, czy mogę jutro- panienka z kitą w górze poszła do mięsa, które pokroiłam i wpałaszowała pół talerza :!: :!: :!:

osiwieję przez te fiuterka :kotek:

Dana, trzymam za Was wielkie :ok: :ok: :ok:
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Aga&Iskierka&Lady

Post » Pon lis 05, 2012 22:35 Re: Kropeczkowo-Maurycek w DS,dziewczynki czekają,new foto s

Aga wez naprawdę daj sobie na wstrzymanie bo się wykonczysz :) zygi to codziennosc bo koty chcac nie chcac się zaklaczaja myjac :) wyobraz sobie ze tobie w gardle stoi jeden klaczek :) od razu idzie odruch, pamietasz akcje ze Shreka z kotem w roli glownej pt klaczek ? :D chillout
Obrazek

Goyka

Post » Pon lis 05, 2012 23:16 Re: Kropeczkowo-Maurycek w DS,dziewczynki czekają,new foto s

Goyka, teraz to ja już naprawdę luzak jestem :lol:
zero histerii w związku z gilem Lady i Boni - leczymy się i już ... no, dziś te paw story trochę mnie zestresowały, bo generalnie to Lady pawie puszcza, Iskierka sporadycznie... ale normalnie dałam radę :oops: :oops: :oops: myśl o wizycie u weta uleciała wraz z pałaszowaniem mięcha :wink:
i tak ciągle zastanawiam się, czy nie mogłam uratować Kropeczki, co zrobiłam źle... dziś całą drogę do domu o Niej myślałam... :cry: :cry: :cry: śpij spokojnie Maleńka(*)...

Aga&Iskierka&Lady

Post » Wto lis 06, 2012 23:47 Re: Kropeczkowo-Maurycek w DS,dziewczynki czekają,new foto s

czy ktoś widział, żeby kotek pałaszował chlebek ryżowy 8O :!: :?:

Zuzik mnie powaliła ... z ust mi wyjęła :lol: i zjadła :ryk: ale śmieszne te kociaki :1luvu:

Aga&Iskierka&Lady

Post » Śro lis 07, 2012 9:34 Re: Kropeczkowo-Maurycek w DS,dziewczynki czekają,new foto s

hahaha :) kociaki słodziaki :mrgreen: a jak Bonusia i Iskierka? Glut mniejszy?
Obrazek

Goyka

Post » Śro lis 07, 2012 14:54 Re: Kropeczkowo-Maurycek w DS,dziewczynki czekają,new foto s

Ciekawe co będzie dalej? Co jeszcze zapragną spałaszować? :mrgreen:
Aga&Iskierka&Lady pisze: bo generalnie to Lady pawie puszcza, Iskierka sporadycznie... ale normalnie dałam radę :oops: myśl o wizycie u weta uleciała wraz z pałaszowaniem mięcha
:ryk: Oj Ladyś- rozbrajasz mnie.

Aga&Iskierka&Lady pisze:i tak ciągle zastanawiam się, czy nie mogłam uratować Kropeczki, co zrobiłam źle... dziś całą drogę do domu o Niej myślałam...
Myśl o niej, bo zapomnieć się nie da, ale nie szukaj winy w sobie. Niczego nie zrobiłaś źle! Zrobiłaś wszystko co zrobić mogłaś.
Winna była choroba!

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro lis 07, 2012 15:10 Re: Kropeczkowo-Maurycek w DS,dziewczynki czekają,new foto s

Aga&Iskierka&Lady pisze:czy ktoś widział, żeby kotek pałaszował chlebek ryżowy 8O :!: :?:

koty pałaszują także: winogrona, bób, ciasto, jogurt brzoskwiniowy, makaron, ogórki, gruszki, chipsy serowe... wymieniać dalej jadłospis Georga? :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 07, 2012 15:47 Re: Kropeczkowo-Maurycek w DS,dziewczynki czekają,new foto s

Georg-inia pisze:koty pałaszują także: winogrona, bób, ciasto, jogurt brzoskwiniowy, makaron, ogórki, gruszki, chipsy serowe... wymieniać dalej jadłospis Georga? :roll:

a to jest dla nich bezpieczne?
ObrazekObrazek

klempusia

Od: Wto lut 21, 2012 13:13

Post » Śro lis 07, 2012 19:05 Re: Kropeczkowo-Maurycek w DS,dziewczynki czekają,new foto s

koty jedzą różne rzeczy- moje w ilościach, które chyba nie zaszkodzą ... serek waniliowy, sernik, majonez, zupa jarzynowa 8O (Bonia) , jabłko (Zuzia) ...

alkoholu nie lubią (przynajmniej Lady i Iskierka) :wink: ale ostatnio w sklepie zoologicznym widziałam ...

piwo dla psów :piwa: :lol:

Aga&Iskierka&Lady

Post » Śro lis 07, 2012 19:20 Re: Kropeczkowo-Maurycek w DS,dziewczynki czekają,new foto s

Aga&Iskierka&Lady pisze: ale ostatnio w sklepie zoologicznym widziałam ...

piwo dla psów :piwa: :lol:

ehe, tylko że to piwo to woda z mięsa :mrgreen:

klempusia, wszystko jest dla ludzi, znaczy dla kotów, byle nie przesadzić. No może z wyjątkiem wszelkich roślin cebulowych, czyli cebuli, czosnku, itp. pewnie, że jak będziesz karmić kota chipsami to długo nie pociągnie, ale jak raz na pół roku zje jednego to nic mu nie będzie. Tak jak z czekoladą - teoretycznie trująca i dla psów i dla kotów, ale od kawałeczka cukierka czekoladowego nikt jeszcze nie umarł :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 07, 2012 20:36 Re: Kropeczkowo-Maurycek w DS,dziewczynki czekają,new foto s

:1luvu: UWAGA, SUPER NIESPODZIANKA :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro lis 07, 2012 20:40 przez Aga&Iskierka&Lady, łącznie edytowano 1 raz

Aga&Iskierka&Lady

Post » Śro lis 07, 2012 20:36 Re: Kropeczkowo-Maurycek w DS,dziewczynki czekają,new foto s

Pumka na gościnnych występach. :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek