Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 05, 2012 20:35 Re: Bąbel& Spółka...Laluś chory:(( szukamy przyczyny.

:( Asia, Ty nie możesz mieć spokojniej, czy co? Taka huśtawka nastrojów jaką Ci Laluś funduje może wykończyć nerwowo. Hm... wiem coś o tym. Lalek!! Ty zdrowiej kocie! Kciuków moc! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Chyba więcej zrobiłam tych kciuków, niż mam kończyn. :roll:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon lis 05, 2012 20:51 Re: Bąbel& Spółka...Laluś chory:(( szukamy przyczyny.

dla Lalusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lis 06, 2012 11:37 Re: Bąbel& Spółka...Laluś chory:(( szukamy przyczyny.

Witajcie Kochane,
Laluś wczoraj dzielnie poddał się narkozie, podczas której zrobiono wielopunktową biopsję węzłów chłonnych. Bardzo był po niej zbolały i biedniusi, ale dziś rano już znacznie lepiej :D
Przed wczorajszą wizytą rokowania były bardzo złe, ale los się ulitował i morfologia się poprawiła - leukocyty drgnęły, minęła leukopenia :dance: :dance2: Teraz pojawiła się limfocytoza, ale to nie jest straszne. Organizm walczy, reaguje na leki :D :D :D
Teraz czekamy na wyniki biopsji oraz PCR pod kątem białaczki. Ideałem będzie odpowiedź, że nigdzie nic nie wykryto :ok: :ok: :ok: W sobotę kontrola i kolejna morfologia.
Po wczorajszym chwilowym podłamaniu :wink: jestem już dobrej myśli. Przy okazji: Peciu :1luvu: , dziękuję za wczorajszą reanimację :mrgreen:
Wygląda na to, że Wasze magiczne kciuki podziałały, zwłaszcza te, których autorka poczyniła więcej kciuków niż kończyn posiada :mrgreen: :1luvu: Dziękujemy Wam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz fotka z mininego weekendu - Ostatnie mgnienie ciepłej jesieni czyli Loża Łobuzów :wink:
Od lewej: Józio, Smoczek, Laluś i Bąbel.
Panienki w nosie mają okienki (o tej porze roku) 8)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lis 06, 2012 21:27 Re: Bąbel& Spółka...Laluś chory:(( szukamy przyczyny.

:ryk: :ryk: Loża łobuzów! :lol: Szkoda, że nie zrobiłaś im drugiego ujęcia od przodu. Mogłoby się okazać, że to Loża Szyderców. :wink: :lol:
Obrazek

selene00

Post » Wto lis 06, 2012 22:17 Re: Bąbel& Spółka...Laluś chory:(( szukamy przyczyny.

jerzykowka pisze:
Obrazek
Uploaded with ImageShack.us

Ale cudna fota, piękne doopeczki kocie :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto lis 06, 2012 23:54 Re: Bąbel& Spółka...Laluś chory:(( szukamy przyczyny.

Ale się ustawiły kolorami :ryk: Następnym razem proponuję ustawić wielkością :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro lis 07, 2012 15:22 Re: Bąbel& Spółka...Laluś chory:(( szukamy przyczyny.

"Słuszną linię ma nasza władza" :wink:
Laluś ciut odbiega ale jeszcze trochę ... :mrgreen:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Śro lis 07, 2012 19:26 Re: Bąbel& Spółka...Laluś chory:(( szukamy przyczyny.

się nie odzywałam, bo sama walczę ze zdrowiem Stasia, a przede wszystkim z własnymi koszmarami na ten temat, ale jestem.
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 07, 2012 19:38 Re: Bąbel& Spółka...Laluś chory:(( szukamy przyczyny.

Asieńko-nie odzywam się, ale czytam i bardzo sie niepokoje o Lalusia-jak z nim????
Ściskam i przytulam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lis 08, 2012 9:21 Re: Bąbel& Spółka...Laluś chory:(( szukamy przyczyny.

Kochane, dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czekamy na wyniki badań, nie mam pojęcia kiedy się ich spodziewać. Na wszelki wypadek dziś się telefonicznie przypomnę.
Węzły Lalkowe nadal duże, ale mam też bardzo dobrą wiadomość: Laluś czuje się znacznie lepiej - koperytko w doopce powróciło :wink: :D Energia malca wprost rozsadza, to chyba musi być dobrze!!!

Inguś, co ze Stasiem? Mam nadzieję, że wszystko zmierza ku dobremu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby nasze koszmary okazały się absolutnie nieuzasadnione i oby już bezpowrotnie minęły :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Mam też nadzieję, że już wkrótce będę mogła pisać Wam wyłącznie o słusznej linii moich kociastych :wink: i prezentować je w najróżniejszych porządkach :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw lis 08, 2012 9:24 Re: Bąbel& Spółka...Laluś chory:(( szukamy przyczyny.

kciuki nieustająco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lis 09, 2012 18:08 Re: Bąbel& Spółka...Laluś chory:(( szukamy przyczyny.

:ok: :ok: :ok: :ok: Kciuki trzymam zawzięcie, czekam na wyniki Lalusia, a Ty nie umieraj z paniki proszę.
Ściskam gorąco. :1luvu:
Obrazek

selene00

Post » Sob lis 10, 2012 9:03 Re: Bąbel& Spółka...Laluś chory:(( szukamy przyczyny.

Asieńko kochana

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 12, 2012 11:45 Re: Bąbel& Spółka...Laluś chory:(( szukamy przyczyny.

Kochane, mam pierwszą dobrą wiadomość - wynik w kierunku białaczki negatywny, uffff :dance: :dance2:
Dopiero po godz. 16.00 poznam wyniki biopsji. Wówczas w lecznicy pojawi się wet prowadzący, z nim "kazano" mi rozmawiać. Ale chyba chodzi tylko o to, że nikt z obecnych teraz w lecznicy nie zna wystarczająco j. angielskiego (tak mi to wyjaśniła Pani recepcjonistka, którą cisnęłam do muru :oops: ).

W sobotę byliśmy z Lalusiem na kontroli, ale niestety maszyna do morfologii była zepsuta. Będziemy sprawdzać leukocyty podczas kolejnej wizyty. Węzły są trochę mniejsze, ale ciągle bardzo wyraźne.
Mimo wszystko jestem dobrej myśli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z dobrych wieści jeszcze takie, że Józio schudł odrobinkę, a Bąbelek przez ostatnie dwa dni całkiem niewiele łobuzował :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lis 12, 2012 14:32 Re: Bąbel& Spółka...Laluś chory:(( szukamy przyczyny.

Obiecany bazarek który rodził się w bólach ;)
viewtopic.php?f=20&t=148003
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

[poprzednia][następna]