Moderator: Estraven

RAnia pisze:Fajny maly czarnuszek Ci rosnie. Ogonkiem sie nie martw, bedzie dobrze. Trzymamy kciuki!![]()
![]()
jarekm pisze:Nie udało nam się spotkać.
Dzień wcześniej to w poczekalni siedziałem jakieś 1,5 godziny.
Wczoraj to było coś wyjątkowego. Przyjeżdżamy do Rumi, bez problemu udało się zaparkować, dochodzimy do przychodni, a tu niespodzianka, w poczekalni nikogo nie ma. W gabinecie była pani z kotkiem, krótka chwila oczekiwania i nasza kolej. W sumie od wyjścia z domu do powrotu do domu to nawet godzina nie była, jakieś 45 do 50 minut. Coś wyjatkowego.
Toć to SZOK.
Tak bez kolejki i czekania
Wizyta obyła się bez specjalych sensacji.
Krew się polała wiadomo czyja.
Pan Doktor tabletek nie odważył się podać
Poszło szybko i sprawnie.
Tylko czemu ja się czuję jak po zabawie z kaktusem i zrywaniu agrestu
Gapcio i Gucio zawarły sojusz
Nie biją się między sobą
Siedzą grzecznie obok siebie
Plecami do mnie (mają mnie tam gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę)
Obrażone
i Duzi też

za cały zwierzyniec

Ciesze, ze sie podoba. Lubierobic zdjecia ale mam aparat fotograficzny do d...y, jakos nie moge zebrac do kupienia czegos lepszego. A teraz synek rozwalil samochod....AnnAArczyK pisze:Pozwoliłam sobie wybrać motyw do namalowania z Twojego albumu, "Ostatnie dni na plaży" - 8/23/2012![]()
rudy kociak pisze:Ładnie bawią się Rambuś z Żuczkiem.Coś mi wygląda to na fajną przyjaźńnieważne ile Rambusiowi zostanie ogonka po amputacji,najważniejsze-znalazł kochający dom
za cały zwierzyniec
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miraclle pisze:Filmik śliczny![]()
Co do amputacji, ogonek i tak martwy pewnie stwarza dyskomfort przy poruszaniOperacja na pewno maluchowi wyjdzie na zdrowie
![]()
RAnia pisze:Witam o ciemnym poranku. Czekamy na wiesci o zwierzyncu i zdjecia.
Ciesze, ze sie podoba. Lubierobic zdjecia ale mam aparat fotograficzny do d...y, jakos nie moge zebrac do kupienia czegos lepszego. A teraz synek rozwalil samochod....AnnAArczyK pisze:Pozwoliłam sobie wybrać motyw do namalowania z Twojego albumu, "Ostatnie dni na plaży" - 8/23/2012![]()
Bardzo przyjemnie się je ogląda
za cudaczka Rambolka i resztę bandy
No i za Ciebie,bo chyba Ty sie będziesz najbardziej stresować 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości