Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
RAnia pisze:Fajny maly czarnuszek Ci rosnie. Ogonkiem sie nie martw, bedzie dobrze. Trzymamy kciuki!![]()
![]()
jarekm pisze:Nie udało nam się spotkać.
Dzień wcześniej to w poczekalni siedziałem jakieś 1,5 godziny.
Wczoraj to było coś wyjątkowego. Przyjeżdżamy do Rumi, bez problemu udało się zaparkować, dochodzimy do przychodni, a tu niespodzianka, w poczekalni nikogo nie ma. W gabinecie była pani z kotkiem, krótka chwila oczekiwania i nasza kolej. W sumie od wyjścia z domu do powrotu do domu to nawet godzina nie była, jakieś 45 do 50 minut. Coś wyjatkowego.
Toć to SZOK.
Tak bez kolejki i czekania
Wizyta obyła się bez specjalych sensacji.
Krew się polała wiadomo czyja.
Pan Doktor tabletek nie odważył się podać
Poszło szybko i sprawnie.
Tylko czemu ja się czuję jak po zabawie z kaktusem i zrywaniu agrestu
Gapcio i Gucio zawarły sojusz
Nie biją się między sobą
Siedzą grzecznie obok siebie
Plecami do mnie (mają mnie tam gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę)
Obrażone
Ciesze, ze sie podoba. Lubierobic zdjecia ale mam aparat fotograficzny do d...y, jakos nie moge zebrac do kupienia czegos lepszego. A teraz synek rozwalil samochod....AnnAArczyK pisze:Pozwoliłam sobie wybrać motyw do namalowania z Twojego albumu, "Ostatnie dni na plaży" - 8/23/2012![]()
rudy kociak pisze:Ładnie bawią się Rambuś z Żuczkiem.Coś mi wygląda to na fajną przyjaźńnieważne ile Rambusiowi zostanie ogonka po amputacji,najważniejsze-znalazł kochający dom
za cały zwierzyniec
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miraclle pisze:Filmik śliczny![]()
Co do amputacji, ogonek i tak martwy pewnie stwarza dyskomfort przy poruszaniOperacja na pewno maluchowi wyjdzie na zdrowie
![]()
RAnia pisze:Witam o ciemnym poranku. Czekamy na wiesci o zwierzyncu i zdjecia.
Ciesze, ze sie podoba. Lubierobic zdjecia ale mam aparat fotograficzny do d...y, jakos nie moge zebrac do kupienia czegos lepszego. A teraz synek rozwalil samochod....AnnAArczyK pisze:Pozwoliłam sobie wybrać motyw do namalowania z Twojego albumu, "Ostatnie dni na plaży" - 8/23/2012![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości