Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bożenko nie zawsze niestety-a Romuś?? [*]-co prawda nie ja mu dom taki znalazłam, ale to był mój tymczasowy tymczas.kalair pisze:Kasiulek, ja nie wiem, jak Ty to robisz, ale masz jakiś niezwykły dar do super domlów.. Czasem trzeba poczekać, ale jak już się trafi to aż się serce raduje!![]()
kropkaXL pisze:Tiaaa!-Reniuś zapomniałas dodać,że też z okolic Morąga-wszak to kilkanaście kilometrów od nas!
U mnie prawie wszystkie takie rozmruczane-a Adelcia tez tak głośno jak Maciejek mruczy
kropkaXL pisze:O matko!-jak ja uwielbiam szczawiówkę!!!!!!!!
To jak przyjedziesz w odwiedziny to swoich warszawskich kotków to ugotuję kolejną szczawiówkę, bo to również moja ulubiona zupa!kropkaXL pisze:Bo trzeba Ci wiedzieć Aniu-Maciejko,że moja pierwokotna Dzidzia też rodem z krainy jezior...Teraz Warszawianka całym pysiem...kropkaXL pisze:Tak Bożenko-większość domków jest super!!!!!-i to mnie baaardzo cieszy-nawet nie wiesz jak bardzo!
kropkaXL pisze:Aniu-a kiedy ja się do tej Warszawy wybiorę-rodzine tam mam i nie mam czasu pojechac....
A zupy uwielbiam wszystkie kwaśne-żurek, zalewajkę, ogórkową, pomidorową, szczawiową!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości