Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 06, 2012 20:13 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

Kasiulek, ja nie wiem, jak Ty to robisz, ale masz jakiś niezwykły dar do super domlów.. Czasem trzeba poczekać, ale jak już się trafi to aż się serce raduje! :D :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lis 06, 2012 20:21 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

O matko!-jak ja uwielbiam szczawiówkę!!!!!!!!
Herbatki nie piję-nie lubię, ale zrobiłam sobie wodę z miodem i cytrynką.
Aniu-bardzo Ci dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: za pamięć o Poli i Timku, zawsze to jakas szansa na dom

Malucha wycałuj w brzusio od ciotki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -uwielbiałam go tak całować!
kalair pisze:Kasiulek, ja nie wiem, jak Ty to robisz, ale masz jakiś niezwykły dar do super domlów.. Czasem trzeba poczekać, ale jak już się trafi to aż się serce raduje! :D :1luvu:
Bożenko nie zawsze niestety-a Romuś?? [*]-co prawda nie ja mu dom taki znalazłam, ale to był mój tymczasowy tymczas.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lis 06, 2012 20:27 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

To był wyjątkowy przypadek, zawsze się może zdarzyć. Jeden jedyny!A poza tym to....tylko się zachwycać! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lis 06, 2012 20:30 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

Tak Bożenko-większość domków jest super!!!!!-i to mnie baaardzo cieszy-nawet nie wiesz jak bardzo!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto lis 06, 2012 20:32 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

Cześć dziewuszki wieczorową porą...Jak ja lubię mruczące koty...Moja Milusia nie potrafi mruczeć...Dzidzia za to traktorek ma całkiem,całkiem...Widać te mazurskie są mruczące...Bo trzeba Ci wiedzieć Aniu-Maciejko,że moja pierwokotna Dzidzia też rodem z krainy jezior...Teraz Warszawianka całym pysiem...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto lis 06, 2012 20:42 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

Tiaaa!-Reniuś zapomniałas dodać,że też z okolic Morąga-wszak to kilkanaście kilometrów od nas!
U mnie prawie wszystkie takie rozmruczane-a Adelcia tez tak głośno jak Maciejek mruczy :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lis 06, 2012 20:48 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

kropkaXL pisze:Tiaaa!-Reniuś zapomniałas dodać,że też z okolic Morąga-wszak to kilkanaście kilometrów od nas!
U mnie prawie wszystkie takie rozmruczane-a Adelcia tez tak głośno jak Maciejek mruczy :D

Swoją droga ciekawe dlaczego jedne mruczą,a drugie nie? Milka jeszcze nigdy nie mruczała...co najwyżej miauczy cieniutko...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Wto lis 06, 2012 20:48 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

kropkaXL pisze:O matko!-jak ja uwielbiam szczawiówkę!!!!!!!!

To jak przyjedziesz w odwiedziny to swoich warszawskich kotków to ugotuję kolejną szczawiówkę, bo to również moja ulubiona zupa!

kropkaXL pisze:Bo trzeba Ci wiedzieć Aniu-Maciejko,że moja pierwokotna Dzidzia też rodem z krainy jezior...Teraz Warszawianka całym pysiem...
kropkaXL pisze:Tak Bożenko-większość domków jest super!!!!!-i to mnie baaardzo cieszy-nawet nie wiesz jak bardzo!

Zdecydowanie coś w tych kotach jest od Mazurki z Mazur :D

Maciejka Pierwsza

Od: Nie lis 04, 2012 12:38

Post » Wto lis 06, 2012 20:53 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

Aniu-a kiedy ja się do tej Warszawy wybiorę-rodzine tam mam i nie mam czasu pojechac....

A zupy uwielbiam wszystkie kwaśne-żurek, zalewajkę, ogórkową, pomidorową, szczawiową!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lis 06, 2012 20:58 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

kropkaXL pisze:Aniu-a kiedy ja się do tej Warszawy wybiorę-rodzine tam mam i nie mam czasu pojechac....

A zupy uwielbiam wszystkie kwaśne-żurek, zalewajkę, ogórkową, pomidorową, szczawiową!!!

Jak byś się wybrała,to bym Ci ugotowała...żurek ,albo ogórkową...Podobno dobre mi wychodzą...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Wto lis 06, 2012 21:10 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

Reniutek-dzięki! :1luvu: chyba jednak szybciej sama ugotuję, tez mi wychodzą, tylko że ja nie lubie gotować, ale jak już coś gotuję, to musi mieć smak perfekcyjny!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lis 06, 2012 21:11 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

Macius szaleje, bo jest szczesliwym, wesolym koteczkiem :)
A Kasia ma nosa do takich fajnych domkow :ok: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lis 06, 2012 21:13 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

Ola-czasem pierwsza rozmowa zaważy o wszystkim!-tak było z Bianką, tak było z Beatką, tak było z Zoe i z Maciusiem!!!!
Tak też było z kotkami, które pojechały do Emilki77
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lis 06, 2012 21:45 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

A!-zapomniałabym-w piątek Timuś ma kastrację -znów będę się stresowała-tak przezywam każdy zabieg kociastych! :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lis 06, 2012 21:55 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

To już w takim razie trzymamy kciuki, łapki i ogonki! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]