Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 03, 2012 16:26 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
szylka
od 28 10 w schr
tricat 29 10
od 3 11 u Tulinki

Obrazek

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob lis 03, 2012 18:28 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Szylka :kotek:

Obrazek
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Wto lis 06, 2012 13:03 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

No to już chyba mogę zameldować że Viki zwana Sadzą od tygodnia w Domu Stałym. Nie meldowałam wcześniej bo nie było wiadomo jak zostanie przyjęta przez rezydentkę. Było początkowo dosyć ostro, ale Viki szybko znalazła masę schowków gdzie może się w razie czego schronić- co zresztą robi głównie po to by później Rezydentce na plecy skoczyć ;)
Obrazek

Obrazek

Gioia_

Od: Pt wrz 23, 2011 17:07

Post » Wto lis 06, 2012 14:38 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

To za sukces :piwa: że ostatnie małe czorne z piąteczki rodzeństwa już we własnym domu!
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Wto lis 06, 2012 15:15 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

I znowu Twoja Stefka sama bidna :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto lis 06, 2012 15:50 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

AgaPap pisze:I znowu Twoja Stefka sama bidna :mrgreen:

No i teraz małpa chodzi i szuka:). A ja za Viki 2 dni ryczałam , ale jest u kolegi z pracy więc będę mieć "widzenia" :D
Obrazek

Obrazek

Gioia_

Post » Wto lis 06, 2012 16:39 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

no to gratulacje :)))))

słuchajcie, chcemy dodać na nasza strone kilka cięższych przypadków tymczaswoych do działu cierpieniem pisane
moze ktos chce zrobic odpis swojego tymczasa?

Mała1

Post » Wto lis 06, 2012 18:44 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Mała1 pisze:słuchajcie, chcemy dodać na nasza strone kilka cięższych przypadków tymczaswoych do działu cierpieniem pisane
moze ktos chce zrobic odpis swojego tymczasa?

moje się nie kwalifikują ;)
miałam paru połamańców (Murani i Psocia), ale to chyba nie o takie "cięższe przypadki" chodzi...
a dla odmiany Kacper chorowity, wystraszony, trochę dzikawy pieszczoch z plazmocytarnym zapaleniem dziąseł, problemami z trzustką itd, ale został w ds... ;-) więc pewnie też się nie kwalifikuje... ;-)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro lis 07, 2012 22:13 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

W końcu udało mi się zrobić zdjęcie plaskatego, niestety kiepskiej jakości :?
Marta miałaś rację, żadna ciapa z niego, zdominował całe towarzystwo, wszystkich goni, Chmura wyrzucił z poduszki :roll:
ruchliwy i żwawy niemożebnie, żre jak smok, upierdliwy w czułościach i nieobsługiwalny wiercipięta
przeziębił się dość mocno, jest jeszcze na antybiotyku, w uszach miał kopalnię świerzbowca, ale w aktywności nie przeszkadzało mu to nic a nic
teraz jak zdrowieje jest jeszcze żwawszy :strach:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

i grupowe zdjęcie - kto zgadnie które jest które :wink:
Obrazek

Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Czw lis 08, 2012 8:04 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

puskas1 pisze:i grupowe zdjęcie - kto zgadnie które jest które :wink:
Obrazek

Znalazłam plaskacza :wink: To się liczy? Fajna kompania :twisted:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Czw lis 08, 2012 9:08 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

puskas1 pisze:W końcu udało mi się zrobić zdjęcie plaskatego, niestety kiepskiej jakości :?
Marta miałaś rację, żadna ciapa z niego, zdominował całe towarzystwo, wszystkich goni, Chmura wyrzucił z poduszki :roll:
ruchliwy i żwawy niemożebnie, żre jak smok, upierdliwy w czułościach i nieobsługiwalny wiercipięta
przeziębił się dość mocno, jest jeszcze na antybiotyku, w uszach miał kopalnię świerzbowca, ale w aktywności nie przeszkadzało mu to nic a nic
teraz jak zdrowieje jest jeszcze żwawszy :strach:

Obrazek

i grupowe zdjęcie - kto zgadnie które jest które :wink:
Obrazek

Ależ fajne towarzystwo:)
Obrazek

Obrazek

Gioia_

Post » Czw lis 08, 2012 14:02 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kamakolo pisze:Znalazłam plaskacza To się liczy? Fajna kompania
Kamakolo pisze:
puskas1 pisze:i grupowe zdjęcie - kto zgadnie które jest które :wink:
Obrazek

Znalazłam plaskacza :wink: To się liczy? Fajna kompania :twisted:

he he
liczy się liczy :wink:
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Czw lis 08, 2012 14:36 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu pojawię się w schronisku i mam pytanie, czytając ten wątek pojawiały się opinie (przynajmniej tak zrozumiałem) że jeżeli jest kot w domu lepiej nie odwiedzać kociarni
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Czw lis 08, 2012 15:08 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

hutek pisze:Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu pojawię się w schronisku i mam pytanie, czytając ten wątek pojawiały się opinie (przynajmniej tak zrozumiałem) że jeżeli jest kot w domu lepiej nie odwiedzać kociarni

W zasadzie dotyczy to sytuacji gdy w domu jest kot nieszczepiony np . maluszek. Jednak przy zachowaniu niezbędnych środków ostrożnosci typu niedotykanie potencjalnie chorych kotów oraz dezynfekcja rak nawet to nie powinno stanowić problemu:)
Obrazek

Obrazek

Gioia_

Post » Czw lis 08, 2012 18:50 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

hutek pisze:Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu pojawię się w schronisku i mam pytanie, czytając ten wątek pojawiały się opinie (przynajmniej tak zrozumiałem) że jeżeli jest kot w domu lepiej nie odwiedzać kociarni

oo, ale fajnie :)
a w jaki dzień?
najfajniej w czwartek po południu-wtedy jesteśmy, poznalibyśmy się :)

koty trzeba mieć zaszczepione po prostu-wtedy luzik :ok:
i ogólnie kociarnia duzo bezpieczniejsza od kwarantanny
na kociarni sa same zaszczepione koty

Olga-ja nie wiem ,poznaje plaskacza

Mała1

[poprzednia][następna]