szylka
od 28 10 w schr
tricat 29 10
od 3 11 u Tulinki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaPap pisze:I znowu Twoja Stefka sama bidna
Mała1 pisze:słuchajcie, chcemy dodać na nasza strone kilka cięższych przypadków tymczaswoych do działu cierpieniem pisane
moze ktos chce zrobic odpis swojego tymczasa?
puskas1 pisze:W końcu udało mi się zrobić zdjęcie plaskatego, niestety kiepskiej jakości![]()
Marta miałaś rację, żadna ciapa z niego, zdominował całe towarzystwo, wszystkich goni, Chmura wyrzucił z poduszki![]()
ruchliwy i żwawy niemożebnie, żre jak smok, upierdliwy w czułościach i nieobsługiwalny wiercipięta
przeziębił się dość mocno, jest jeszcze na antybiotyku, w uszach miał kopalnię świerzbowca, ale w aktywności nie przeszkadzało mu to nic a nic
teraz jak zdrowieje jest jeszcze żwawszy![]()
Uploaded with ImageShack.us
i grupowe zdjęcie - kto zgadnie które jest które![]()
Uploaded with ImageShack.us
Kamakolo pisze:Znalazłam plaskacza To się liczy? Fajna kompania
Kamakolo pisze:
Znalazłam plaskaczaTo się liczy? Fajna kompania
hutek pisze:Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu pojawię się w schronisku i mam pytanie, czytając ten wątek pojawiały się opinie (przynajmniej tak zrozumiałem) że jeżeli jest kot w domu lepiej nie odwiedzać kociarni
hutek pisze:Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu pojawię się w schronisku i mam pytanie, czytając ten wątek pojawiały się opinie (przynajmniej tak zrozumiałem) że jeżeli jest kot w domu lepiej nie odwiedzać kociarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Apatka, Blue i 42 gości