felin pisze:Broszka pisze:Revontulet pisze:Był mróz, był śnieg. Teraz jest ocieplenie - znaczy wiosna idzie. Nic dziwnego, że pąki są

A jak przyjdzie prawdziwa zima to pewnie krzaczek padnie
Nie padnie, spoko. Ja mam w ogrodzie takie cóś i walczę z tym od ladnych paru lat. Nie mialabym nic przeciwko, żeby choć część szlag trafil, ale nie ma tak dobrze

Wręcz przeciwnie, wyrasta toto sobie w różnych zadziwiających miejscach i ma się dobrze niezależnie od pogody

edit: To już są mega-jaja:"2012-11-06
00:00 PL6200 Gluchowo, 62-052 Komorniki, Polska 0.100 Przyjecie w lokalizacji GLS zlecenie odbioru i doreczenia paczki". Przed chwilą sprawdzilam i teraz figuruje taka godzina

Chyba nie kumam o co chodzi

Biały lilak to moje ulubione kwiaty dlatego będzie mi strasznie szkoda jak teraz mróz załatwi te pączki i krzak padnie
Taka zerowa godzina jest zawsze przy rejestracji paczki w GLS - dlatego tak mnie zdziwiło jak wczoraj napisałaś 21:20 - może to był jakiś błąd w systemie?
wiewiur pisze:Broszka pisze:Przed chwilą pożegnałam się z ekipą remontową.
Bardzo się z tego cieszę, mimo że po ich wyjściu dostrzegłam masę niedorobionych szczegółów

Ale ogólnie jestem bardzo zadowolona z ich pracy
Oj, jak zaraz "na wyjściu" jesteś zadowolona, to znaczy, że bardzo dobrze zrobili swoją robotę. Zaraz po remoncie to się lata z nosem przy ścianach i ogląda każdą ryskę i nierówność (przynajmniej ja taki upierdliwiec jestem

), później, jak wykończycie i wstawicie meble, to już wcale tych niedoróbek nie będzie widać.
Biorąc pod uwagę, że ostatnio raczej Ci "pod górę", cieszę się, że choć remont wyszedł
(ale o kolorze farby nadal nic nie wiemy)
Właściwie wszystkie zauważone niedoróbki są wynikiem poprawiania roboty mojego TZta i niedosuszonych tynków
Z ekipy jestem naprawdę bardzo zadowolona i na pewno będziemy chcieli jeszcze skorzystać z ich usług
O kolorze nie piszę bo zaraz idę tam posprzątać i przygotować podłogi dla cykliniarza - zrobię fotki jak to dzisiaj wygląda

Kolor chciałam trochę inny ale już się przyzwyczaiłam - ten też może być

Mam tylko nadzieję że nowa tapicerka będzie do tych ścian pasować
wiewiur pisze:A Broszeczka piękna - czarna i błyszcząca

Eh, mój aparat mnie nie lubi
Zdjęcie robiłam na zoomie z drugiego końca pokoju i na zbliżeniach aparat nie trzyma ostrości i wychodzą takie "czarne plamy z oczami"
Wzięłam wczoraj aparat na padok - chciałam zrobić fotki kopytnych lepsze niż ostatnio... Niestety jak jest pochmurno i szaroburo to i zdjęcia wychodzą ciemne i szarobure

Zaraz będę je zgrywać - ciekawe czy cokolwiek będzie się nadawać do pokazania