Broszka & Company cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 05, 2012 20:03 Re: Broszka & Company

Dzisiejsza rocznica to dzień kiedy Broszka zamieszkała u nas.
Niestety z wyrokiem śmierci wydanym przez wetów... :(
Nie mogłam się z tym pogodzić i w grudniu, tuż przed świętami założyłam wątek na forum
A potem potoczyło się błyskawicznie :mrgreen:
W dniu operacji (27.12) obchodzimy urodziny Broszeńki bo wtedy ponownie się narodziła :)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon lis 05, 2012 20:56 Re: Broszka & Company

Pamiętam.
Mniej więcej wtedy zaczęłam regularnie czytać miau i to był jeden z pierwszych wątków, który mnie wciągnął :wink:
Broszka miała niesamowitego farta, że na Ciebie trafiła :ok:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Wto lis 06, 2012 10:28 Re: Broszka & Company

Brosiaczek pozdrawia cioteczki :1luvu:
Obrazek

u hanelki szaleje pp :(
zajrzyjcie do niej i potrzymajcie kciuki...
viewtopic.php?f=1&t=129181&start=735
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto lis 06, 2012 12:26 Re: Broszka & Company

Jaka piękna czarna plama :wink:
Obrazek

Revontulet

Post » Wto lis 06, 2012 13:31 Re: Broszka & Company

No, co Ty, Revontulet, :mrgreen: - ma oczy!

Poszłam do hanelki :( . Biedna :(

Broszka :1luvu:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto lis 06, 2012 13:38 Re: Broszka & Company

Cudne oczy :D
Obrazek

Revontulet

Post » Wto lis 06, 2012 15:01 Re: Broszka & Company

Popatrzcie jakie jaja! To jest info ze strony GLS (pojawilo się chwilę temu, czyli 2012-11-06, godz. circa 15.45): "2012-11-06 21:20 PL6200 Komorniki, Polska 0.100 Przyjecie w lokalizacji GLS zlecenie odbioru i doreczenia paczki"
Wygląda na to, że w Komornikach już wieczór 8O :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto lis 06, 2012 15:19 Re: Broszka & Company

Ciekawe dlaczego akurat 21:20 :roll:
Zwykle jest podana godzina zerowa czyli dzisiejsza (czasem jutrzejsza) data i godzina 00:00.
Po prostu system GLS tak generuje w momencie kiedy w zoo+ drukują etykietę na paczkę.
Może to planowana godzina odbioru paczki przez kuriera?

Zobaczcie jaką anomalię znalazłam :roll:
Krzak bzu (lilak) cały pokrył się zieloniutkimi pąkami - fotki zrobione przed chwilą 8O
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto lis 06, 2012 15:30 Re: Broszka & Company

Był mróz, był śnieg. Teraz jest ocieplenie - znaczy wiosna idzie. Nic dziwnego, że pąki są :mrgreen:
Obrazek

Revontulet

Post » Wto lis 06, 2012 17:00 Re: Broszka & Company

Revontulet pisze:Był mróz, był śnieg. Teraz jest ocieplenie - znaczy wiosna idzie. Nic dziwnego, że pąki są :mrgreen:
A jak przyjdzie prawdziwa zima to pewnie krzaczek padnie :(

Przed chwilą pożegnałam się z ekipą remontową.
Bardzo się z tego cieszę, mimo że po ich wyjściu dostrzegłam masę niedorobionych szczegółów :twisted: Ale ogólnie jestem bardzo zadowolona z ich pracy ;)
Jutro trochę ogarnę bałagan jaki zostawili a pojutrze wejdzie cykliniarz.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto lis 06, 2012 17:39 Re: Broszka & Company

To chyba z remontem bliżej końca jak dalej - jak to niektórzy mówią. Ale po cyklinowaniu i olejowaniu podłóg będzie u Was ładnie. :lol:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Wto lis 06, 2012 17:40 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:Brosiaczek pozdrawia cioteczki :1luvu:
Obrazek

u hanelki szaleje pp :(
zajrzyjcie do niej i potrzymajcie kciuki...
viewtopic.php?f=1&t=129181&start=735

Broszeńka śliczna na tym foto. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Wto lis 06, 2012 22:44 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:
Revontulet pisze:Był mróz, był śnieg. Teraz jest ocieplenie - znaczy wiosna idzie. Nic dziwnego, że pąki są :mrgreen:

Nie padnie, spoko. Ja mam w ogrodzie takie cóś i walczę z tym od ladnych paru lat. Nie mialabym nic przeciwko, żeby choć część szlag trafil, ale nie ma tak dobrze :twisted: Wręcz przeciwnie, wyrasta toto sobie w różnych zadziwiających miejscach i ma się dobrze niezależnie od pogody :roll:

edit: To już są mega-jaja:"2012-11-06 00:00 PL6200 Gluchowo, 62-052 Komorniki, Polska 0.100 Przyjecie w lokalizacji GLS zlecenie odbioru i doreczenia paczki". Przed chwilą sprawdzilam i teraz figuruje taka godzina 8O Chyba nie kumam o co chodzi :?

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto lis 06, 2012 23:01 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:Przed chwilą pożegnałam się z ekipą remontową.
Bardzo się z tego cieszę, mimo że po ich wyjściu dostrzegłam masę niedorobionych szczegółów :twisted: Ale ogólnie jestem bardzo zadowolona z ich pracy ;)

Oj, jak zaraz "na wyjściu" jesteś zadowolona, to znaczy, że bardzo dobrze zrobili swoją robotę. Zaraz po remoncie to się lata z nosem przy ścianach i ogląda każdą ryskę i nierówność (przynajmniej ja taki upierdliwiec jestem :roll: ), później, jak wykończycie i wstawicie meble, to już wcale tych niedoróbek nie będzie widać.
Biorąc pod uwagę, że ostatnio raczej Ci "pod górę", cieszę się, że choć remont wyszedł :ok:
(ale o kolorze farby nadal nic nie wiemy)

A Broszeczka piękna - czarna i błyszcząca :love:

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Śro lis 07, 2012 9:20 Re: Broszka & Company

felin pisze:
Broszka pisze:

Nie padnie, spoko. Ja mam w ogrodzie takie cóś i walczę z tym od ladnych paru lat. Nie mialabym nic przeciwko, żeby choć część szlag trafil, ale nie ma tak dobrze :twisted: Wręcz przeciwnie, wyrasta toto sobie w różnych zadziwiających miejscach i ma się dobrze niezależnie od pogody :roll:

edit: To już są mega-jaja:"2012-11-06 00:00 PL6200 Gluchowo, 62-052 Komorniki, Polska 0.100 Przyjecie w lokalizacji GLS zlecenie odbioru i doreczenia paczki". Przed chwilą sprawdzilam i teraz figuruje taka godzina 8O Chyba nie kumam o co chodzi :?

Biały lilak to moje ulubione kwiaty dlatego będzie mi strasznie szkoda jak teraz mróz załatwi te pączki i krzak padnie :(

Taka zerowa godzina jest zawsze przy rejestracji paczki w GLS - dlatego tak mnie zdziwiło jak wczoraj napisałaś 21:20 - może to był jakiś błąd w systemie? :roll:

wiewiur pisze:
Broszka pisze:Przed chwilą pożegnałam się z ekipą remontową.

Oj, jak zaraz "na wyjściu" jesteś zadowolona, to znaczy, że bardzo dobrze zrobili swoją robotę. Zaraz po remoncie to się lata z nosem przy ścianach i ogląda każdą ryskę i nierówność (przynajmniej ja taki upierdliwiec jestem :roll: ), później, jak wykończycie i wstawicie meble, to już wcale tych niedoróbek nie będzie widać.
Biorąc pod uwagę, że ostatnio raczej Ci "pod górę", cieszę się, że choć remont wyszedł :ok:
(ale o kolorze farby nadal nic nie wiemy)

Właściwie wszystkie zauważone niedoróbki są wynikiem poprawiania roboty mojego TZta i niedosuszonych tynków :?
Z ekipy jestem naprawdę bardzo zadowolona i na pewno będziemy chcieli jeszcze skorzystać z ich usług :)
O kolorze nie piszę bo zaraz idę tam posprzątać i przygotować podłogi dla cykliniarza - zrobię fotki jak to dzisiaj wygląda ;) Kolor chciałam trochę inny ale już się przyzwyczaiłam - ten też może być :mrgreen: Mam tylko nadzieję że nowa tapicerka będzie do tych ścian pasować :twisted:

wiewiur pisze:A Broszeczka piękna - czarna i błyszcząca :love:
Eh, mój aparat mnie nie lubi :?
Zdjęcie robiłam na zoomie z drugiego końca pokoju i na zbliżeniach aparat nie trzyma ostrości i wychodzą takie "czarne plamy z oczami" :twisted:
Wzięłam wczoraj aparat na padok - chciałam zrobić fotki kopytnych lepsze niż ostatnio... Niestety jak jest pochmurno i szaroburo to i zdjęcia wychodzą ciemne i szarobure :evil: Zaraz będę je zgrywać - ciekawe czy cokolwiek będzie się nadawać do pokazania :?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

[poprzednia][następna]