Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Dziękujemy WAM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 01, 2012 22:18 Re: KRYZYS w KAN! Koty na CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/DT/DS

tak, to kotek z KAN.
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Pt lis 02, 2012 8:11 Re: KRYZYS w KAN! Koty na CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/DT/DS

kociamysza pisze:
Hanulka pisze:a to kot z KAN???????

hej, nie nie jestem na fb, co robić?

kinia, ja mam tylko to, co na wątku na pierwszych

Zalozyc sobiei konto na FB :mrgreen:

niestety.
zeby adminowac fan page musisz miec profil.

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt lis 02, 2012 19:17 Re: KRYZYS w KAN! Koty na CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/DT/DS

jeśli jest już konto KAN na fb nie mogę użyć go?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt lis 02, 2012 22:24 Re: KRYZYS w KAN! Koty na CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/DT/DS

Haniu, dopoki nie jestes czlonkiem spolecznosci fejsbuka nie mozesz nic poza ogladaniem profili. A i to nie zawsze :mrgreen:

W sumie samo zalozenie profilu to chwila i jest to proste, tyle za jak dla mnie cala reszta jest poza moja percepcja. Ale ja prosta kobita jestem :ryk:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon lis 05, 2012 17:00 Re: KRYZYS w KAN! Koty na CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/DT/DS

NO TO SZKODA.... :( musze cos wymyslic

Sreberko i Burasek SZUKAJA DOMKÓW!!!!
Historia kociego rodzeństwa wygląda tak: Tego lata we wsi Kijów na drodze zatrzymał się samochód i wyrzucono z niego dwa małe kociaki ..... Niestety nikt nie zdołał zapisać numeru rejestracyjnego. Trzy osoby mające tam działki zaopiekowały się maluchami. Obecnie są pod opieką osoby, która jednak pod koniec listopada zamyka działkę i wraca do domu do miasta i nie może wziąć kotów ze sobą. Pilnie poszukujemy dla nich domu, bo idzie zima, podczas której wieś jest niezamieszkała i bez ludzi kotki sobie nie poradzą. Mają około 6 miesięcy. Są bardzo wesołe, ciekawe świata, mają mnóstwo energii, ale pozwalają się też brać na ręce i lubią się tulić. Płeć kotków nie jest jednoznacznie ustalona. Koty nazywają się Sreberko (prawdopodobnie kotka) i Burasek (prawdopodobnie kocurek). Kotki są dobrze odżywione i zadbane.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lis 05, 2012 17:29 Re: KRYZYS w KAN! Koty na CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/DT/DS

To są dzieci Nory /już podrosły/ i jej przybrane.
zdj. 1 Calinka - urocza, przytulaśna kotka. Ma ok. 6 mieś. Odrobaczona, odpchlona, zaszczepiona, kuwetkowa.
zdj. 2, 3 - Ola - śliczna, 4,5 mieś. kotka o pięknym szarym pręgowanym umaszczeniu. Jest milutka, kochana. Odrobaczona, odpchlona, zaszczepiona. Kuwetkowa.
zdj. 4,5 - Alek - ok . 6-7 mieś. przecudowny chłopczyk o niespotykanym srebrnym umaszczeniu w piękne symetryczne paski. odrobaczony, odpchlony, zaszczepiony.

Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lis 05, 2012 18:06 Re: KRYZYS w KAN! Koty na CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/DT/DS

Franuś, którego adoptowali moi rodzice, miał fipa... najpierw mial badania na miejscu, później w wawie... był już strasznie słaby, obojętny, męczył się... w sobotę rano musieliśmy go uśpić :(
do tej pory nie mogę w to uwierzyć :(
Obrazek

katipe

Post » Pon lis 05, 2012 18:13 Re: KRYZYS w KAN! Koty na CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/DT/DS

Bardzo mi przykro :(
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pon lis 05, 2012 18:38 Re: KRYZYS w KAN! Koty na CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/DT/DS

Współczuję :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lis 05, 2012 20:49 Re: KRYZYS w KAN! Koty na CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/DT/DS

Hanulka pisze:NO TO SZKODA.... :( musze cos wymyslic

Sreberko i Burasek SZUKAJA DOMKÓW!!!!
Historia kociego rodzeństwa wygląda tak: Tego lata we wsi Kijów na drodze zatrzymał się samochód i wyrzucono z niego dwa małe kociaki ..... Niestety nikt nie zdołał zapisać numeru rejestracyjnego. Trzy osoby mające tam działki zaopiekowały się maluchami. Obecnie są pod opieką osoby, która jednak pod koniec listopada zamyka działkę i wraca do domu do miasta i nie może wziąć kotów ze sobą. Pilnie poszukujemy dla nich domu, bo idzie zima, podczas której wieś jest niezamieszkała i bez ludzi kotki sobie nie poradzą. Mają około 6 miesięcy. Są bardzo wesołe, ciekawe świata, mają mnóstwo energii, ale pozwalają się też brać na ręce i lubią się tulić. Płeć kotków nie jest jednoznacznie ustalona. Koty nazywają się Sreberko (prawdopodobnie kotka) i Burasek (prawdopodobnie kocurek). Kotki są dobrze odżywione i zadbane.

Załóż konto :) Nie jest aż tak tragicznie :)

Wstawię te kociaki i nowsze fotki w twoim następnym poście na FB, ale już jutro.

katipe, tak bardzo mi przykro :cry: [']...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon lis 05, 2012 21:49 Re: KRYZYS w KAN! Koty na CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/DT/DS

katipe, bardzo mi przykro i smutno.. :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lis 05, 2012 21:58 Re: KRYZYS w KAN! Koty na CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/DT/DS

dzięki... jak byłam w kociarni robić zdjęcia, to od razu Franuś wpadl mi w oko i obiecałam mu wtedy, że znajdę dla niego domek. Kilka tygodni później się to udało... pomimo początkowych problemów moi rodzice go pokochali, Franuś pokochał jazdę samochodem i często towarzyszył mojemu tacie w pracy... od razu nauczył się też chodzić w szelkach i jeździł z rodzicami na spacery... ojj ciężko im teraz, niedawno stracili Emila a teraz Franio :(
Obrazek

katipe

Post » Wto lis 06, 2012 9:37 Re: KRYZYS w KAN! Koty na CITO ADOPCJE: OGŁOSZENIA/TDT/DT/DS

oj, tym bardziej to smutne... :cry:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lis 06, 2012 18:09 Re: KRYZYS w KAN! Koty na CITO ADOPCJE/TDT/DT/DS! KAŻDA POMO

andzelika1952 pisze:Jakby było mi mało wszystkich kłopotów :cry: dostałam 6 tyg. maleństwo jak się teraz okazało chore na panleukopenię . Dwa tyg. temu dałam wetowi 300 zł na zakup szczepionek dla 6 maluchów, które już mogą być zaszczepione. Niestety szczepionek nie otrzymałam tylko słowa, że te pieniądze idą na dług, czyli stać nas na szczepionki a nie spłacamy długu :cry: :cry: :cry: Co ja teraz zrobię kiedy odchowane, piękne kociaki załapały od maleńkiej pp :cry: :cry:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: CO TO ZA WET?????? :evil:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lis 06, 2012 19:21 Re: KRYZYS w KAN! Koty na CITO ADOPCJE/TDT/DT/DS! KAŻDA POMO

Hanulka pisze:Proszę o wskazanie miejsca, informację, skąd uzyskać parwoglobulinę na pp? Może ktoś ma do przekazania jakąś dawkę niewykorzystaną?.. bardzo pilne!!!! trzeba natychmiast podać.... :!: :!:

OBECNIE NA DZIŚ, A NAWET NA WCZORAJ BARDZO POTRZEBNY, MALUSZKI ZAGROŻ0NE, BO MIAŁY KONTAKT...

TEL. 695 752 709 - ANDZELIKA1952

surowica i wszystko, co możliwe - prosimy!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]