Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociamysza pisze:Hanulka pisze:a to kot z KAN???????
hej, nie nie jestem na fb, co robić?
kinia, ja mam tylko to, co na wątku na pierwszych
Zalozyc sobiei konto na FB
Hanulka pisze:NO TO SZKODA....musze cos wymyslic
Sreberko i Burasek SZUKAJA DOMKÓW!!!!
Historia kociego rodzeństwa wygląda tak: Tego lata we wsi Kijów na drodze zatrzymał się samochód i wyrzucono z niego dwa małe kociaki ..... Niestety nikt nie zdołał zapisać numeru rejestracyjnego. Trzy osoby mające tam działki zaopiekowały się maluchami. Obecnie są pod opieką osoby, która jednak pod koniec listopada zamyka działkę i wraca do domu do miasta i nie może wziąć kotów ze sobą. Pilnie poszukujemy dla nich domu, bo idzie zima, podczas której wieś jest niezamieszkała i bez ludzi kotki sobie nie poradzą. Mają około 6 miesięcy. Są bardzo wesołe, ciekawe świata, mają mnóstwo energii, ale pozwalają się też brać na ręce i lubią się tulić. Płeć kotków nie jest jednoznacznie ustalona. Koty nazywają się Sreberko (prawdopodobnie kotka) i Burasek (prawdopodobnie kocurek). Kotki są dobrze odżywione i zadbane.![]()
![]()
![]()
andzelika1952 pisze:Jakby było mi mało wszystkich kłopotówdostałam 6 tyg. maleństwo jak się teraz okazało chore na panleukopenię . Dwa tyg. temu dałam wetowi 300 zł na zakup szczepionek dla 6 maluchów, które już mogą być zaszczepione. Niestety szczepionek nie otrzymałam tylko słowa, że te pieniądze idą na dług, czyli stać nas na szczepionki a nie spłacamy długu
![]()
![]()
Co ja teraz zrobię kiedy odchowane, piękne kociaki załapały od maleńkiej pp
![]()
![]()
Hanulka pisze:Proszę o wskazanie miejsca, informację, skąd uzyskać parwoglobulinę na pp? Może ktoś ma do przekazania jakąś dawkę niewykorzystaną?.. bardzo pilne!!!! trzeba natychmiast podać....![]()
OBECNIE NA DZIŚ, A NAWET NA WCZORAJ BARDZO POTRZEBNY, MALUSZKI ZAGROŻ0NE, BO MIAŁY KONTAKT...
TEL. 695 752 709 - ANDZELIKA1952
surowica i wszystko, co możliwe - prosimy!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 73 gości