SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 05, 2012 15:50 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Mara S pisze:PILNIE POTRZEBNY DOM DLA MŁODEGO PSIAKA:
Obrazek,

Piesek ma ok. roku i wygląda jak wydłużony terier, jest jeszcze naiwny i bardzo garnie się do ludzi :roll:

https://www.facebook.com/#!/events/2168 ... ext=create

wrzucilam go na dogo na sosnowiecki watek i katowicki
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon lis 05, 2012 17:28 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Dorota Wojciechowska pisze:Jak jechałam o 14-tej do pracy w niedzielę 04.11.12 w Sosnowcu na ul. Jagiellońska - Kościół ewidentnie domowa kicia bura chodziła od ludzia do ludzia i się ocierała.
jak wracalam przed 20-tą kotka nadal tam chodziła.
Zgarnełam ja do domu. Kicia ok roczna . Kicia jest bezproblemowa , spokojnie dała się zapakować do transporterka. Jest mega myziasta i śliczna - czysta , więc na dworze nie była za długo. W łazience jest spokojna, nie miauczy nie drapie - śpi.
Była bardzo głodna i niestety kicia jest najprawdopodobniej w ciazy.

Porobię dzisiaj i porozwieszam ogłoszenia.
Pojdę z nią do weta może ją rozpoznają, ale przedewszystkim potwierdzić czy jest kotna. jak rtak to umówię sterylkę.
Oto kicia - robocze imie NINA
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na centrum są ogłoszenia o podobnej kotce, która zaginęła.

Plotkara

Od: Pon gru 05, 2011 18:22

Post » Pon lis 05, 2012 19:23 Forum

Jutro zatem przejde przez centrum. A gdzie Justynka widzialas te ogloszenia. Bylam u weta, po USG wykluczona ciaza, brzuszek bardzo zagazowany i kicia nie jest sterelizowana i ma kopalnie w uszach . Pani doktor ocenila ja na ok 4 lata. Narazie odrobaczenie i zobaczymy. Super jak by szybko odnalazl sie domek bo kicia bardzo chce do ludzia,
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lis 05, 2012 19:30 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

moze rzeczywiscie komus zwiała:( moge porozwieszac na ostrogórskiej, zegadlowicza, supermarket, koło biedronki wspólna...nie ma problemu...tylko Twój załacznik Dorota mi sie nie otwiera:(
agula76

Post » Pon lis 05, 2012 19:32 Re: Forum

Dorota Wojciechowska pisze:Jutro zatem przejde przez centrum. A gdzie Justynka widzialas te ogloszenia. Bylam u weta, po USG wykluczona ciaza, brzuszek bardzo zagazowany i kicia nie jest sterelizowana i ma kopalnie w uszach . Pani doktor ocenila ja na ok 4 lata. Narazie odrobaczenie i zobaczymy. Super jak by szybko odnalazl sie domek bo kicia bardzo chce do ludzia,

Jak jest dworzec i to przejście od centrum na Kilińskiego. Tuż przy samym wyjściu na osiedle po prawej stronie (patrząc przed siebie na Kilińskiego) nad tym zjazdem obok schodów. Taka właśnie bura kotka. Wydaje mi się, że tam w tym przejściu powinno być jeszcze kilka ogłoszeń, bo wczoraj mi mignęły, gdy wracałam wieczorem, ale byłam już tak zmęczona, że nie zwróciłam uwagi, co tam dokładnie jest napisane.

Plotkara

Post » Pon lis 05, 2012 19:38 Forum

Ok dzieki to przed praca polece skoro świt. Dalam tez zgloszenie na strone schroniska to pewnie jutro sie ujaze
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lis 05, 2012 19:42 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

terenia1 pisze:
mar_tika pisze:Wczoraj do adopcji pojechała Kluska .aadoptowalao ją bardzo fajne młode małżeństwo.Byli też Państwo zainteresowani adopcją Daszy lub Biedroneczki.Umówiłam ich na wtorek z dr Hylą na test białaczkowy.Chcą go zrobic ponieważ mają swojego stacjonarnego kota.

Kropka jest w trakcie leczenia biegunki dom zainteresowany adopcją jest w kontakcie z lekarką .

Siostrę 3 Teresa ty chyba wzięłaś do lecznicy?Gdzie ona jest leczona?

Siostra 3 jest leczona w Almavecie dziś trafi do nas.
W sobotę zabrałam małą kicię taką szaro-burą ze szpitalika z boksu nr 7 - biegunka i odparzona dupka na maxa :(

Przy siostrze wrzucilam twoje dane do adopcji tzn nr tel.A mala z boksu nr 7 gdzie jest?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lis 05, 2012 19:52 Re: Forum

Dorota Wojciechowska pisze:Ok dzieki to przed praca polece skoro świt. Dalam tez zgloszenie na strone schroniska to pewnie jutro sie ujaze

Nie ma za co : )

Plotkara

Post » Pon lis 05, 2012 20:01 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

mar_tika pisze: W sobotę zabrałam małą kicię taką szaro-burą ze szpitalika z boksu nr 7 - biegunka i odparzona dupka na maxa :(
Przy siostrze wrzucilam twoje dane do adopcji tzn nr tel.A mala z boksu nr 7 gdzie jest?

Mała z boksu nr 7 aktualnie od dziś jest w lecznicy - ma biegunkę i paskudnie odparzoną dupkę, po leczeniu wróci do nas.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lis 05, 2012 21:24 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

terenia1 pisze:
mar_tika pisze: W sobotę zabrałam małą kicię taką szaro-burą ze szpitalika z boksu nr 7 - biegunka i odparzona dupka na maxa :(

Mała z boksu nr 7 aktualnie od dziś jest w lecznicy - ma biegunkę i paskudnie odparzoną dupkę, po leczeniu wróci do nas.

To przy tej Mini też dam twoje dane żeby nie było zamieszania :wink:

mar_tika

Post » Pon lis 05, 2012 21:36 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

OK to daj jeszcze przy Trii i przy Kuleczce - to ta czarnulka co była w klatce w szpitaliku koło drzwi z mega katarem - dziś Kasia zabrała je ze schroniska.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lis 06, 2012 10:49 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kicia znaleziona na jagiellońskiej : po wizycie u weta- jednak nie jest w ciazy 8O ma mocno zgazowane jelitka i pani doktor podejżewa robale.
Została wczoraj odrobaczona i podany fripeź. No i uszka zakropione i wyczyszczone bo brudniaste były.
A kicia po wizycie u weta jak gdyby nigdy nic wyłozyła się na posłanku i mruczy
Obrazek

Byłam dzisiaj w centrum pod przejściem - do Kilińskiego włącznie.
Nie było żadnych ogłoszeń, a i panie w kiosku ruchu i piekarni u wylotu z tunelu nic nie słyszały żeby ktos szukał kota.
Zostawiłam ogłoszenie w kiosku i przykleiłam taśmą na słupie elektrycznym.
No i szukamy dalej własciciela albo za 3 dni szczepienie i po 2 tygodniach sterylka- bo kicia nie jest sterylizowana :|
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto lis 06, 2012 14:54 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Dorotko wydrukowałam jednak Twoje ogloszenie :) porozwieszałam...cała Kościelna, super market, wspólna...jagiellonaska :) czekaj na tele:):):):)
agula76

Post » Wto lis 06, 2012 15:33 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

terenia1 pisze:OK to daj jeszcze przy Trii i przy Kuleczce - to ta czarnulka co była w klatce w szpitaliku koło drzwi z mega katarem - dziś Kasia zabrała je ze schroniska.

Zrobione.W czwartek jestem umówiona na adopcję Nutki ,naszej weteranki:)

mar_tika

Post » Wto lis 06, 2012 17:40 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Dorota Wojciechowska pisze:Kicia znaleziona na jagiellońskiej : po wizycie u weta- jednak nie jest w ciazy 8O ma mocno zgazowane jelitka i pani doktor podejżewa robale.
Została wczoraj odrobaczona i podany fripeź. No i uszka zakropione i wyczyszczone bo brudniaste były.
A kicia po wizycie u weta jak gdyby nigdy nic wyłozyła się na posłanku i mruczy
Obrazek

Byłam dzisiaj w centrum pod przejściem - do Kilińskiego włącznie.
Nie było żadnych ogłoszeń, a i panie w kiosku ruchu i piekarni u wylotu z tunelu nic nie słyszały żeby ktos szukał kota.
Zostawiłam ogłoszenie w kiosku i przykleiłam taśmą na słupie elektrycznym.
No i szukamy dalej własciciela albo za 3 dni szczepienie i po 2 tygodniach sterylka- bo kicia nie jest sterylizowana :|
Obrazek

Wiesz co, jestem pewna, że widziałam tam to ogłoszenie. Jutro, jak będę wracać z zajęć, to wysiądę na centrum i posprawdzam jeszcze raz i w razie czego podam namiary : ) Na pewno je widziałam. Może ktoś je zerwał? U mnie w bloku ciągle wszystko zrywają, więc może i na centrum się to zdarza?

Plotkara

[poprzednia][następna]