Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia.Sasza pisze:A ja jednak spytam raz jeszcze: CZY TO NORMALNE, ŻE WOLONTARIUSZKA SUGERUJE DT ODDANIE POWIERZONEGO KOTA DO SCHRONU???
darialekarzyk pisze:Nikt mi nie pisał żeby robic dla Feliksa ogłoszenia, a sama wyczytałam że niby są robione więc po co miałąm powielać, po drugie nikt mi nie pisał o ładniejsze zdjęcia, a niekoniecznie jak mam je robić bo mam zepsuty aparat więc tylko telefonem mogę, a już nie wychodzą wtedy dobrej jakości, Feliksowi już w czerwcu groził schron, kiedy po szczepieniach miał trafić z mojego TDT do DT, nie trafił, skoro u mnie zostaje sama się zajmę adopcja jego, robieniem mu ogłoszeń itp.
taizu pisze:Zofia.Sasza pisze:A ja jednak spytam raz jeszcze: CZY TO NORMALNE, ŻE WOLONTARIUSZKA SUGERUJE DT ODDANIE POWIERZONEGO KOTA DO SCHRONU???
Czy ktoś tu naprawdę nie zrozumial ironii/przenośni czy zrozumiał, ale zignorował, bo każdy powód do czepiania się jest dobry?
Zofia.Sasza pisze:taizu pisze:Zofia.Sasza pisze:A ja jednak spytam raz jeszcze: CZY TO NORMALNE, ŻE WOLONTARIUSZKA SUGERUJE DT ODDANIE POWIERZONEGO KOTA DO SCHRONU???
Czy ktoś tu naprawdę nie zrozumial ironii/przenośni czy zrozumiał, ale zignorował, bo każdy powód do czepiania się jest dobry?
Nie. Nie zrozumiał. Widać jest za mało subtelny.
A ty, taizu, wat, czy jak ci tam? Co konkretnie zrobiłaś, żeby znaleźć Maciusia?
Ach, zapomniałam, przecież nie masz samochodu...
taizu pisze:Zofia.Sasza pisze:A ja jednak spytam raz jeszcze: CZY TO NORMALNE, ŻE WOLONTARIUSZKA SUGERUJE DT ODDANIE POWIERZONEGO KOTA DO SCHRONU???
taizu pisze:Jestem blisko związana z wat, ale nie da się nas nazwac jedną i ta samą osobą
alix76 pisze:Proszę o zaprzestanie przepychanek personalnych. Niby jak to ma pomóc w znalezieniu kota?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Levika i 456 gości