becik pisze: Też lubie takie barwy w mieszkaniu
No właśnie dlatego wogóle zaczęliśmy myśleć o tym żeby coś samemu (to znaczy mężem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
becik pisze: Też lubie takie barwy w mieszkaniu
Wojtek pisze:Następnie była cyfrowa Minolta Dimage 7i, zamieniona teraz na Dimage A1.
Zdjęcia robione tymi ostatnimi można zobaczyć w naszym wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=9350
FURBY&FOCUS pisze:Wojtek pisze:Następnie była cyfrowa Minolta Dimage 7i, zamieniona teraz na Dimage A1.
Zdjęcia robione tymi ostatnimi można zobaczyć w naszym wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=9350
Już wiem na co zbierać![]()
![]()
Wojtek, jak jeszcze raz mi pokażesz te zdjęcia z czesanka to w końcu pęknę z zazdrości![]()
![]()
Wojtek pisze:A filmik ze szczotkowania widziałaś?
FURBY&FOCUS pisze:Wojtek pisze:A filmik ze szczotkowania widziałaś?
Nie, no ty jesteś sadysta....![]()
![]()
Pewnie, ze widziałam!
Jest boski - a właściwie Twoje kobitki są boskie![]()
Powiedz szczerze - takie gdzieś robią, czy Ty je tak wychowałeś![]()
FURBY&FOCUS pisze:Powiedz szczerze - takie gdzieś robią, czy Ty je tak wychowałeś![]()
Agia pisze:FURBY&FOCUS pisze:Powiedz szczerze - takie gdzieś robią, czy Ty je tak wychowałeś![]()
Ej no, to jest dobre pytanie! Matti przy kazdym czesaniu, które trwa maksimum 3 minuty (!) prawie wyrywa mi szczotkę z ręki
de_b pisze:Tak podziwiałam Wasze drapaki i...nabrałam chęci na zmajstrowanie własnego "dzieła". No i pojawilo się pytanko...Otóż skąd wziązc taki sznurek (już wiem że zwie się on sizal) zeby owinąć nim rure?
Widziałam na fotkach że niektórzy użyli własnie sznurka, ale moze to nie musi być sizal tylko jakiś inny.
Z góry przepraszam jeśli na moje pytanie została udzielona odpowiedz ale naprawde skrzetnie przeczytałam wątek i chyba nic nie przeoczyłam
Wojtek pisze:de_b pisze:Tak podziwiałam Wasze drapaki i...nabrałam chęci na zmajstrowanie własnego "dzieła". No i pojawilo się pytanko...Otóż skąd wziązc taki sznurek (już wiem że zwie się on sizal) zeby owinąć nim rure?
Widziałam na fotkach że niektórzy użyli własnie sznurka, ale moze to nie musi być sizal tylko jakiś inny.
Z góry przepraszam jeśli na moje pytanie została udzielona odpowiedz ale naprawde skrzetnie przeczytałam wątek i chyba nic nie przeoczyłam
U nas są trzy rodzaje materiału na słupkach:
sznur bawełniany, sznur sizalowy i wykładzina dywanowa.
Hera lubi drapać sznur bawełniany, Dorina - sizalowy, a wykładzinę obie ignorują.
Sznury można kupić m.in. w Obi.
Jowita pisze:Chorobcia, mi wczoraj przywieźli drapak z Leolandu... Ładny... tylko jedną część ma z innego kompletu ... i zapomnieli dołożyć schematu jak skręcać, więć nie tylko skręcałam na czuja, ale musiałam jakoś wykorzystać tę podmienioną część... mam nadzieję, że się nie rozleci w czasie mojej nieobecności...
de_b pisze:O kurka. To nieźle namieszali z tym twoim drapakiem Jowita.
Ja właśnie wczoraj chciałam zamówić drapak ale taki ścienny narożny - bo ten który aktualnie wisi na ścianie do niczego już się nie nadaje...
No i nie wiem czy źle zrozumiałam czy co ale wychodzi na to że można tylko odebrać osobiście albo prześlą DHL-em za 31zł....![]()
No i wtedy wyjdzie że za drapak zamiast 42 zł zapłace 73
Ale moze ja czegoś nie kapuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 123 gości