Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po co?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 30, 2012 19:19 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

I ja jestem w końcu bo okazuje się,ze mimo tego ,że jestem w domu chora brakuje mi czasu.Dzisiaj znów robiłam fotki i opisy fantów na bazarek i teraz widzę ile to czasu zajmuje dziewczynom.Za królewskie domy. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Cały czas działamy by warunki w schronisku uległy zmianie i powoli coś rusza jak napisała Julia bo teraz ona pilnuje ineresów wolontariuszy i przede wszystkim zwierząt. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto paź 30, 2012 19:28 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Ja tylko chodzę na spotkania. Interesów pilnujemy wszystkie :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto paź 30, 2012 23:17 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Nowa_Sztno pisze:Ja tylko chodzę na spotkania. Interesów pilnujemy wszystkie :ok:

Fakt interesów zwierzat pilnujemy wszystkie lecz Ty musisz to fizycznie teraz wychodzić. :P

horacy 7

Post » Śro paź 31, 2012 22:38 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Dziewczynki do góry niech Was ktoś wypatrzy. :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pt lis 02, 2012 1:08 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Szukajcie domku piękne panie :)
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt lis 02, 2012 19:47 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Bialo-bura jest cudna. Daje sie brac na rece, ale czasami ma fochy i nie ma ochoty na mizianie ;) Poza tym cudna kicia ;)
Tricolorka takze cudna. Najmniej dzika ze wszystkich 3. Jest troszke nieufna, ale daje sie poglaskac, mozna brac na rece. W przyszlym tygodniu planuje zrobic kolejne foty , to wrzuce.
W schronisku sa jeszcze dwie tricolorki. Jedna grafitowo-rudo-biala i druga czarno-rudo-biala, ale jest prawie cala czarna :) Nazwalam ja Iskierka ;)
Nad Iskierka (ta czarna) pracuje. Jest strasznie nieufna, boi sie ludzi. Male postepy juz mamy ;) Podchodzi do ludzi i ostatnio nawet dala mi sie poglaskac. Co do grafitowej to totalny dzikus. Ucieka, chowa sie, bacznie obserwuje czy czlowiek nie jest blizej niz min. 2 metry.
Jestem optymistka i mam nadzieje, ze uda mi sie chociaz Iskierke oswoic, bo jest naprawde piekna i super by bylo jakby znalazla dom. Nad grafitowa oczywiscie bede pracowac i nad Reyna tez, zeby sie nie obawiala ludzi. 3majcie kciuki za tri ;)

gazzy

Od: Pt wrz 19, 2008 15:43

Post » Pt lis 02, 2012 21:08 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

gazzy pisze:Bialo-bura jest cudna. Daje sie brac na rece, ale czasami ma fochy i nie ma ochoty na mizianie ;) Poza tym cudna kicia ;)
Tricolorka takze cudna. Najmniej dzika ze wszystkich 3. Jest troszke nieufna, ale daje sie poglaskac, mozna brac na rece. W przyszlym tygodniu planuje zrobic kolejne foty , to wrzuce.
W schronisku sa jeszcze dwie tricolorki. Jedna grafitowo-rudo-biala i druga czarno-rudo-biala, ale jest prawie cala czarna :) Nazwalam ja Iskierka ;)
Nad Iskierka (ta czarna) pracuje. Jest strasznie nieufna, boi sie ludzi. Male postepy juz mamy ;) Podchodzi do ludzi i ostatnio nawet dala mi sie poglaskac. Co do grafitowej to totalny dzikus. Ucieka, chowa sie, bacznie obserwuje czy czlowiek nie jest blizej niz min. 2 metry.
Jestem optymistka i mam nadzieje, ze uda mi sie chociaz Iskierke oswoic, bo jest naprawde piekna i super by bylo jakby znalazla dom. Nad grafitowa oczywiscie bede pracowac i nad Reyna tez, zeby sie nie obawiala ludzi. 3majcie kciuki za tri ;)

Oczywiście ,że trzymamy i bardzo się cieszę ,że oswajasz je Agnieszko ,to dla nich szansa. :1luvu:

horacy 7

Post » Pt lis 02, 2012 21:53 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Ja też się bardzo cieszę, że Agnieszka się odezwała i uaktualniła dane o pannach.
Wiem, że są 3 triokolorki, co jedna to piękniejsza... ale na razie wytypowano tę najbardziej oswojoną.
Dobra robota Agnieszko.
Niech no jeszcze ktoś się w pannicach zakocha... :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob lis 03, 2012 14:27 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Agnieszka, to jak zaklinaczka jest :lol:
I z psami i z kotami potrafi cuda robić :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Sob lis 03, 2012 16:23 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Jaka zaklinaczka ? ;)

gazzy

Post » Sob lis 03, 2012 16:29 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Ano zaklinaczka :mrgreen:

Mało kto potrafi oswoić takie przypadki, z którymi Ty świetnie dajesz sobie radę :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Sob lis 03, 2012 16:59 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Pewnie, pewnie ;)

gazzy

Post » Pon lis 05, 2012 8:52 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Deszczowo dziś i nieprzyjemnie, a dziewczynki nadal w schronisku na ciepły dom czekają...
Zgłaszać się, zgłaszać po kocie piękności! :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro lis 07, 2012 14:57 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Nowa_Sztno pisze:Deszczowo dziś i nieprzyjemnie, a dziewczynki nadal w schronisku na ciepły dom czekają...
Zgłaszać się, zgłaszać po kocie piękności! :ok:

Tak dziewczynki czekają na domek. :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Czw lis 08, 2012 8:48 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Dziewczynki, domków dla was szukamy, ogłoszenia robimy... no niech was ktoś wypatrzy!
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

[poprzednia][następna]