Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nowa_Sztno pisze:Ja tylko chodzę na spotkania. Interesów pilnujemy wszystkie
gazzy pisze:Bialo-bura jest cudna. Daje sie brac na rece, ale czasami ma fochy i nie ma ochoty na mizianiePoza tym cudna kicia
Tricolorka takze cudna. Najmniej dzika ze wszystkich 3. Jest troszke nieufna, ale daje sie poglaskac, mozna brac na rece. W przyszlym tygodniu planuje zrobic kolejne foty , to wrzuce.
W schronisku sa jeszcze dwie tricolorki. Jedna grafitowo-rudo-biala i druga czarno-rudo-biala, ale jest prawie cala czarnaNazwalam ja Iskierka
Nad Iskierka (ta czarna) pracuje. Jest strasznie nieufna, boi sie ludzi. Male postepy juz mamyPodchodzi do ludzi i ostatnio nawet dala mi sie poglaskac. Co do grafitowej to totalny dzikus. Ucieka, chowa sie, bacznie obserwuje czy czlowiek nie jest blizej niz min. 2 metry.
Jestem optymistka i mam nadzieje, ze uda mi sie chociaz Iskierke oswoic, bo jest naprawde piekna i super by bylo jakby znalazla dom. Nad grafitowa oczywiscie bede pracowac i nad Reyna tez, zeby sie nie obawiala ludzi. 3majcie kciuki za tri
Nowa_Sztno pisze:Deszczowo dziś i nieprzyjemnie, a dziewczynki nadal w schronisku na ciepły dom czekają...
Zgłaszać się, zgłaszać po kocie piękności!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, lucjan123 i 86 gości