Moderator: Estraven
Georg-inia pisze:Bubka wczoraj była maltretowana nie tylko przez obcych, widziałam! Ciocia Ania zrobiła z Buby modelkę, ubierała ją w różne ciuchy i kazała paradować po sklepie
pisiokot pisze:Bubka wczoraj była maltretowana nie tylko przez obcych, widziałam! Ciocia Ania zrobiła z Buby modelkę, ubierała ją w różne ciuchy i kazała paradować po sklepie
klempusia pisze:pisiokot pisze:Bubka wczoraj była maltretowana nie tylko przez obcych, widziałam! Ciocia Ania zrobiła z Buby modelkę, ubierała ją w różne ciuchy i kazała paradować po sklepie
nie wiem o czym mówisz. jak ja bylam podrzucic Tigera, to Bubka paradowała goła
Myszeńk@ pisze:Ja przepraszam, że tutaj, ale może ktoś chce domek ze styropianu dla kota/kotów? Jest u moich rodziców w ogrodzie, nieużywany. Ich kotka się go ... boi, a jej kumple też mają gdzie mieszkać. Jeżeli Wam się nie przyda, pogadam z karmicielką, tu, na Chóralnej. Może się przyda, bo ma całkiem fajne stadko pod opieką.
CoolCaty pisze:No i jak w domku? Lepiej co?
Buba lubi się przebierać. Najfajniej wyglądała w takim płaszczyku obszytym wkoło szyi wielkim futrem. Wyglądała jak taka meksykańska burdel mama. To spojrzenie i to futro wkoło grubej szyi - no ja się poryczałam ze śmiechu, a Bubka dumna paradowała w ubrankach.
Ładnie zaanektowała swój domek z kartonu. Domek stoi w gabinecie i dorabiam do niego szyld z napisem: "Jestem doktor Buba. Co Ci dolega?"
Buba jest boska jak badam pacjentów. Jak osłuchuje jakiemuś psu serce, to Bubka się między nogami wpycha między mnie i psa i muszę Bubkę też osłuchać. Jak przemywam psu oczy, to Bubka już przy mnie i muszę jej tez oczy przemyć. No ogólnie jaja na maxa.
pisiokot pisze:To już cztery lata ...
a u Ewy w gabinecie cały czas malutkiej zdjęcie stoi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, Tygrysiątko i 310 gości