Moderator: Estraven
Aia pisze:Zo, ta bura zgrabna nimfa to Piłeczka? Ależ Ona się chyba u Ciebie zasiedziała...
Pozdrawiamy z Kajem wszystkie KoćPanny i kolegę Franka![]()
PS Co tam słychać u pięknookiej Soni? masz może jakieś zdjęcie jej błękitnego spojrzenia

Zowisia pisze:Pileczka zasiedziana, korzonki zapuszcza, grzybem i mchem porasta ....
domek staly cos nie pojawiawszy sie w ogole ! a podobno ogloszenia byly/sa, i wici rozpuszczam, ...
Sonia dalej dzika (gupia baba)
Biamilo, Franio jak dam rade go zlapac zawsze jest wysciskiwany - ale on najbardziej to lubi JESC.![]()
Aia pisze:Zowisia pisze:Pileczka zasiedziana, korzonki zapuszcza, grzybem i mchem porasta ....
domek staly cos nie pojawiawszy sie w ogole ! a podobno ogloszenia byly/sa, i wici rozpuszczam, ...
A taka ładna ta Piłeczka... Od jakiegoś czasu coś mnie naszło na masowe przeglądanie ogłoszeń... Twojej wychowanki nie widziałamNiestety tego trzeba ogrom posłać do Internetu, by cały czas było widoczne. Codziennie przybywa tych ogłoszeń i spycha starsze na dół.
trzymam kciuki za dom. W końcu się znajdzie![]()
queen_ink pisze: Piłka jest cały czas ogłaszana. Czy możesz mi napisać natomiast na pw, na jakich stronach patrzyłaś?

Zowisia pisze:queen_ink pisze: Piłka jest cały czas ogłaszana. Czy możesz mi napisać natomiast na pw, na jakich stronach patrzyłaś?
Pani Asiu - to nie byla wymowka do Pani, tylko do losu !!
naprawde ...
ja przeciez wiem, ze Mala oglaszana jest ciagle.
Tylko domki jakos nie czytate nie kumate, albo cos ...
Mala siedzi wlasnie obok i patrzy co jem..
a dopiero co jadla kolacje - pelna miseczka miesa wciagnieta.
Pozdrawiamy !

Użytkownicy przeglądający ten dział: alcia, BobbyVog i 77 gości