Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Kluski juz w DS - FOTY str 85

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 02, 2012 23:14 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Pilka czeka na adopcje - FOT

Najcieplejsze mysli!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro paź 17, 2012 9:01 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Pilka czeka na adopcje - FOT

Ja też jestem Zosiu cały czas z Wami :ok:
jak mi już tak ciasno w sercu to sobie przypominam jak czekałas na mnie na dworcu
odebrałaś taką zagubioną,wystraszoną wielkim Miastem sierotę
a potem ten wspólny obiad
tak ja pielęgnuję sobie wszystkie miłe chwile w sercu

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon paź 29, 2012 18:49 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Pilka czeka na adopcje - FOT

Jestesmy, Zo, caly czas.

Serdecznoscii!
I kciuki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lis 01, 2012 18:19 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Pilka czeka na adopcje - FOT

Zo, ta bura zgrabna nimfa to Piłeczka? Ależ Ona się chyba u Ciebie zasiedziała...

Pozdrawiamy z Kajem wszystkie KoćPanny i kolegę Franka :)

PS Co tam słychać u pięknookiej Soni :oops: ? masz może jakieś zdjęcie jej błękitnego spojrzenia :)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw lis 01, 2012 18:25 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Pilka czeka na adopcje - FOT

Zosiu, najcieplejsze myśli do Was ślemy :1luvu: Ucałuj Frania:)
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw lis 01, 2012 18:28 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Pilka czeka na adopcje - FOT

Aia pisze:Zo, ta bura zgrabna nimfa to Piłeczka? Ależ Ona się chyba u Ciebie zasiedziała...
Pozdrawiamy z Kajem wszystkie KoćPanny i kolegę Franka :)
PS Co tam słychać u pięknookiej Soni :oops: ? masz może jakieś zdjęcie jej błękitnego spojrzenia :)

No akurat sie udalo ze mialas fotki niedaleko :)
Pileczka zasiedziana, korzonki zapuszcza, grzybem i mchem porasta ....
:evil: domek staly cos nie pojawiawszy sie w ogole ! a podobno ogloszenia byly/sa, i wici rozpuszczam, ...

Sonia dalej dzika (gupia baba) - ostatnio co prawda nie orze mnie pazurami (odpukac w niemalowane) - ale od zdjec ucieka wrednica, i w ogole trzyma sie osobno. Choc czasem nawet siedzi na hamaczku z Franiem albo z Pileczka, oni jeszcze daja sobie matkowac. Inne koty chyba boja sie jej pazurow tak samo jak ja. Ale fotki jakies byly, poszukam i powiesze.

Biamilo, Franio jak dam rade go zlapac zawsze jest wysciskiwany - ale on najbardziej to lubi JESC. :)

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Czw lis 01, 2012 19:01 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Pilka czeka na adopcje - FOT

Zowisia pisze:Pileczka zasiedziana, korzonki zapuszcza, grzybem i mchem porasta ....
:evil: domek staly cos nie pojawiawszy sie w ogole ! a podobno ogloszenia byly/sa, i wici rozpuszczam, ...

A taka ładna ta Piłeczka... Od jakiegoś czasu coś mnie naszło na masowe przeglądanie ogłoszeń... Twojej wychowanki nie widziałam :( Niestety tego trzeba ogrom posłać do Internetu, by cały czas było widoczne. Codziennie przybywa tych ogłoszeń i spycha starsze na dół.
trzymam kciuki za dom. W końcu się znajdzie :ok:

Sonia dalej dzika (gupia baba)

No głupia baba :roll: ale dla tych oczu wybaczyłabym fochy i dąsy :oops: ostatnio znalazłam ogłoszenie o oddaniu dwóch dorosłych(!) snowshoe'ów, moje marzenie... najpiękniejsze koty... oczywiście posiadają bajkowe błękitne oczy, za którymi mi tak tęskno

Biamilo, Franio jak dam rade go zlapac zawsze jest wysciskiwany - ale on najbardziej to lubi JESC. :)

:lol: tak troszkę widać
Ale przystojny z Niego kawaler. No i chłop musi mieć ciałka by móc się w Niego wtulić :oops: :D

Aia

Post » Czw lis 01, 2012 19:18 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Pilka czeka na adopcje - FOT

Aia pisze:
Zowisia pisze:Pileczka zasiedziana, korzonki zapuszcza, grzybem i mchem porasta ....

A taka ładna ta Piłeczka... Od jakiegoś czasu coś mnie naszło na masowe przeglądanie ogłoszeń... Twojej wychowanki nie widziałam :( Niestety tego trzeba ogrom posłać do Internetu, by cały czas było widoczne. Codziennie przybywa tych ogłoszeń i spycha starsze na dół.
trzymam kciuki za dom. W końcu się znajdzie :ok:

Piłka jest cały czas ogłaszana. Czy możesz mi napisać natomiast na pw, na jakich stronach patrzyłaś?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw lis 01, 2012 21:36 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Pilka czeka na adopcje - FOT

queen_ink pisze: Piłka jest cały czas ogłaszana. Czy możesz mi napisać natomiast na pw, na jakich stronach patrzyłaś?

Pani Asiu - to nie byla wymowka do Pani, tylko do losu !!
naprawde ...
ja przeciez wiem, ze Mala oglaszana jest ciagle.
Tylko domki jakos nie czytate nie kumate, albo cos ...

Mala siedzi wlasnie obok i patrzy co jem :twisted: ..
a dopiero co jadla kolacje - pelna miseczka miesa wciagnieta.
Pozdrawiamy !

Zowisia

Post » Czw lis 01, 2012 22:10 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Pilka czeka na adopcje - FOT

Zowisia pisze:
queen_ink pisze: Piłka jest cały czas ogłaszana. Czy możesz mi napisać natomiast na pw, na jakich stronach patrzyłaś?

Pani Asiu - to nie byla wymowka do Pani, tylko do losu !!
naprawde ...
ja przeciez wiem, ze Mala oglaszana jest ciagle.
Tylko domki jakos nie czytate nie kumate, albo cos ...

Mala siedzi wlasnie obok i patrzy co jem :twisted: ..
a dopiero co jadla kolacje - pelna miseczka miesa wciagnieta.
Pozdrawiamy !

Wiem, wiem, chciałam tylko i Panią uspokoić, i feedback dostać :) Też ja reklamuję wszędzie, na razie bez efektu (albo bez sensownego efektu). Odezwę się do Pani niebawem w sprawie wiadomej.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Sob lis 03, 2012 0:30 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Pilka czeka na adopcje - FOT

Przypomina sie, ze takie oczy na nas patrza ... :)
(czasem)
Wpadamy w gosci zaswiecic oczami :) :

Sonia:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bunia:
Obrazek

Zowisia

Post » Sob lis 03, 2012 10:03 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Pilka czeka na adopcje - FOT

pamiętam małpkę sonię z wielopola.. jaka była milutka, jak ją łapałaś :) nie jestem pewna, czy to imię nie rzyciłam ja, bo już wtedy miałam czarną swoją soniulę.. śliczna ta twoja bestia..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon lis 05, 2012 12:54 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Pilka czeka na adopcje - FOT

Zo, podziękowałam już za zdjęcia u siebie na wątku, ale tu też napiszę, że Koteczki masz boskie
szkoda, że Sońka taka niedotykalska, bo by się chciało wycałować tą piękną mordkę :1luvu:

Aia

Post » Pon lis 05, 2012 13:49 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Pilka czeka na adopcje - FOT

Ano coz, tak jest z celebrytami ... maja swoje kaprysy, i co poczac.
Przychodzi w nocy tarzac sie po mnie, no i spi razem z innymi na moim
tapczanie - dla mnie zostaje tyle co na szczupla osobe lezaca bokiem
(a to znacznie ZA MALO !) :mrgreen:
Tyle ze wtedy ani fotek, ani nic, a jakies tam cmokanie to w ogole szkoda mowic - ucieka przy probie innych manewrow niz glaskanie po pleckach.

Zowisia

Post » Pon lis 05, 2012 14:38 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Pilka czeka na adopcje - FOT

Sonia diabliczka, moja ulubienica :wink: :) Jak zawsze piękna :)

I potwierdzam, że Piłeczka jest ogłaszana :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

[poprzednia][następna]